""
""

Rajković uzeo „peticu“ i poručio: Mnogi su me tražili, ali želeo sam u Palermo

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.08.16. | 18:08

Srbin zvanično predstavljen na Siciliji

Slobodan Rajkovič spreman je za nova dokazivanja. Srpski internacionalac zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Palerma i već na samom startu pokazuje veliku želju da se dokaže u dresu kluba sa Sicilije. On je istakao da želi što pre da opravda poverenje svog novog tima.

„Izabrao sam Palermo jer je to odličan klub sa velikim potencijalom. Mnogi drugi italijanski klubovi su me tražili u prošlosti, ali to me više ne zanima. Koncentrisan sam samo na Palermo i srećan sam što sam ovde“, rekao je Rajković koji će u predstojećoj sezoni nositi dres sa brojem pet.

Izabrane vesti

On je zbog problema sa povredama prošle sezone u dresu Darmštata nastupio tek 15 puta, ali ističe da je spreman za novu sezonu.

„Mučile su me povrede, ali to je fudbal i to se dešava. Sada sam već skoro na maksimumu jer sam trenirao u Nemačkoj, a tamo liga počinje ranije. Jedva čekam da započnem ovu avanturu“, izjavio je Srbin dodao da neće imati problema sa formacijom 3-5-2, koja je mnogo uobičajenija u Italiji nego u Bundesligi.

„Igrao sam u reprezentaciji u sličnoj formaciji i ne verujem da će mi to biti problem. Spreman sam da učim nove stvari. Ko mi je uzor? Đerar Pike iz Barselone, volim da gledam kako igra kada imam vremena, istakao je Rajković.

Rajković je karijeru počeo u OFK Beogradu, iz kojeg je kao tinejdžer prešao u Čelsi za koji nije upisao nijedan nastup, a igrao je i za PSV, Tvente, Vitese i Hamburger, pre nego što je prošlog leta prešao u Darmštat.


tagovi

Slobodan RajkovićSerija APalermoItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara