Komentari na vest

Razlozi Nunjezovog slabog početka u Liverpulu: Jezička barijera sa Klopom, manjak samopouzdanja...

D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Razlog Nunjezovog slabog početka je nedostatak kvaliteta. To neće biti otklonjeno ni u narednim sezonama... S druge strane, nedopustivo je puštanje Manea, čovek je bio možda i najznačajniji igrač kluba...
L

LadkoŠpricer

pre preko 1 godinu

Kad je ovaj bio Špic nikad . Liverpul je pustio glavnog igraca niz vodu Manea najvise sam ga gotivio i ako mrzim Liverpul . On je bio 99,9 % Liverpul a ovi su 0,01% . I kao neku zamenu dovedu Njunjeza koje taj bre . Davao neke smesne golove u Portugaliji a u Engleskoj se izgubio . Vise su postovali Salaha nego Manea a taj isti Mane je napravio Slaha i Firmina . Laku noću Luzerpuli .
G

Gost1312

pre preko 1 godinu

Jezik je sve brate, naucit de Darwin pa koliko god, znam npr. da je Bobby Firmino bio katastrofalan i nije znao da se pozdravi na Eng. ali sad zna osnove i prica koliko toliko, razumije trenera sto je najvaznije jbg. Mislim da i Darwin uci ali spori su jako latinosi s tim Engleskim. Za primjer bi trebali biti Alisson i Fabinho koji pricaju jako dobro.
i

izointer32

pre preko 1 godinu

Prosecan igrac, jednu sezonu eksplodirao u mrtvoj Portugaliji i pljnuse idioti sto miliona, kakav crni jezik i bakraci, to nek prica nekom drugom.
1

1998La

pre preko 1 godinu

Zamislite da igra u Utd... Pa ovi sa mozzart-a bi pisali o njemu na 3 dana...
S

Ss4

pre preko 1 godinu

Koliko su samo ovi juzno amerikanci nezainteresovani za ucenje bilo cega a tek jezika, aguero i ekipa, svi svi, mesi najjaci igrac ikad pa mislim da ne zna engleski, je ki moguce da su toliko nezainteresovani da ne kaz glupi, sjedis tamo kao cutuk svi pricaju ti neces da se potrudis a treba ti, ne znam
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Koje gluposti. Pa ovo moze da govori samo o njegovoj neposvecenosti. Oktobar je i on i dalje ne razume engleski. Razumeo bih da je otisao u finsku, grcku, al druze otisao si u englesku, to je jezik sa kojim se mozes sporazumeti sa bilo kim bilo gde na svetu. Za ovo vreme je mogao imati osnovno znanje, barem da razume kad mu se nesto prica…
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Brate pa nauci taj svetski jezik kojim se govori ne samo tu gde zivis nego maltene svuda na svetu. Covece tu si pola godine skoro , mogli su ti naci profesora da te nauci bar neke stvari i olaksa ti zivot kad vec nisi kapacitet za bolje. A i ovi i iz Liverpula bi trebali da ubace ucenje Engleskog kao obavezno. Al u principu njega zabole bas. mlad ima kes i misli to je to.
D

Dijego

pre preko 1 godinu

Decko je prosecan igrac,ne znam sta tu nije jasno.... Kakvih crnih 100 miliona

Katalonija

pre preko 1 godinu

Upravo, pola toga pa da se rizikuje... Frka bila pa daj šta daš...
r

roni

pre preko 1 godinu

precenjen i psihicki labilan,najgora kombinacija.kako je njega benfika uvalila svaka im cast i jos vaznije pitanje kako je klop pristao da ga dovede kad ima prilicno fantastican sluh za igrace.
F

FmFreak

pre preko 1 godinu

Send on intensive language course…
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Kako li Haland nema jezičku barijeru i period prilagođavanja?
W

Wat

pre preko 1 godinu

Iz licnog iskustva kazem - Skandinavci u 90% slucajeva tecno pricaju Engleski, imali 15 ili 85 godina

Katalonija

pre preko 1 godinu

Msm da je ovo bila fora...
G

GostNn

pre preko 1 godinu

Haland covek rodjen u Engleskoj
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Takodje je problem i visoka trava,klizav teren,sibanje bocnih vetrova i kako postici gol Tantalove muke.
N

Nunez

pre preko 1 godinu

Znaci pet mjeseci je proslo od potpisivanja ugovora, ako racunamo da je i ranije znao pa moga je naucit osnove engleskog dovoljne da se razumije barem ponesto, kapiram da ni klop ne prica perfektno jos sa akcenom njemackim, iskreno ne sjecam se kako prica, ali ovo je samo trud da naucis dovoljno za toliko period da mozes nesto da razumijes, pa ako ne ucis barem, fudbalske pojmove naucis i valjda zakljucis kontekst neki, ali ovi juznoamerikanci su takvi, agero je za 12 godina jedva naucio ponesto, znaci samo trud, 5 mjeseci i ako ides na casove 3 puta nedeljno pa brate naucio bi nesto, bas mi nije jasno, jos 100 miliona i velika ocekivanja, pa znaci ne vjerujem, nije vise ni problem pored dualinga i slicnih aplikcija sad i da ne placas casove ili i jedno i drugo pa vidis dje si, cus ne razumijemo se i ne bih znao sto da radim da mi ne prevode, bas ali bas nejasno koliko glup moras bit da nista ne naucis za 5 mjeseci, pa njemacki bi mogao osnove naucit da ga razumijes bolje a ne engleski koji je medju najlaksijim jezicima sa savladavanje….
Q

Qq3

pre preko 1 godinu

Burazeru ne ide latinosima Engleski i to gotovo pa nikako… Pre bi Srpski naucili nego Engleski…