Pol Pogba (©Reuters)
Pol Pogba (©Reuters)

Rangnik u klin, Lingard u ploču, Pogba se vraća posle tri meseca

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.02.22. | 10:49

Mančester Junajted dočekuje Midlzbro večeras (21.00) u šesnaestini finala FA kupa. Promo kvota u Mozzartu na pobedu domaćina - 1,40

Otišao je norveški stručnjak Ole Gunar Solskjer, kao privremeno rešenje je stigao Nemac Ralf Rangnik, ali problemi ostaju na Old Trafordu. Ekipa se muči, teško pobeđuje, a čini se da ni nekadašnji trener Šalkea nema najbolji odnos sa fudbalerima.

Sve su glasnije najave sa Ostrva da na leto stiže Maurisio Poketino iz Pari Sen Žermena. Dugo trofeji zaobilaze Teatar snova. Premijer liga je odavno izgubljena, ostaje borba za Ligu šampiona, pa je put do pehara u FA kupu najednostavniji za nekadašnjeg džina iz perioda kada je na klupi bio Aleks Ferguson.

Izabrane vesti

Junajted danas (21.00) dočekuje Midlzbro, člana Čempionšipa koji se ove sezone u najjačoj drugoj ligi na svetu bori za elitu. Nikada nije dosadno na Old Trafordu. Posle hapšenje Mejsona Grinvuda zbog optužbe za silovanje, Englez je suspendovan. Francuski napadač Entoni Marsijal je otišao u Sevilju, dok na ovom meču Rangnik ne može da računa ni na Džesija Lingarda.

21.00: (1,40) Mančester junajted (4,50) Midlzbro (8,50)

Rangnik je na konferenciji za novinare u četvrtak pojasnio situaciju oko napadača koji malo igra ove sezone.

"Džesi je pitao mene i klub da li bi mogao da ima nekoliko slobodnih dana samo da razbistri misli. Pretpostavljam da će se vratiti u grupu sledećeg ponedeljka i ponovo deo tima“, rekao je Nemac.

Ubrzo ga je napadač demantovao objavom na društvenim mrežama.

"Klub mi je savetovao da imam slobodno iz ličnih razloga. Moj prostor je čist i uvek ću biti profesionalan kada budem pozvan i daću 100 odsto“, napisao je Lingard.

Francuskom vezisti Polu Pogbi ugovor ističe na leto i verovatno će da napusti Old Traford. On je bio van stroja poslednja tri meseca, ali bi večeras mogao da se vrati u startnu sezonu.

"Srećan sam što se vratio u tim. Možda će igrati od početka“, rekao je Rangnik.


tagovi

FA kupMančester JunajtedMidlzbroRalf Rangnik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara