Komentari na vest

Rangnik ne zna sa Mančesterom, a Junajted ne zna šta će sa trenerom

L

Lažni car

pre oko 2 godine

Kad sam sebe nazoveš profa, neminovno je da si diletant.
K

Kakoe

pre oko 2 godine

Prvo neka posalju Ronalda u Sporting pa onda neka se posvete pravljenju hemije medju igracima, a one koji se ne uklope prodati. Skolski primer kako neka potrosena zvezda ne da ekipi da se izdigne jer sve mora da se vrti oko potrosenog igraca.

Darkoki

pre oko 2 godine

Wudwoord je otisao February tako da je to jedino dobro,Treba uzeti Ten Haga I da Dati mu slobodu,Lingard,Kawani,Pogba odlaze treba se resiti Jos nekih koji ne igraju kao na primer Mata,Bai,Dzins..
K

Kakoe

pre oko 2 godine

O cemu pricas? kakav Mata? Kao on je problem, momak igra svaku desetu tekmu. Moraju da prodaju nabedjene zvezde. Ekipa nema karakter, nema vodju. Sve se vrti oko Ronalda koji je postao smesan da 3 gola pa ga onda nema 10 tekmi. Zasto je Xavi npr zvao Danija Alvesa od 38 godina da se vrati u Barsu? Da bi bio vodja da bi pokazao poniznost prema klubu, i tako pokazao svim novim i svim mladim umisljenim igracima kao npr Dembele da je Barselona iznad njih. Ovi su doveli Ronalda u 38 godini kojem je glavna njegova statistika, bila oduvek, a sad pogotovo kad vise ne pogadje kao pre. Sa takvim liderom ne mozes da ocekujes da igrac mladji od njega 20 godina nauci nesto o velicini kluba za koji igra i da mu je to na prvom mestu. Zato se Mancester nalazi ovde gde je, mogu da dovedu gvardiolu klopa i tuhela sve zajedno nista nece pomoci. Vrlo slicna stvar kao i sa PSG-om samo je PSG plastika koja ne moze sve i da hoce da natera nekog da postuje klub jer nema ni istoriju ni titule. Iskustvo i tradicija nikad nije moglo da se kupi parama i raznoraznim precicama, nego samo trudom i radom.

Darkoki

pre oko 2 godine

@Kakoe nisam ja rekao da je Mata problem nego da treba prodati I one Sto ne igraju..inace slazem se da tvojim komentarom.
M

Misko123

pre oko 2 godine

Prvo treba da se vidi sta ce Glejzeri sa klubom...dok su se drugi pojacavali(Liverpul i Mancester Siti)..oni su pare izvlacili iz kluba...i sad kad su ih pritisli navijaci..ne valjaju im treneri...Ed Vudvord-sportski direktor..a covek pojma o fudbalu nema..secate se kad je Murinjo bio i kad je trazio najmanje 3 pojacanja oni doveli samo jedno..
M

Madajbre

pre oko 2 godine

Nevinasce od kluba man utd ne trose nista vec dugo.... jadni oni, a u 10 godina potrosili 1 milijardu za igrace. Vazda vam je netko kriv
c

civijas

pre oko 2 godine

sa ovakvim Mancesterom nijedan normalan trener ne bi znao sta da radi......kakve su to nabedjene sezonske zvezde

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

Ajde bre nek aganzuju Ten Haga i nek mu daju odresene ruke da vodi ekipu i sastavlja tim,a ne da se vlasnici gledaju samo marketing i zaradu. Ako on ne uspe za 2,3 sezone da bude konkurentu u PL i LS i ako ne uspe da osvoji neki trofej onda ce cekati jos ko zna koliko da osvoje neki bitan trofej.
G

Goster

pre oko 2 godine

Junajtedu treba da dodje sportski direktor ne vudvird ne neki vidovnjak nego sportski direktor,pa posle da se otjeraju devojčice iz tima Pogba,Rasford,Kristina,Mekgvajer,Lindelof,ima tu dva,tri šlepera šuta pa onda polako trener da dodje da krene od nule i ima neki smislen plan...