Komentari na vest

Regilonu da pozavide i vrhunski špicevi, ali Totenhemu visi Evropa zbog košmarne partije Španca (VIDEO)

x

x

pre gotovo 3 godine

Reguilon da prestane da igra fudbal
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ma do Murinja je :D Na individualne greške izgubili preko 25 poena ove sezone. Ajde, da se neke i dese, ali dodajte 20 poena na ovaj saldo, i dobacuje Totenhem lagano do drugog mesta gde bi se borio sa Sitijem za titulu. Toliko o tome koliko Murinjo nema pojma. Ali ne može od g...a pita da se pravi... Sami igrači su svojim greškama napravili tu razliku između drugog i sedmog mesta, a Murinjo odradio fantastičan posao u Totenhemu.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Bravo majstore! Je l' boli prstic?
H

Herz

pre gotovo 3 godine

Po tebi, tener mora da ima savršenu ekipu da bi nešto napravio? Koja je onda njegova uloga, pogotovo ako je plaćen €17,5 miliona?! Tvoj Murinjo je imao 17 mjeseci i apsolutno ništa nije napravio, sem što je unazadio prepoznatljivu igru i zavadio pola tima. Živi bili pa vidjeli šta će ti dečko uraditi od Rome.
S

Sta je ovo

pre gotovo 3 godine

Ja ne znam kojom magijom je ova Vila ispod Totenhema na tabeli, bolja su ekipa bar duplo. Isto tako ne znam kojom magijom se Totenhem bori za Evropu a po kvalitetu bi trebalo da se bori za opstanak. A ovaj Reguilon, to je tek prica za sebe. To treba spaliti kao vesticu.