Foto: Starsport
Foto: Starsport

Raspored posle derbija: Partizanu odmah dva teška meča u Humskoj, Zvezda ide više puta van Beograda

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.04.22. | 09:15

Večiti rivali saznali veći deo rasporeda u plej-ofu

Današnjim utakmicama u Kruševcu, Surdulici i Novom Sadu zakazanim za 18.30 časova biće definisan plasman svih članova Superlige uoči plej-ofa i plej-auta. Kada je u pitanju gornja tabele, otvorena su ostala još samo pitanja sedme i osme ekipe, a krajnju sliku doneće nam susret Napretka i Metalca.

Od duela u Kruševcu zavisiće spisak učesnika plej-ofa, odnosno da li će se Crvenoj zvezdi, Partizanu, Čukaričkom, TSC-u, Radničkom iz Niša, Voždovcu i Vojvodini priključiti Mladost ili Napredak.

Izabrane vesti

Prema aktuelnoj tabeli klub iz Lučana zauzima osmu poziciju, ali bi Napretku eventualna pobeda danas donela ulazak u plej-of i to sa sedmog mesta, ispred Vojvodine. Uz pomenute klubove, šansu (u teoriji) ima i Radnik, ali je uslov da Napredak ne pobedi, a da Surduličani savladaju Novi Pazar sa četiri ili više golova razlike.

Poslednji putnici u mirnu luku još se bore za svoje karte, ali ono što je poznato je poredak šest najboljih ekipa, a samim tim i značajan deo rasporeda večitih riala u završnoj fazi trke za titulu.

Crvena zvezda je pobedom nad Radničkim iz Kragujevca (4:1) i pre remija Partizana i Čukaričkog (0:0) obezbedila pol poziciju, te će plej-of otvoriti večitim derbijem naredne subote od 18 časova na svom stadionu. Posle susreta sa crno-belima izabranike Dejana Stankovića očekuje gostovanje TSC-u, a potom duel na domaćem terenu sa Čukaričkim. Uz utakmice sa Partizanom i Brđanima, poznata su i preostala dva gosta na stadionu Rajko Mitić u okviru prvenstva pa će u 35. kolu na noge braniocu titule doći Radnički, dok će zavesa na sezonu biti spuštena protiv Voždovca. Nerazrešeno pitanje su rivali na poslednja dva gostovanja, od kojih će jedno biti sigurno Vojvodini, ali je dilema da li u 34. ili 36. kolu, kao i da li će na preostalom susretu na strani protivnik biti Mladost ili Napredak.

Sa druge strane Topčiderskog brda, Partizan će odmah nakon derbija imati priliku da se na svom terenu revanšira Čukaričkom za otkinuta dva boda, a u Humskoj će dočekati i naredno kolo i susret sa TSC-om. Nepoznanica u kalendaru tima Aleksandra Stanojevića su još dueli 34. i 35. kola, a posle pomenutih utakmica crno-beli će u finišu trke biti domaćin Radničkom iz Niša i gost Voždovcu.

RASPORED CRVENE ZVEZDE U PLEJ-OFU

31. kolo: Crvena zvezda - Partizan

32. kolo: TSC - Crvena zvezda

33. kolo: Crvena zvezda - Čukarički

34. kolo: Vojvodina/Napredak - Crvena zvezda

35. kolo: Crvena zvezda - Radnički Niš

36. kolo: Mladost/Vojvodina/Radnik/Napredak - Crvena zvezda

37. kolo: Crvena zvezda - Voždovac

RASPORED PARTIZANA U PLEJ-OFU

31. kolo: Crvena zvezda - Partizan

32. kolo: Partizan - Čukarički

33. kolo: Partizan - TSC

34. kolo: Mladost/Vojvodina/Radnik/Napredak - Partizan

35. kolo: Partizan - Vojvodina/Napredak

36. kolo: Voždovac - Partizan

37. kolo: Partizan - Radnički Niš



tagovi

FK Crvena zvezdaFK PartizanPlej-of Superlige

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara