Komentari na vest

Razlog za optimizam u Humskoj: Stanojevićev brzi start i Dača Pantić kakav se čekao

g

grobar Lovćenac

pre gotovo 3 godine

Molim sve prave grobare da ignorišu ciganske komentare,da ne budemo kao oni, neka laju, kukuriču, mjauču, to im je u krvi, budimo iznad njih kao što smo i uvek bili, nisu džabe dobili taj nadimak... Pozdrav za sve prave grobare, kolo sreće se okreće, staro pravilo.
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

Dobijamo Soci i u Rusiji i u Srbiji.
t

track

pre gotovo 3 godine

Zasto ga odjednom svi zovu Bibars, kada se covek zove Bibras.
l

lool

pre gotovo 3 godine

Partizan ne moze da izgubi osim protiv Zvezde...zar serije pobeda nisu zabranjene!?
!

!

pre gotovo 3 godine

…a bogami i FSS kVAR propusti
B

Bingocka

pre gotovo 3 godine

Razlog za optimizam a onakav DAC ih odvali u fudbalu,. posed lopte 70:30, stvarao sanse kako god je hteo. Cim naidje Partizan na iole ozbiljnijeg protivnika ima da ga isamara. Ove pobede u Srbiji ne zelim da komentarisem. Budalastine klasicne
G

Gost55

pre gotovo 3 godine

Bolje ti razmišljaj o Šerifu Konjeviću. Mani se ti nas. Do derbija Zvezda ima da prospe još 4 boda lagano, pogledaj raspored. Em što igrate dva kola za redom protiv Čuke i TSC-a em igrate bitne i jake utakmice u Evropi. A priznaćeš TSC i Čuka su jači protivnici od Vojvodine sa kojom ste kući remizirali. Partizan ima povoljniji raspored do derbija, nema tako opasne rivale ni kući ni na strani. Ako dođe do toga da u derbi uđete sa 4-6 bodova manje od Partizana a Partizan pobedi ili rezimira imacete bar -8 bodova zaostatka za Partizanom što je već rešena titula.
G

Gost6w7q

pre gotovo 3 godine

kako prepošteni navijači banda četnici mogu da pričaju o poštenju?
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

Ova liga je smešna, nije pokazatelj kvaliteta.
Z

Zlatko Psihopata

pre gotovo 3 godine

Komšije ocima ne mogu da vide Stanojevića. Jer znaju da od kad je šef ponovo tu da će taj Partizan biti fokusiran, disciplinovan i efikasan. Znaju i oni sami kakav imaju skor u derbiju protiv Stanojevića i da ih je samo nedostatak klasičnog napadača i pomoć Simovića u prvom derbiju (kada je izmislio korner koji je prethodio penalu) spasao sva tri poraza prethodne sezone, jer su sve utakmice bile na nož a sreća je bila na Zvezdinoj strani sa 5x jačim budžetom. Zato i pišu komentare na portalima protiv šefa predstavljajući se kao navijači Partizana, ali su veoma lako provaljeni. Isto rade i na jutjub kanalu Ž.P. dodatno ga podrivajuvci da laže i obmanjuje javnost o treneru Stanojeviću, koji je Partizanovac da me moze biti veći. I koji je za klub napravio što Ž.P. i svi njegovi sljedbenici za 10 života neće uraditi svi zajedno. Provaljeni ste botovi.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Stanojević je klovn, bunkeraš običan. A vi niste opasni već opasno nameštate. Od poraza od Radničkog prošle godine do sada, odigrali ste ukupno 6-7 poštenih utakmica. A pogledaj koliko ste ukupno utakmica odigrali. Možete da se ložite koliko hoćete, da nema zakulisnih radnji, opet biste se borili za plasman u Evropu.
a

as

pre gotovo 3 godine

Pa oni iz tog razloka očima ne mogu da vide ni ćelavog Nikolića, Vujoševića, Obradovića... ali zato za Sava Miloševića imaju pun džak poštovanja, a nije zbog toga što se grlio i ljubio sa "Misterom".
G

Grobar Nish

pre gotovo 3 godine

Isplacite se mandovi dobro, pa onda pisite komentare...
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Uskoro ce ae ugasiti buktinja
I

Idu izbori, bunker i mir u zemlji

pre gotovo 3 godine

Jučerašnja utakmica protiv Voždovca je jedna od najsramotnijih fudbaslkih predstava u pravom smislu te reči. Ono što su radili igrači Voždovca je u najmanju ruku za direktno izbacivanje u niži rang. UEFA bi sigurno tražila još težu kaznu.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Idu izbori, bunker i mir u-Zvezda-Voždovac 6:0,4:1 prošle godine...
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

ne slusajte poremecenog pantica,meni stanoje bas dobar trener ajde jedno pitanje jer mislite da bi bolje igrali da vam je bilo ko drugi trener sa ovim igracima????
S

Snimci su stigli u UEFA

pre gotovo 3 godine

Snimci su poslati u UEFA. Ovo sramotno ponašanje igrača Voždovca, bežanje od lopte i igrača Partizana. golmanovo puštanje slobodnjaka, nereagovanje kod gola Holendera kada je kao duh pored dvojice igrača i golmana Voždovca samo prosledio kao duh loptu u gol. Sudije, nedosuđeni ofsajdi i VAR bunker iz Stare Pazove su posebna tema. Kada stigne pravda, Partizan Kalčopoli će njih i ovaj Voždovac koji je svojevremeno i širio noge će otići u beton ligu.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Kakvi snimci? Kakva uefa druze?? Ne pisi gluposti!! Nismo mi grobari da se bavimo takvim splacinarskim i cinkaroskim radnjama!!
N

Neko iz mase77

pre gotovo 3 godine

Po snimcima Zvezdi oduzeti poslednjih pet titula za sve one silne kradje, uključujuci i fantomsku titulu iz 46.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@masa77 - ajde nađi jednu, ali samo jednu utakmicu za sve te 4 godine koja liči na onu sinoć. Samo jednu. A vaša je skoro svaka onakva poslednjih godinu dana.

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Daj boze da ste poslali, ali niste... Jer da ste poslali sad bi se ljudi u Uefi prvo slatko nasmejali, a onda bi se mozda malo zainteresovali za nasu ligu, pa pogledali ko, sta ,gde, kako radi, koliko ko ima duga... A znali bi da je Uefa nesto pocela cesljati po FSS-u kada bi tvorzan odjednom morao da odnese tetki lek u Juznu Ameriku...