Komentari na vest

Rangnikov izum kratko trajao na Old Trafordu: Mančester Junajted prodao Elangu za 17.500.000

F

Fibula

pre 10 meseci

Da da, jer United puca od kvalitete 😂😂😂 Maguire, Fred, Lindelof, McTominay, do maloprije Weghorst i Telles... Stvarno je rubna izjava reći da netko nema kvalitetu za United 😂😂😂
G

Gost Rajder

pre 10 meseci

U starom rimu je postojala "zabrana sećanja" čime su uklanjali sve tragove "nepodobnih" osoba. Upravo to radi Mančester sa najvećim čarobnjakom u svetu fudbala, za koga nikom nije jasno kojom magijom je završio u Junajtedu.
D

Dexaman

pre 10 meseci

Nadam se da Rangnika ironično nazivaš čarobnjakom, jer čovek je jedna od većih prevara u modernoj eri fudbala...
C

CZ***

pre 10 meseci

Nazvati Ragnika prevarom, to može samo neko ko je totalna fudbalska neznalica. Klop, Tuhel i drugi zovu Ragnika - profesor. Ragnik je otac totalnog presinga (4-2-2-2), fudbalski teoretičar i inovator. Sam kaže da se nevoljno prihvatio trenerskog posla u MU, posle velikog pritiska. Znate ono, kad sve znaš o fudbalu, ajde uzmi nekog pa treniraj. Trebalo mu je vremena u trulom MU, koje nije dobio.
v

vukasinnn

pre 10 meseci

Elanga Gibbs-White Johnson i Awoniyi u napadu, ne izgleda to lose, osigurace opstanak i ove sezone bez vecih problema
M

MUFC 23MJ

pre 10 meseci

Hvala ti Boze
E

Egost

pre 10 meseci

Kad sam ga prvi put video u Junajtedu, mislio sam da će biti jedan od nosilaca igre, e sad, šta se tu desilo i zašto ga se Ten Hag odrekao ne znam, nisam možda dovoljno ispratio...

sasad14

pre 10 meseci

Prosto nema kvalitet za Junajted
P

Proficap

pre 10 meseci

Kazu da nema mentalni kvalitet za Man Utd, da bljesne pa padne, a holandjaninu se to ne svidja.
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Decko nema kvalitet ni za Premijer Ligu uopste a kamo li za Junajted, bar onaj Junajted koji bi trebao da bude...Italija je za njega eventualno neka sredina tabele u Francuskoj, i ovo sto je Forest uradio su baceni novci, realno, a i 22 godine su mu nije vise ni toliko mlad pa da ga cekas nesto...Da nije ponikao u Junajtedu sumnjam da bi dobacio to Premijer Lige, u Cempionshipu imas bar 10 igraca slicnog kvaliteta ako ne i boljih igraca, tipa Sulemana (Sautempton), Tella(Sautempton), Gonto(Lids), Sumervile(Lids), Ruter(Lids), Klark(Sanderlend), Dolan(Blekburn), Skot(Bristol), Cair(QPR).