Raul i Pujol (© AFP)
Raul i Pujol (© AFP)

Raul odbio da sedne na klupu Lidsa

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.02.23. | 22:33

Legenda Reala ostaje u Madridu

Probao je Lids ekspresno da pronađe rešenje posle rastanka sa Džesijem Maršom, ali nije uspeo. Zagledao se ponovo preko granice, namerio na Raula Gonsalesa Blanka, legendu Reala, da bi u ponedeljak veče kao odgovor dobio – ne.

Aktuelni trener mladog tima kraljevskog kluba (popularne Kastilje) procenio je da mu je rano za izazov u Premijer ligi i ljubazno se zahvalio sunarodniku Viktoru Orti, koji ga je i kontaktirao, ceneći način na koji je započeo trenersku karijeru. Orta je, inače, rođeni Madriđanin, radio je kao direktor u Valjadolidu, Sevilji, Zenitu, Elćeu, Midlzbrou, a od 2017. je na Eland roudu i jedan je od zaslužnijih što se klub iz Jorkšira vratio u Premijer ligu. Dobro je upoznat sa potencijalom Raula, koji dobija sve više komplimenata za rad u Realovom podmlatku, samo što mu se očigledno ne ide van granica države. Bar ne zasad.

Izabrane vesti

Ionako su još letos Raula želeli da angažuju njegov bivši klub u Nemačkoj, Šalke, pominjao se i kao kandidat za klupu Ajntrahta iz Frankfurta, ali je ostao u Kastilji. Štaviše, baš mu dobro ide u Trećoj ligi, trenutno je drugi na tabeli Grupe 1, odmah iza lidera Alkorkona s kojim je minulog vikenda igrao 1:1 i slovi kao ozbiljan kandidat za plasman u viši rang.

Podsetimo, Raul Gonsales Blanko je fudbaler koji je odigrao najviše utakmica u istoriji Reala (741), treći je na večnoj listi strelaca (323 gola), a u kolekciji ima tri pehara Lige šampiona, šest titula prvaka Španije, četiri superkupa države, jedan evropski superkup...


tagovi

RaullidsLids JunajtedReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara