Komentari na vest

Realovi letnji planovi: Ugovor za vanvremenskog Benzemu, zbogom Varanu i kvartet mladih oko kojih nema pregovora

S

Steva ns

pre oko 3 godine

I vreme je da se rasturi tandem ramos varan kao veliki navijač reala imam enormno poštovanje prema obojici posebno prema ramosu ali u poslednje vreme su tragični ramos sem golova nema nikakav doprinos već duže vreme može da ostane ali na klupu i traka da ide na krosovu ruku to je lider kapiten gospodin nadam se da će doći alaba sigurno ali realu trebaju bar još dva štopera leva strana sa mendijem i marselom je pristojna a desnu treba pojačati bar za nekog ko će biti alternativa karvahalu kad se real već prelako odrekao hakimija a takvog igrača sad nema gde da nadje sve u svemu ove dobre igre reala su pokazale da se recino mora ozbiljno računati i na militaa pa i nača koji igra sve pozicije u odbrani čak iako se osvoji liga šampiona realu treba više pojačanja uz gore navedene u odbrani treba dovesti i zamenu benzemi što to ne bi bio baš haland i desno krilo u vidu mbapea real je godinama škrtario i sem stadiona nije imao prevelika ulaganja vreme je da se kasa razbije i da se formira ozbiljan tim a postoje svi preduslovi za to
O

Ovo je komedija

pre oko 3 godine

šta ljudi napišu :D Pa Lukas Vaskez dečko ne zna ni sam kako je u Realu, pravi igrač za klub tipa Eibar,Levante Hetafe,teška prevara!
L

Luka muka

pre oko 3 godine

Lukas Vakez je Gobelja samo na mnogo mnogo većem nivou hehe ljubii braat
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Valverde je top igrac, box to box. Nije dosadni zadnji vezni, igra odlicno u oba pravca. Dosao je tiho, a ostace dugo u Realu.
E

E11even11

pre oko 3 godine

Samo neko ko se ne razume u fudbal ce reci da je Lukas Vaskez prevara od igraca, velikan nije, to se zna ko su ali daleko je od prevare, mnogo zahvalan igrac.
G

Gost123

pre oko 3 godine

Misle da je fudbal Pes, Fifa pa na osnovu ocena u tim igricama ocenjuju igrace u stvarnosti. Fenomenalan igrac, zahvalan pre svega. Moze da igra vise pozicija, odličan igrac kao dzoker i kao univerzalac koji uvek uskoci na poziciju gde je deficit sa igracima.
W

Weedic

pre oko 3 godine

Vidi cara, dao 450 komada
B

Balto

pre oko 3 godine

"Velikani poput Lucasa Vasqueza".... U kojem paralelnom svemiru je on velikan?
G

Gost11

pre oko 3 godine

prati bocanje
G

Gost10

pre oko 3 godine

Ladno ste za lukasa vaskeza napisali velikan...
Н

Неустрашиви Хазардер

pre oko 3 godine

А он можда и највећа превара од играча :D
N

Napapijri

pre oko 3 godine

Brat vaskez mozda jeste operisan od fudbala ali zato decko uvek daje 100% i moze da pokrije vise pozicija bilo to krilo, bek sta god.... Zato ga Zizu ceni