Komentari na vest

Red Bul daje ti krila, ali bavarska mašinerija pregazila je mnoge snove, pa će i Salcburgove

cikagofajer

pre oko 2 godine

Kao stonjma igraca za te neke ‘manje’ ekipe, ili ekipe u usponu tako i trenera ima koji nece uraditi nista kad se nadju pred ocekivanjima i jedan od njih je nagelsman definitivno. Za njega ekipa koju bez pritiska moze da vodi, bez imperstiva pobede na svakom mecu posto je ocigledno da ni on nema taj sklop i mentalitet i onda nema sta ni preneti igracima
s

sacu vam

pre oko 2 godine

pojasniti strucno a onako totalno prosto.Kod bajerna nema nista izmedju ili trener sedne ko budali samar kao sto je bio slucaj sa hansi flikom i jupom hejnkesom ili to jednostavno ne ide kao sa kovacom i sa nainglesmanom.Ocigledno u bajernu prolazi autoritet a ovaj deckic ga ima mnogo manje nego neki nojer ili miler.Nema nista od ove konbinacije zapamtite dobro moje reci.Da igras u ligi sampiona sa tri u odbrani gde ti je jedini pravi stoper na mecu bio super tromi sule to je smejurija
r

realno21

pre oko 2 godine

Taj "super tromi Sule" je na sestom mestu najbrzih igraca Bajerna ove sezone.
D

Dachaa

pre oko 2 godine

Bas tako,Nagelsam jeste talentovan i dobar trener ali nema autoritet da vodi Bajern jer je previse mlad.Kod Flika i Hajnkesa je sasvim druga prica.
b

blayadubplaya

pre oko 2 godine

realno Nagelsman je trener za manje ekipe ( za sad), jer ne moze se isti pristup imati u lajpcigu za decom i neafirmisanim igracima, i u Bajernu sa top igracima. Bajernu trebaju druge ekipe da se prilagodjavaju a ne oni da igraju sa tri stopera i tako te formacije, koje su po mom misljenju odlika ekipa ispod vrha. I uvek se nacudim kako ljudi vole da izmisljaju toplu vodu mada to sve ide iz sopstvene sujete, Nagelsman je trener koji ume da se prekombinuje i to zesce. Gnabri i Koman dva vrhunska krila ti igraju bekove krilne. A to sto kao dete na fifi strpa sve najbolje igrace nezavisno od toga da li oni mogu zajedno to je druga prica, jer nece Čupo Moting da udje i da preokrene mec.
G

Gost133

pre oko 2 godine

Ovaj Bayern je sr anje. Nagelsmann se igra nekog strucnjaka a to bi ga moglo doci glave. Bayern mora igrati 4 2 3 1 jer je to formacija koja se veze uz klubski identitet! Nikakva 3 mrtva stopera iza plus jedan od njih je Sule koji nije za regionalnu ligu igrac! Uprava Bayerna ne radi apsolutno nista! Pa kako sebi jedan klub poput Bayerna moze dopustiti da nema na golu adekvatnu zamjenu za prvog golmana?! Ta skrtost ce ih doci glave, moraju iskesirati 90-100M eura za krstenog stopera i dovesti golmana od 40-50 koji ce braniti dio utakmica i polako preuzimati 1 od Neuera! Kraj price!
D

Damir92

pre oko 2 godine

Bravo za komentar pratim Bajern od 2001 i uvek su igrali 4-2-3-1 i ovaj strucnjak glumi neku trenercinu sa tri stopera a bekove mu igraju ofanzivni igraci koji su vise spicevi.
U

Uo

pre oko 2 godine

Ne bih se slozio za Sulea da je za regionalnu ligu, mrzim ta preterivanja, ostalo se slazem sve do slova. Kada Bajern igra 4-2-3-1, sa ovako fizicki spremnim krilima i veznim igracima, protivnik ne moze ni da dodje do vazduha bukvalno, a ne da poveze 10 dodavanja. Sa ovom formacijom su mnogo ranjiviji i jednostavno ne igraju onaj svoj zestoki fudbal sa presingom i davljenjem protivnika, jer u ovoj formaciji imaju 2 igraca manje na sredini terena, sto je suludo, obzirom na tipove igraca koje ima i njihovu spremnost.
g

gost133

pre oko 2 godine

@Damir92 @Uo pozz obojci, nadam se da ce Bayern proigrati i da je ovo zadnja ocajna utakmica ovog dijela sezone.
G

Gost88

pre oko 2 godine

Posle ovih partija u LŠ pitam se koliko će zaraditi od transfera na leto? xD Adejemi sigurno ide, sasvim verovatno i Kamara, Kristensen i Aronson - oko 100-ke?
G

Gostqwqww

pre oko 2 godine

ovo je trebalo da bude lagano 0-3
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Nema vise pravila gola u gostima tako da bice zanimljivo. Moze Salzburg da ih izbaci.Jos sutra Partizan da pobedi Spartu i to je to.
b

bIG muzzy

pre oko 2 godine

Hahahahaha, kakav dobar vic za laku noc! :))))
g

gz555u

pre oko 2 godine

Ovaj Bajern je kanta od ekipe, kad nisu mogli ove da pobede što ih je Zvezda ladno otresla.
z

zvezdaaaaa

pre oko 2 godine

jeset izbacila salzburg ali ih nije nimalo otresla,cak sta vise treba biti realan i priznati da je bila totalno otresena u revansu,ali je milojevic kao vrhunski strucnjak znao koji su limiti njegove ekipe kao i protivnika i uz malu pomoc srece izvukao maksimum iz svega toga

Rurs

pre oko 2 godine

Nije imao Milojevic malo srece to je imao Stankovic u nekim utakmicama , a Miloje je imao mnogo srece i vise bravura Borjana na cijim krilima se vozio do lige sampiona on je trebao od Sazburga jos da primi 6 komada a od Bajerna je mogao i 16.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Koliko ih je puta izvadio ovaj Koman, to vise nije realno. Mnogo su povrede unistile ovog momka, mogao je da bude zlatna lopta, bez dileme ikakve, kad je zdrav on je top klasa.
G

GostIZkladionice

pre oko 2 godine

Taman posla da bayern pobedi i mi uzmemo neku crkavicu. Sad ce za vikend da pobedi na kvotu 1.10 protiv grojter-a. Nek se igra samo za vas
J

Jigen

pre oko 2 godine

Nisam očekivao ovako dobar otpor Salcburga, respekt.
O

OkosBokos

pre oko 2 godine

Al ce da ih nabije Bajern u revansu s jedno 5 komada. Vazda tako bilo, neko izvuce remi ili ih dobije prvi mec i onda se ovi izivljavaju u revansu.
E

El ninhoo

pre oko 2 godine

Kako narodna kaze prvo skoci pa reci hop.
B

Bodin

pre oko 2 godine

Šta pričate kakva mašinerija treba joj 90 min da da gol, možda mašinerija da donosi pare kladionici u poslednje vreme
H

Herzika

pre oko 2 godine

Ove sezone ogromno pitanje ko ce da osvoji...Bajern,Psg,Siti,Liverpul pa i Celzi ako bude igrao ko prosle sezone...Bice bas pakleno do kraja
E

Erko

pre oko 2 godine

Psg još nije prošao. Jedini do sad koji su sigurno prošli City i Liverpool.