Komentari na vest

Rastavac: Malbašić ubuduće centralni napadač, Topić uspešan kao štoper, Zvezda na otvaranju najbolji scenario

V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Demagog kakvog dugo nismo imali, Dzimi bar nije prosipao ove fraze, po kvalitetu su tu negde samo je ovaj manje sujetan! Sta smo mi zgresili?
p

prle100

pre preko 1 godinu

30.000 mesecno razloga ima da se ovaj filozof trpi do kraja kraja ugovora
v

vfd

pre preko 1 godinu

Au ala mora da zadovolji menadzere i kombinacije da se naprave koje su naredjene pa zato neki igrači moraju da igraju, da im se izmišljaju mesta, zato i nema pojačanja a svi vide da nam fale. Ali i ta mesta nova na koje gurate "igračine" neće ništa promeniti a tek necete uspeti da ih prodate jer niko nije naivan da ne vidi dal neko zna da igra ili je operisan. Na žalost i to neće proći bez posledica za naše klubove ostale , mada svi isto rade, i kada budemo imali dobrog igrača nećemo moći da ga prodamo jer će sumnjati, a najgore je što neće ni cena biti relana nego ćemo davati ispod cene kao i do sada. Ali to ove ne zanima mnogo niti im se znoji košulja zbog toga naprotiv džep šuška i to je samo važno i da ne bude šupalj pa da ispadnu kroz nogavice genge
S

Slaninari

pre preko 1 godinu

Topic nije ni za het trik ligu ne za stopera, na cemu si ti???
S

Samo Vosa

pre preko 1 godinu

Najbolji trener,steta sto se nista ne ko ce da igra.Tu su menadzerske,crnogorske kombinacije sa markicem i uozbiljicem Topic centralni bek.....!!!!!???
V

V V

pre preko 1 godinu

Pazi ti koji se razumeš da ne postaneš mazga umesto konja
V

V V

pre preko 1 godinu

Nek se mane Mima eksperimente. Ima u nastavku sezone Miloševića. Nema boljeg centarfora i može i desetku da igra u ligi. A Topić je pokazao u reprezentaciji juče da je klasični vezista i to centralne a ne zadnji vezni kamoli centarhalf. Tu bar imamo Traorea Jeličića Vitasa i novog Ljubisavljević. Tim iz prvog poluvremena sa Kazacima pojačan Miletićem i Simićem treba da igra i pobrđuje
к

коњ

pre preko 1 godinu

Све знаш, свака част. Занима ме јеси ти неки врхунски тренер, поседујеш ли неке лиценце, да ли радиш у едукативном центру фудбалског савеза Србије, или си пак "избацио" неке књиге на тему развоја играча, пошто видим да све знаш??? Да ме не мрзи одрадио би анализу Топића па да видиш где је и шта је, такође и овог другог што величаш, а он је Сергеј Милинковић Савић само три до четири нивоа слабија верзија, али опет Мима треба тебе да узме да решиш му све проблеме
b

brojimkoze

pre preko 1 godinu

Nije malbasic dovoljno dobar za spica treba nam neki brzi spic koji ce da trci kontre sa barajom kabicem cumicem... a ne nikolic koji ne moze da pretrci niti jednog stopera i malbasic koji retko koga moze... dovedite Alexandros Voilisa!!!
G

Gost021

pre preko 1 godinu

Koji ti fudbal gledaš druže, Filip Malbasic ti je u 3 najbrža igrača u ekipi ! Ipak je ovo moderno doba dozvolilo svakom da bude Gvardiola.

Chiske

pre preko 1 godinu

Po zaslugama pisem sastav po onome sto sam video na utakmicama. Golman: Simic ili Carevic (podjednaki) Odbrana: Antonijevic, Vitas, Traore, Bukinac (Ljubisavljevic) Veza: Miletic ( Busnic) Zukic (Kokanovic) Napad: Cumic, Milosevic, Vukcevic, Baraj, Kabic (U Nikolic) ostali izmene a raskinuti ugovor sa NN i sacekati Malbasica da se dovede u red ako se ne dovede u red dovidjenja. Topic mi ne bi bio ni u izmenama po trenutnom stanju u kojem je a na stoperu je igrac manje isto kao NN u napadu. A Simic ce da se proda vrv inace bi i njega stavio u napad. Pljuvao sam malog Jovana i Zukica a pokazali su da su klasa samo da Zukic ostane u ovoj formi. I izvinjavam im se ovako javno! Ali sve po zasluzi!
e

esteghlas

pre preko 1 godinu

Lepo si ti ovo sastavio, samo izgleda ne znas da moze na terenu da bude 11 igraca, a ne 12

Chiske

pre preko 1 godinu

@esteghlas Malo samo mozga upotrebi, ne bi bilo na odmet...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

"Startnih jedanaest će zavisti od takmičarskih potreba, odnosno u zavisnosti od toga kakav je protivnik pred nama. Takođe, zavisiće i od toga šta se očekuje od nas u tim mečevima." A ŠTA SE OČEKUJE OD VAS?!?!?! DA POBEDITE, DA IZGUBITE? Opasna rečenica!