Komentari na vest

Real remizirao sa Milanom, Joviću poluvreme malo za golove

R

Ruvida

pre preko 2 godine

Evo malo da i ja dostavim komentar ali možda i jedini koji je gledao utakmicu juče i pratio igru Jovića. Igrao je prvih 45 min, za to vreme bezbroj puta se otvarao ali Rodrigu pre svega (kao i prošle sezone) ne pada na pamet da mu doda. Uzeo je jednu loptu na svojoj polovini i organizovao jeda nod ozbiljnijih napada. Sledeći put je sa svoje polovine stvarno fenomenalno reagovao i uposlio Bejla. Ni jedan duel nije izgubio bukvalno. Ako vam je za neku komparaciju Giroud za tih 45 min u Milanu nije pipnuo loptu. I penal je trebao on da izvede a ne Bejl (ako ćemo o vraćanju samopouzdanja napadaču itd)
a

alex88

pre preko 2 godine

Kretanje mu je na terenu takvo da izgleda kao da moli Boga da mu niko ne da loptu. Mora da se grize. Neka upali na you tube Dusana Vlahovica, da uci malo
D

Deyan X

pre preko 2 godine

DV je samarao Bogdanovića, i eto postade NBA igrač. Izgleda da i Jovica treba neko da istambura. Da mu dodje iz dupeta u glavu... i pocne da igra kako treba.
x

xeexexex

pre preko 2 godine

da se ne lazemo, jovic pojma nema, ovo kazem kao navijac zvezde i reala. najbolje mu je da ode u neki stutgart ili tako neki klub. to je najbolje i za njega i za real. a real nema sta da trazi ove sezone ako ne dovedu mbappea ili haalanda, opet im fali gol.ne igraju oni lose ali nemaju zavrsnicu konstantno isti problem svake god.
j

ja psv !

pre preko 2 godine

njemu je ev malo.dvije godine
g

gost7798

pre preko 2 godine

Opet pljuvanje Jovica ali kao sto vidimo dobija sanse ocigledno racunaju na njega ove sezone.Eno vam Mitrovic u Fulhamu (druga liga) igrao 90 min bez gola.
J

Jsksi

pre preko 2 godine

Toliko te boli Mitrogol..najbolji strelac reprezentacije i bolji za klasu od ovog manekena
H

Hysvdv

pre preko 2 godine

Pa kad njemu nije bilo malo?
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Nadam se da ce Benzema uci u kontra ritam a da ce Jovic to NAPOKON iskoristiti. Ne pamtim da je neki klub tako dugo trpeo jednog igraca, i Jovic moze da zahvali ovoj bolestini koja nas je zadesila sto su transferi stali, pa dobija ko zna koju sansu. Ajde Luka, namesti glavu. U njoj je problem. Mozes ti to.
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Nema od toga nista, znas to i sam. Jovic je gotov igrac, stekao je neko ime i renome, pa ce menjati klubove narednih 5-7 sezona, uzimati po koje milionce godisnje i onda neka Kina, Amerika, sta ga znam.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Pa znam...ali nadam se.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Jovic nema vezu s mozgom, Jovic nema sta da trazi u realu neprimetan decko... Real ako ne dovede stopera veznog i napadaca svetske klase nema sta da trazi nigde ove sezone...
G

Gostudud

pre preko 2 godine

od ovog bi ker imao bolji ucinak u Realu.