Komentari na vest

Ramadanijevo čudo od deteta je Milanova nova nada o prekidu argentinskog prokletstva

v

veXLaziale

pre 11 meseci

Za one koji ne znaju i za neupucene novinare. Kad je dolazio u Lazio Ramadani je dogovorio 5 miliona eura bunusa za potpis novog ugovora kad mu budu produzavali. Lotito je pristao iz ko zna kojih razloga a i imao je 2 godine ugovora i vjerovatno se nadao da ce mali eksplodirat i zaradit te pare ili ce se zaboravit za to. Kad je doslo vrijeme za produzit ugovor placa nije bila sporna, dobio bi isto oko 800k godisnje ali je bilo sporno sto Ramadani trazi 5 miliona bonusa za potpis. Lotito logicno rekao ne jer ako njemu da 5 miliona za potpis koliko bi onda trebao dati Luis Albertu, SMSu ili Ciri?
m

maarka

pre 11 meseci

Mislim da ce milan ove godine preci na 4-3-3 formaciju a zamjena za Rafu bice Pulisic koji moze da to igra alo dođe u Milan naravno, i onaj mali Čaka Teaore iz primavere mogao bi biti jako dobar igrac ali i sa njim nesto oko ugovora zatezu ima potpisano jos godinu dana sa Milanom.
K

KIMI 95

pre 11 meseci

S tim sto je Redondo vazio za jednog od najboljih zadnjih veznih tada na svetu, ali je vukao tesku povredu iz Reala, i kasnije obnovio u Milanu..Odigrao vrlo malo meceva.. Redondo nikad ne moze da se nazove promasajem.
A

ACM1899

pre 11 meseci

E novinaru moj a zaboravio si legendu Andresa Guglieminpietra poznatijeg kao Guly iz kasnih 90tih. Sad za ozbiljno, sve što su Maldini i Masara gradili ovi će uništiti. Duh Mirabelija se vratio na San siro.
z

zivoraddd

pre 11 meseci

Korektan je bio i onaj Čamot.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Nista posebno, isto kao i Musakio. Znas ko je bio dobar, a nije spomenut u ovom tekstu? Guljeminpietro zvani Guli:-)

sasagecaj@gmail.com

pre 11 meseci

Jose Antonio

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Menjo- Kalabria, Malik, Tomori, Ernandez- LOFTUS-CIK, RAJNDERS- CUKVUEZE, PULISIC, Leao- MORATA. SPORTIELO- Florenci, Kalulu, Kjer, GALO- MUSAH, Benaser- Selemekers, De Ketelare, Rebic- Ziru. Mirante, Gabia, Pobega, Krunic, Adli, Origi. Ovde je vidljivo da nedostaje jos jedan ofanzivni vezni umesto CDK koji je teski flop, neko ko moze da zameni Leaa, a da nije Aleksis (odlicno bi dosao neko poput El Saravija ili cak Deulofea), a potreban je i treci centarfor; drugim recima, treba se otarasiti jos i Rebica i Origija:-P

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

A naravno da nam treba i bolja startna "desetka", to je tek prica za sebe, poseban par rukava i poseban padez:-) itd. Bilo kako bilo, ocekujem da barem Pulisic dodje do kraja ove nedelje.

elmagico

pre 11 meseci

El Šaravi je produzio ugovor sa Romom

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Steta sto je produzio, mislim da bi dosao da smo mu nudili...

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Okampos uopste nije bio toliko los, nisam nista ili gotovo nista ocekivao od njega, a na kraju se ispostavilo da je u Milanu bilo i mnogo gorih igraca. SAmo Ajala, Redondo i Krespo, to je to.