Komentari na vest

Raspored posle derbija: Partizanu odmah dva teška meča u Humskoj, Zvezda ide više puta van Beograda

M

MrkelaPremocni

pre oko 2 godine

Zvezda je najbolja. Idemo do deset titula za redom, a posle do dvadeset titula za redom. Prosle godine Miha je prorekao sudbinu Crvene Zvezde za deset godina. To je evropski trofej. Mnogo ćete tek da plačete.
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Postaje dosadno. CZ I PFC isti broj bodova na papiru, a u vazduhu razlika 30 bodova. Liga mora da se smanji na 12 klubova, da se digne kvalitet svih ekipa, da prvak u 30 kola ne moze da prebaci 70 bodova. Ovako samo mucenje od lige a kvaliteta nigde.

Bojan Kekezovic

pre oko 2 godine

Kad se pogleda ovako prosto više se isplati biti drugi
a

aleksandar stolic

pre oko 2 godine

ma kakav raspored, to je vec gotovo, zvezda sampion. nekima je do skoro bilo sve regularno, sad odjednom kuknjava ali dobro, navikli smo i ocekivano
D

DRE

pre oko 2 godine

Da se ja pitam ovako kako je podjeljeno gordnji i donji dio tabele ja bih tako sledece sezone krenuo prvih osam premijer liga + dva prva ispod crte drugih 6 preostalih + 4 prva iz sadasnje prve lige u prvu ligu oni ostali iz sadasnje prve lige automatski svi u drugu ligu. Pri tome uslov za ulazak u top 10 premijer lige bi bio podloga i trava da su pod konac jedna tribina(vise i ne treba obzirom na posecenost) i reflektori. Da ne gledamo vise oranice
N

Nemudf

pre oko 2 godine

Ali koji moron da izvinite odlučio. Ajde da duel između prvog i drugog se igra u prvom kolu. Što da čekamo zadnju kolo to bi samo stvorilo neizvesnost. Ovako prvenstvo se manje više završi odmah na početku. Da se ljudi ne stresiraju bezveze.
b

box

pre oko 2 godine

A pazi tabelu...isto broj bodova
G

Gojkoz

pre oko 2 godine

Kakav naslov!Da vas nema trebalo bi vas izmisliti!Partizanu dva teske utakmice kuci a Zvezda igra sa istim rivalima i to jos protiv TSC-a u gostima!
p

pozegar

pre oko 2 godine

Pitam za druga,oce li dioni i mrzovoljni risario da odigraju neki sekund u nastavku ili ce da bezobrazno samo podizu 40 000 evrica mesecno sa blagajne, a da risarija verovatno mrzi da ide po pare.Hvala dedi sto nam je doveo odlicnog igraca i sjajnog coveka koji je rekao da nigde nece da sedi na klupi i prima platu. ooooo pa ovi ne sede ni na klupi,placeni da gledaju tv prenos.
E

Evo resenja

pre oko 2 godine

Reci drugu da ne placa vise clanarinu i da ne ide na utakmice svaki vikend i sigurno ce morati da stave Dionija i Risaira da igraju ili ih prodati jer ce im prihod biti znatno manji nego sto su imali!
M

Makijan

pre oko 2 godine

Hipoteticki recimo da ovakav Partizan uzme titulu veruje li bilo ko da bi dominirao ili bilo sta? Najostrasceniji navijaci vide da ovde nema naprosto kvaliteta. Bez ozbiljnih pojacanja mislim da bi u kvalifikacijama gde su i jace ekipe od Fejnorda partizan bivao napunjen do čepa. Zar Stanojevic stvarno misli da to niko ne vidi?
f

fusbaler

pre oko 2 godine

i da uzmu, u Evropi nista ne bi uradili, mučili se u inter toto kupu
M

Mardi

pre oko 2 godine

Samo za jedno nisi u pravu NE ZELE ONI DA VIDE to sto si napisao vec samo sta njima odgovara :)
P

Petarda

pre oko 2 godine

Sima je sakur, pantelija i milojko - provaljen si 😂😂😂
B

Bok

pre oko 2 godine

Ako jedan boss nazove drugog, čije su reference za taj posao dobro poznate u policiji, da preuzme posao, o sportu i poštenim rezultatima je glupo govoriti. Sad što to nekima imponuje, šta da se radi. Zlatno doba.
g

gunners

pre oko 2 godine

Derbi odlucuje. Partizan ima laksi raspored jer igra kod kuce protiv Tsc i Cuke, a znajuci ko ih vodi bodovi su zagarantovani. Sa druge strane Zvezda ce se okliznuti barem jednom jer gostuje svim tezim rivalima, tako da ako ne dobije derbi bice napeto do kraja.
R

Ris

pre oko 2 godine

I juče su nam bodovi bili zagarantovani protiv Čuke!
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Ris. Bili su zagarantovani ali šta da se radi kada dogovorenu utakmicu niste u stanju dobiti.Sve je jasno po Ilicevoj izjavi posle utakmice gde se žali da lopta jednostavno nije htela u gol.
e

e pa sad

pre oko 2 godine

vidjet cemo koliko ce se sasa flasa zadrzati u cukarickom, mozda cak izleti naglavacke vec do vikenda... a zna se zbog onog drhtanja od bijesa sto njegov ljubimac jucer uze samo 1 bod, cak se izivljavao na svojim igracima odnosno cukinim...
R

Ris

pre oko 2 godine

Najtezi raspored ima Čukarički. U 4 kola dva puta sa Partizanom i jednom sa Zvezdom.
A

A sta

pre oko 2 godine

Sta je tacno tesko Partizanu sto igra protiv TSC-a i Cukarickog posle derbija? Sale i Krstajic ce licno da ulecu na teren da daju autogolove ako podje po zlu :D
H

Host

pre oko 2 godine

Krstajic trener Makabija. Ali bitno je da se lupeta
G

Gost 999

pre oko 2 godine

Krstajic nije trener Tsc. Pocni da pratis pa komentarisi
O

Oprostite

pre oko 2 godine

Mislio sam na Zareta, ne na Mladena. Ali kapiratw poentu
B

Bok

pre oko 2 godine

Nama je jedina nada da se među 8 nađe Radnik iz SURDULICE. Ha ha ha.
B

Brate

pre oko 2 godine

Slatko se ismijah
K

Kidi

pre oko 2 godine

E sad da vidimo kom opanci, a ko je Dzeri
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Ovako i treba da nam izgeda liga, na ovo dodati jos spartak, napredak, radnik i radnicki iz kragujevca. Mozda bi nekad i dostigli neki nivo.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Zato sto imaju navijace neki od tih timova ili su nekada bili popularni ili jaki?Spartak koji 4-5 godina placao opstanak pa je sad od pre dve godine kao dobar tim jel da?Radnicki Kragujevac?Kad vam sve to tako odgovara onda nemoj da se zalite na Novi Pazar kako ne sme iz druge lige da ispadne i kako kupuju mesto u kojoj god ligi da igraju pre svega Superligu vise puta
G

Ghost11

pre oko 2 godine

Stanojević raspituje mržnju medju navijačima, istina je da Partizan nema dovoljno kvaliteta za prvo mesto. Fudbalski Duško Vujošević
N

Neutralna slika

pre oko 2 godine

Na stranu sve, ali Duško Vujošević je trenerčina, a Šizoje Stanojević je skarabudževina...
O

OhJesOnDobarNe

pre oko 2 godine

Pa Dulo je gori od Šamroka, zato sto je Dule uz pomoć drzave i saveza otimao najbolje igrace Zvezdi FMP u Hemofarma Vojvodini Borcu Masincu Buducnosti. Sve zarad poziva u reprezentaciji. Imate ispovjest Jovo Stanojevica. A Šamrok sa gorim igračima imak nije skroz bez rezultata.
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Dobro da li se sprdate?!Kakva gostovanja van Beograda?!Miljenica rezima dobija sve do kraja pocev od derbija.A mi?!Mi....
S

Statler

pre oko 2 godine

A vi ste toliko jadni da nema smisla s vama polemisati o bilo čemu.
!

!

pre oko 2 godine

Simo, ne prkosi! Simo, ti znaš ko si! Simo, jezik niže! Simo, hodi bliže!
G

Gost123

pre oko 2 godine

Bravo Simo, bravo za komentar i prihvatanje realnosti. I ja se nadam i ocekujem pobedu u derbiju, i naravno sve posle toga...
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ma pusti fudbal druze, nego deder reci nama ovde, da nisi ti Simo Spasić glavom i bradom??)))
t

tsss

pre oko 2 godine

Jel se bodovi sad ne dele nego ostaje kako jeste?
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Pa posto zvezdi odgovara da se ne dele,ne dele se.
l

lik iz klake

pre oko 2 godine

sima arauho a jel zvezdi odgovaralo da je ostalo plus 5 za vas? druze prosuli ste 5 bodova prednosti u 10 kola nemoj zvezdu da spominjes uopste...zvezda je sve dobila ukljucujuci i vas i mislim da se svaka prica zavrsava ovde, znaci dobili smo i VAS!
G

Gostttt

pre oko 2 godine

opet zvezda kriva? o majko moja..
1

19GR70

pre oko 2 godine

Moj Partizan nema kvalitet za titulu. Moj Partizan vecinu utakmica lazno pobedjuje pa samim tim ne zelim ni ici na stadion kao ni vecina sto ne ide. Ne razumem,kome je interesantno da gleda kako Rikardo i Menig sutiraju po 20 puta na utakmici dok se protivnicki igraci ukipe,saplicu,dodaju nam lopte i ostako.Najiskrenije govorim.Mene ne interesuje ni Zvezda ni Terzic niti bilo ko drugi.Iako i ja a i 90% navijaca Partizana vide da je Zvezda tri klase iznad.Uporedite samo kako je Zvezda nadigrala Rendzers a kako je nas pregazio Fejenord. Braga je Zvezdi uzela bod na dva meca.Jedan od dva spomenuta tima igrace polufinale LE. Ne znam da li je pravilo da se Partizan i Zvezda guraju kada su losi.Trenutno je moj Partizan ne los,nego bedan a Zvezda je Mancester Siti za nas. Rasproda ti klub sve sto vredi, ne znas ni za koliko.Lazu te o nekim milionima,bonusima koji se stalno menjaju itd.Neki igraci ti pobegnu.Ne ulozis ni dinar u igracki kadar vec vracas igrace koji nemaju gde.Infrastrukturu da ne spominjem, stadion oronuo,svlacionice polunikakve, u kancelarijama nekakvi ormari iz praistorije,skola fudbala sve losija,Teleoptik propao,svoju televiziju nemamo osim onog Pantica koji vise pljuje Zvezdu nego sto govori o nasem klubu.Dok sa druge strane komsinica em sto je iz godine u godinu sve jaca,em konstantno dobra u Evropi,ima mlade igrace kao sto na primer mladi Erakovic stasava uz Dragovica,ulazu i u stadion,internat,teretane,mediko blok.I imaju televiziju,pokazao mi je drugar koji je zvezdas,vode je sarmantne devojke,razni kvizovi,govore o istoriji itd. Dakle marketing im je takodje jaci za pet klasa.Mada mi i nemamo marketing.Nama je marketing kuknjava na sve i svakoga,samo mi nismo krivi.
R

Realno_

pre oko 2 godine

Marketing Zeljko Pantic :)
G

Gost123

pre oko 2 godine

Sad ce te dezurni Sime i Kalcopolisti proglasiti za cigana hahhahaha))))))))))))
1

19GR70

pre oko 2 godine

Ja samo nisam neko ko laze i veruje u lazi. A oni se lazu da Partizan sa ovakvim prosekom od ekipe zasluzuje da se bori za titulu.Realno je 20-ak bodova zaostatka za Zvezdom