Komentari na vest

Rekordna prodaja PSV Ajndhovena! Mančester prevaren - Kodi Gakpo zvanično na Enfildu

G

Gapko

pre preko 1 godinu

Napredovao je Gapko, nije u mestu tapko.

mratinkovic86@gmail.com

pre preko 1 godinu

Jadna uprava i sve ostalo vezano za klub. Tragedija se nastavlja, i nema naznaka ka boljim vremenima.
B

Baxuz

pre preko 1 godinu

Samo kupujte napadace. Bravo! Bez 4 igraca u rotaciji na svakoj od 3 napadacke pozicije nema leba. Vezni red je vec prejak (Henderson, Keita Tijago, Melo, evo i Bajcetica) i nemojte slucajno da bacate pare na vezne igrace
D

Darko0072

pre preko 1 godinu

S obzirom da je Man potreban klasicni napadac i nije kradja,nzm ko je trenutno dostupan od klasicnih spiceva na trzistu..Vlahovic,Ramos..
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Ko je ovde lud. Lacio za Sergeja traži 80 miliona.
И

И16

pre preko 1 godinu

Може он да тражи колико год хоће, али те паре добити неће ... На крају ће СМС отићи или за џ или за неких 40.000.000€
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

To bas i nisu neverovatne brojke. Ima boljih dosta.
И

ИР27

pre preko 1 godinu

Реално нема ни један, дечко је ако се погледа ова сезона најефикаснији играч у Европи, 18 голова и асистенција је 36 голова, то чак нема ни Халанд
B

Bolje je Čelzi prošao

pre preko 1 godinu

Čelzi je bolje trgovao sa Nkunkuom. Nezahvalno je dovoditi napadače iz Holandske, Portugalska ili Belgijske lige. Napadač treba da se dokaze u ligama top 5 da bi bio plaćen papreno.
Т

То колико је

pre preko 1 godinu

Боље трговао види се на примеру хавертца и вернера 150 милиона за тај двојац и ништа, ево га и санчо у јунајтеду скоро 100 милиона и психички је нестабилан а доказали се у немачкој а ти размисли о томе...
0

011.011

pre preko 1 godinu

Haverc doneo LS Celsiju.Samo to je dovoljno.

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Ovde je Junajted daleko od prevarenog. Imali su vremena, čak je i Van Nistelroj javno govorio da je bilo nezvaničnih kontakata sa ekipama iz PL(među njima sigurno i Junajted). Jednostavno Junajtedu treba klasična devetka. Kodi je ubica ali je više krilni igrač a Junajted već sad ima na krilima previše igrača. Rašford nije klasičan špic koliko god pokušavali da od njega to naprave, Marsijal je celu karijeru toplo hladno a i povrede ga već godinama unazađuju. Mislim da je Liverpul dobio sjajnog igrača i da će Klop više forsirati Gakpa kao lažnu devetku, nešto što je Firmino dugo igrao.
D

DDF

pre preko 1 godinu

Prodas najboljeg strelca usred sezone,posle se svi pitaju zasto Ajaks osvaja titule kao na traci..🌚😏🌚
L

Luzerpul

pre preko 1 godinu

Kako kazu navijaci Luzerpula.Luzerpul ne kupuje skupe igrace,a pazi Nunjez 100 m,Gakpo 50 m,Fabinjo 55 m,Alison 75 m,Van Dijk 75 m itd. Po njima je Klop sa 6 trofeja bolji od Gvardiole od 32 trofeja ili od Ser Aleks Fergusona od 36 trofeja ili od Vengera koji ima 20+ trofeja,Murinja od 20+ trofeja. pustite komentar da lupaju minuse navijaci luzerpula.
R

Republika Srpska 2

pre preko 1 godinu

Sta ti decko pises...:))
L

Luzerpul

pre preko 1 godinu

@Republika Srpska Navijaci Luzerpula kazu da je Klop najbolji trener u istoriji fudbala,a da Gvardiola,Ferguson,Venger,Murinjo nemaju pojma.
V

Vare

pre preko 1 godinu

Šta će im gakpo imaju Salaha,Darvina,Diaza,Žotu,Firmina.samo gomilaju.bolje da su se orvorili za Belingema
d

darwin

pre preko 1 godinu

Dobro dosao u najveci klub u eng!!
J

Jova1245

pre preko 1 godinu

Jesi citao naslov i tekst nije otisao u Mancester United vec u Liverpul!
M

MMXXII

pre preko 1 godinu

Dobro si napisao. Vidim da ima ovde neinformisanih koji ne znaju da je u Klopovoj eri LFC prestigao MUN po broju titula i da je povratio primat. Nisam guglao, iz glave onako, mislim da ima dve ili tri vise.
1

1312

pre preko 1 godinu

Junajted nikada nije ni prestigao LFC po broju titula. Pusti komjuniti šild, one-match trophy, s kojim se i englezi sprdaju. Pola trofeja Junajteda su ti cipiripi trofeju. Velikih trofeja Junajted nikad nije imao više nego LFC.
R

Rkee

pre preko 1 godinu

Gakpo je zamena za Firmina

dzan071@gmail.com

pre preko 1 godinu

Firmino je martinela, Gakpo nema veze sa tim.
F

F

pre preko 1 godinu

U poslednjih par godina, svaki u najavi vrhunski napadač koji je iz holandske lige presao u Premier ligu, se ulupao pošteno... Sva je prilika da će tako i sad da bude.
G

Gost994

pre preko 1 godinu

Zadnji napadač koji je prešao iz Holandske lige u Liverpul je bio "totalni promašaj", a u pitanju je Luis Suarez...
c

cylo

pre preko 1 godinu

Meh, Gakpo je mnogo efikasniji levo, a United je tamo baš pokriven, i Garnacho je fantastičan klinac koji se sada probija. Ne vidim šta je United ovde posebno propustio. Ono što Unitedu treba je centralni napadač jer Martial je 80% vremena povređen. Ali bitno je da se kaže da je United "prevaren" bez ikakvih dokaza za to. xD
S

Ss4

pre preko 1 godinu

Posto se stalno o parama pise, dajte tekst koliko je Klop skrcao para do sad mislim da je blizu milijardu: A ono Alison 80 Van dajk 80 Konate 45 Fabinjo 60 Cemberlen 45 Keita 65 Thiagi 30 Salah 55 Mane 40 Firmino 40 Darwin 90 Gakpo 55 Zota 50 Luiz dijaz 65 I ne racunam ove od po 15-20
G

Gost2233

pre preko 1 godinu

Osim što si zaokruživao transfere igrača za 5-10miliona naviše, promašio s npr. Firmina koji je doveden pre Klopa.... a između ostalog ovo su realne cene igrača koji su dovođeni u razmaku od 7 godina, kluba koji ima renome top 5 na svetu, druga stvar je sto su ti igrači dovođeni uglavnom debelo ispod cene i njihovog zenita koji bi svi dosegnuli u Liverpulu, takođe jedina 3 igrača koji su "pretplaćeni" VVD i Alison i to u trenucima kada je hajp oko njih uzeo maha, a Liverpulu stoper bio Klavan , a golman Minjole, treći Njunjez koji ce isplatiti tih 75m svakako , osim ako se ne osvrćemo na polupano javno mnjenje koje kroji sliku o kvalitetu igrača na osnovu "maha".... taj Mane i Salah su zbirno plaćeni 70 miliona 2015 i 2017 , a u prajmu 2019/2020 , taj tandem je vredeo 200miliona :)
G

Gost9987

pre preko 1 godinu

Otvori brate transfermartkt. Sve ti tamo lepo pise.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Umesto da pišeš neistine izguglaj ko je najviše potrošio. Celsi vodi od ove sezone,onda UTD,pa Siti,Arsenal pa Liverpul. Nije teško proveriti.
d

dsynwa

pre preko 1 godinu

Super, a sad nadji koliko je para zaradio Liverpul prodajom Kutinja, Sterlinga, nesto ranije i Suareza itd. Samo njihovom prodajom zaradili su da pokriju vecinu ovih transfera, a uz to Liverpul je prodavao i manje poznate igrace za po 20ak miliona, a takvih igraca je bilo dosta. Kada to uzmes u obzir, nadji bilans i videces da je, Liverpul jedna od ekipa koja je najmanje potrosila novca u Premijer ligi. Pozdrav.
G

Gost kloppp

pre preko 1 godinu

trose se pare od prodaje kutinja
s

smesan si

pre preko 1 godinu

Kutinjo doveden za 8,5 prodat za 145m funti
S

Ss4

pre preko 1 godinu

Sto bi rekao jedan moj prijatelj, gvardiola trosi milione i milione a klop za 5€ napravio tim,hahaha, 15-ti krilni napdac i 15-ti igrac placen 50+ miliona, svi trose samo ato neke novinari kite kao skromne a neke raskosne, ako ste mili novinarima najbolji ste sta god da uradite isto obratno
m

mgk

pre preko 1 godinu

Kada se oporave Diaz i Zota, Gakpo ce da izbaci Nuneza iz prve postave. Previse opcija ima Liverpul na levom krilu, tako da ce Gakpo verovatno biti pomeren u sredinu. U svakom slucaju odlicna kupovina u januaru, pravo pojacanje nakon povreda gore pomenute dvojice.
p

plavac

pre preko 1 godinu

nunjez bivši igrač,dečko je završio sa ozbiljnim fudbalom
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Sta li ce sad reci Klop, oni nemaju para, ne mogu se takmiciti finansijski, bla bla, a za dva spica u pola godine pljunuse 150miliona.. Izgleda da se jos krckaju pare od prodaje Kutinja, nema odakle drugo..
M

Mare Maronne

pre preko 1 godinu

Ili je konzorcijum Katar-Sau. Arabija stvarno kupio vecinski deo paketa ali jos nista nisu objavili,a o tome se prica uveliko,trebao je neki Indus ali on preferira Arsenal zbog sina.
H

Hranca

pre preko 1 godinu

Nunjez je 75 mil + 25 mil u bonusima. A ovaj je oko 42 mil + 8 mil u bonusima. Tako da tih 150 ne dolaze odmah na naplatu. Poenta bonusa je bas da odlozis placanje barem 6 meseci do godinu dana, sem ako igrac bas ne pokida sezonu i ostari sve individualne i klupske bonuse.
П

Паун

pre preko 1 godinu

То је опет сића у односу на оно што троше Сити,Арсенал,Челси,Јунајтед. У последњих 10 година Ливерпул је у односу улазних и излазних трансфера у минусу 347 милиона евра. Манчестер Ј. је у минусу више од милијарду,Сити једва нешто испод милијарде,Арсенал преко пола милијарде,Челси нешто више од 400 милиона. Чак су Евертон,А.Вила и Вест Хем трошили више него Ливерпул.
M

Mare Maronne

pre preko 1 godinu

Kakav sjajan dan za Crvenu Napast na Boxing day,3 boda,Gakpo i drpili rivalu pojacanje 🙂
L

Luzer u najavi

pre preko 1 godinu

Dobar igrač - loš klub
Y

YNWA

pre preko 1 godinu

vezni igraci potrebni,jedan stoper,ne znam sto ce ovo ispanut, srecno bilo !
M

Mare Maronne

pre preko 1 godinu

Koliko pratim pijacu i pouzdane izvore,Amrabat stize,Enco kaparisan za na leto,Belingem navodno preferira Liverpul u odnosu na Real,mozda jer bi u Liverpulu odmah uleteo u prvi tim plus engleski je prednost,takodje se pominje Berge iz Sefild Junajteda vec par nedelja da stize ove zime,o stoperima se nije toliko pricalo,jedino glasine za momka iz Benfike,stoper,ne mogu da se setim imena ali je zabliatao ove sezone.
П

Паун

pre preko 1 godinu

Од свега тога што си написао,ако доведу једног играча биће пуна капа. За Амрабата је заинтересовано гомила клубова и он нема апсолутно ништа договорено са Ливерпулом,а ни Ливерпул са Фиорентином. Интересовање постоји,али је за сада све на томе. Што се тиче Фернандеза, Ф.Романо је објавио да Ливерпул има начелан договор са Бенфиком око трансфера на лето и да ће изједначити све понуде које буду стигле за њега. Што не значи и да ће он прећи у Ливерпул јер му се можда нека друга понуда (Реал,Сити,итд...) више свиди. У вези Белингема,његова породица, агент и он преферирају трансфер у Ливерпул,али ће то да кошта бар 100-150.000€ а нисам баш нешто сигуран да Ливерпул има те новце. Иако сам навијач Ливерпула и волео бих да се оствари долазак Белингема и(ли) Фернандеза мислим да је за клуб као Ливерпул то финансијски неизводљиво.
M

MMXXII

pre preko 1 godinu

Kao sto je jedan kolega napisao Enco Fernandez je kaparisan za na leto, a borba je i za Belingema, mada tu su manje sanse. Real je izdasniji u lovi i verovatno ce tamo. Da moze izjednaciti ponudu Reala dosao bi u Liverpool. Puno se prica i pise o Amrabatu sad vec, na zimu, ali nisam siguran. Govori se o tome da ce se gazde otvoriti na leto i dati 300 mil. Kloppu za pojacanja. To je ozbiljan novac. Najinteresantniji su mi oni koji pisu o ulaganjima LFC-a. Naravno da ce tim iz klase top-top klubova ulagati. Dosao je i Newcastle i eto ga uskoro. Ko ne ulaze taj stagnira i pada. LFC premalo ulaze i ako ne krenu jace sledi im pad. Tako je u svetu biznisa, a fudbal je bas to.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Jos jedno bravo za nesposobnu upravu Junajteda.
A

Azzu

pre preko 1 godinu

Koliko je uprava Uniteda nesposobna, pa to je žalosno. A ovaj momak ne vjerujem da će se uklopiti. Nunez, Salah, Jota, Diaz i sada on. Bit će zanimljivo vidjeti kako će to funkcionisati.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Imaju lose iskustvo sa Depajom koji je isto ovako bio skrenuo paznju te sezone kada je doveden u Junajted.

ST8

pre preko 1 godinu

Psv je upravo potvrdio da je gotov transfer.
E

El Stefanel

pre preko 1 godinu

Nisam nešto preoduševljen sa Gakpom odmah da vam kažem. Gledao sam ga par puta. Igra na poziciji Dijaza ili Manea na levom krilu dosta mi nekako kruto i ne tako brzo poput njih dvojice izgleda. Daj Bože da grešim ali evo videćemo.
c

crveni vrag

pre preko 1 godinu

odlican igrac, al junajtedu ne treba ta pozicija( krilo, na sp igrao nekog spica, polu spica al primarno je krilo) njima treba napadac. vlahovic bi im seo ko dupe na nosu