Komentari na vest

Real je jači od Liverpula, jer koji još tim u Evropi ima osmoricu igrača sa četiri LŠ

E

Eskobar

pre gotovo 2 godine

Real to uzima lagano
F

Frankovci

pre gotovo 2 godine

Kao sto su lagano prosli i Celsi i Siti, jel tako lagano? Protiv Celsija cist gol ponisten za 4:0 i kraj tog dvomeca. Protiv Sitija Kazemiro ne dobija nijedan zuti u prvom iako je imao dva ostra starta za 2zuta, i da sudije sude po pravilima Real bi vec posle pola sata bio sa igracem manje. Toliko o laganom pobedjivanju Reala.
H

Herman_Melviile_1027121896792502272@twitter.c

pre gotovo 2 godine

Posteno Pedja je u pravu.Svakako bice dobar fudbal.
L

Lucky stars

pre gotovo 2 godine

Ne volim ni Real ni Liverpool...Oba kluba uvek imaju naklonost sudija i veliku srecu..Inter je razbio Liverpul u obe utakmice i ispao, isto je City uradio Realu i ovi ce igrati finale a ovi ce ga gledati..Sto znaci da su i Real i Liverpul srecni a ne jaki i dobri klubovi! :D :D Svidja mi se sto kaze za Ancelotija,stvarno je najbolji trener,smiren i sa neverovatnim postovanjem i lepim ponasanjem prema protivnicima.Sto ne bi mogao reci za kolegu protiv koga ce se boriti.. Kome li ce sreca okrenuti ledja ovaj put?
G

Goooool

pre gotovo 2 godine

Ako im Liverpul nabije tempo, ovi to nece moci da prate i tad se najvise vide slabosti Reala na stoperskim, po malo bekovskim pozicijama.Militao, Alaba to je ocajno, Naco los, Karvahal tu i tamo.. Dok u sredini Kros ne moze da trci i ne zna odbranu da igra kao Modric, Kasemiro.. Pozadi je los Real sem Kurtoe. Prednost Reala u ovom mecu su Modric, Vinisijus, Rodrigo i Benzema. Vinisijus najvise jer Arnold ne zna da igra odbranu, a tako i Rodrigo je spretniji od Robertsona. Liverpulu fali Salah koji je van fudbala poslednjih 6 meseci.. Liverpul ima prednost u automatizmu u bezbroj ponavljanja situacija isto tako i trkacka ekipa, a sad vec i iskusna. Mislim da su Origi, Zota, Mane na spicu bolji i spretniji od Alabe i Milita koji je sklon greskama i povlačenjem za penal. Klop me ne bi iznenadio da Fabinja pomeri desno da ojaca tu stranu gde je blizi Salahu(da bolje kombinuju) , a za odbranu Fabinho je bolji od Krosa i Vinisijusa kad Real bude napadao. Henderson pozadi kao bolji cuvar namazanom Benzemi. Real posed lopte 45,Lfc 55.. Zna i Liverpool da igra na posed sa malo jakim tempom, da umrtvi igru da diktira u trenutku igru. Verujem u 1 0 za LFC. Isto tako bilo bi mnogo da Real osvoji toliko trofeja u Ls, treba neko da mu prodje malo i isto tako LFC je u trci da prestigne Bajern i dostigne Milan po trofejima, a i kad ce ako ne sad? Liverpul osvaja 99 posto. Mala analiza. 😀
G

Gostic de Ciic

pre gotovo 2 godine

Gospodo analiticari, posto ste svi uvereni u ovaj ili onaj ishod meca, stavite Vase cenjeno ime i prezime, da znamo ko ste. Da posle utakmice mozemo da vidimo da ili mnoogo znate ili pojma nemate, kad vec sve znate u napred! Sportski pozdrav!
K

Kdkd

pre gotovo 2 godine

Cim ti pises LFC, ti navijas za njih i to od juce, jer ove skracenice su smesne kad ih vidim. Pa dal kazes LFC isto i kad pricas.
G

Goooool

pre gotovo 2 godine

@Gostic de colic : Pisacu posle prvog naslova kad izbaci mozzart da je Liverpool osvojio ili izgubio. Budi tu trazi ovako potpisan nick. Trebalo bi da osvoji i ove detalje sto sam naveo videcemo dal sam bio upravu..
N

Nidzazvezdaš

pre gotovo 2 godine

Vratiće liverpul ,real na fabrička podešavanja.Liverpul je klasa za real..
T

Tako je Pedja

pre gotovo 2 godine

U novijem formatu LS Real nije izgubio nijedno finale. Od 2014 su bili blagi favoriti u svakom ali za ovo finale nisam siguran. Rekao bih da su sanse 50:50. Ipak Real nema Ronalda, Bejl propao, Azar kao veliko pojacanje nakon CR7 je 0. Za ove sto pisu da je Real srecom dosao do finala: da su se provukli jednom pa da kaze covek sreca je to ali 3x da prolaze..svi timovi su imali sansi da pobede Real ali sto nisu? Gledaju se golovi na kraju. PSG primio 3 komada, Celsi 5, Siti 6 i Real je imao srece..ma vazi.. Zanimljivo je kako su hejteri Reala jedva cekali da Real pukne od PSG pa su govorili da ce ih Celsi rasturiti a zatim da ce ih Siti demolirati a sad govore da ce ih Liverpul dobiti u finalu hahaha. Na kraju Real osvaja 14. titulu i ljudi ce i dalje govoriti da je to sreca
f

fusbaler

pre gotovo 2 godine

bez benzeme su jedna velika nula od igre ove sezone, kad god on nije igrao to je bilo mučenje a i ova velika imena sto su prošli, to je bilo na sreću
n

nešto onako

pre gotovo 2 godine

Peđa, možda si u pravu za sve, ali najbitniji i najbolji igrač Liverpula je Van Dajk, to svako ko iole poznaje fudbal vidi... Titulu nebi videli bez njega, a pogledaj sezonu bez njega i sve će ti biti jasno...
M

Mbape

pre gotovo 2 godine

Ekskluziva od Mijata - Mbape je novi igrac Reala.
P

Prečka

pre gotovo 2 godine

Jest kad si ti navijač Reala.Liverpul u ovom trenutku najkompletni i najkonstantni klub u Svetu,zaslužuje titulu i premijer lige i Evrope!!!
G

Gostaaaa

pre gotovo 2 godine

Kad ih Real uhvati u blickrig kukala im se...

Katalonija

pre gotovo 2 godine

Pedja ima logiku kao 90% komentatora ovde...
S

Souness

pre gotovo 2 godine

Dukljanin