Komentari na vest

Rangnik je plaćenik kojem je stalo jedino do novca

S

Snoopy

pre preko 2 godine

Plaćenik voli pare??? Hehehe...ma jok radi za Džabe Lepo rujo priznaj uradio nas jel smo ga hteli za pare a otišao za veće ko i igrači znaš to ti
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ne volim Marka Nikolica nikako, ali ovo sto se izdesavalo je sramota za Lokomotivu!!!!! Ovaj nemac ga je oterao, i zapalio posle mesec dana, nerealno. Nadam se da ce Lokomotiva u buducnosti imati katastrofalne rezultate, i da ce im se ovo sve vratiti kako su zasluzili!!!!! Inace rusi imaju nadmen i potcenjivacki stav prema nasim igracima i trenerima, dok su njihovi vise nego smesni. Imaju budzete 100+ miliona godisnje i suri ih ko stigne po Evropi.....
M

Montpel

pre preko 2 godine

Jbg, neko u Mančester Junajted, neko nazad u Fehervar. Ne mogu svi biti pobednici
M

Mik

pre preko 2 godine

Gde je vest da Klop kaze da se plaše od dolazak Rangnik u premier ligu…..
E

Eexexe

pre preko 2 godine

Pa ovo je istina, ovaj lik nista nece uraditi kao trener junajteda videcete i sami uostalom !
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Čovjek očigledno ima oko za talenat. Po dolasku u klub je vidio da tu nema mnogo talenta, prvenstveno od trenera pa na dole. Kao i u svakom klubu prije Lokomotive napravio je potrebne promjene i sutra je u Mančesteru. Bravo!
S

Sneško Belić

pre preko 2 godine

Napravio je ono zbog čega su ga doveli, pomeo svo đubre iz kluba i podmladio tim. Sada za zaslugu ide u veći klub i to je to.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Doveo im trenera koji u 8 utakmica ima 2 pobede.
c

civijas

pre preko 2 godine

Lokomotivu ce tek da stigne ono sto je zasluzila...........karma
F

Flora

pre preko 2 godine

Zboriš o Lokomotivi a zvučiš na Partizan. Karma

Dj_97

pre preko 2 godine

Prevara od čoveka. Uvek se pominje, vrti oko nekih projekata, a nikada ništa vredno pomena nije uradio. Želim Mančester Junajtedu ispadanje u Čempionšip, iz sveg srca.
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Zapitaj se prvo sta si postigao u svom zivotu,onda komentarisi tudji
V

Voždovac

pre preko 2 godine

Voleo bih da Mocart istraži i objavi tekst o finansijskim uslovima razlaza. Glup je onaj ko misli da će Rusi tek tako da puste Rangnika, a dali mu milione. Ako su pak potpisali ugovor bez izlazne klauzule i nisu zaštitili klub od ovakvih scena - onda su najgluplji menadžment na svetu.
S

Skippy

pre preko 2 godine

Nemoj biti naivan. Tip je trebao preuzeti Milan nedavno. Misliš da nije ubacio klauzulu da ga moraju pustiti ako neko veći dođe? To što su se ovi sad našli uvrijeđeni je samo njihov problem, a to što su grobari uvrijeđeni to je isto samo njihov problem. U oba slučaja je jasno koliko je ko bitan u svijetu fudbala, jer ovaj ode u Man Utd.
T

TiP

pre preko 2 godine

Mnogo lozenja oko ovog coveka koji ima 63.god nikad na TOP nivou nije radio…
@

@ssss

pre preko 2 godine

Upravo tako. Da bi vodio klub tog nivoa kakav je MU iza sebe treba da imaš ozbiljan CV u kojem ne piše kako si stvarao mlade igrače i kako si od malih klubova pravio osrednje,već kako si uzimao titule i vidio velike klubove. Mislim da je ovo još jedan promašaj MU pa tačno i da je istina da će biti trener samo do kraja godine, a potom preuzeti drugu funkciju.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Ne nego je dosao u Moskvu da se smrzava a da ne zaradi debelo. Covek ima cenu i izvolite, nije on na silu dosao, dao svoju cenu imas dvije opcije da prihvatis ili ne i cao. Ne znam sta je tu cudno. Zove te jedan Mancester Junajted ispunjava sve tvoje uslove i treba da sedis u Moskvi? Naravno da ne ides gde je bolje kao u svakom poslu uostalom.
H

Hdfdfva

pre preko 2 godine

Tako vam i treba, oterali ste marka nikolica koji je uzdigao lokomotivu zbog njega, sad vam se vraca
Z

Zvezdão

pre preko 2 godine

Veliki si Ralfe, još uvek ih boli

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Jedino sto ih boli jeste sto su doveli trenera koji u 8 utakmica ima 2 pobede. Njega je doveo gospodin sa slike.
9

951357

pre preko 2 godine

Nego kako nego ih je uzdigao. Sa drugog mesta na treće :D