Komentari na vest

Rezultat iz snova za Slovačku: Makova Žoga bonito i Škrinijar kao “devetka“, kad ćemo da vidimo tog Levu?

G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Isto kao sto Mesi ne moze sam u Barseloni tako Levandovski ne moze sam u Poljskoj reprezentaciji
A

Aleks Miami

pre gotovo 3 godine

A gde vam je i sta radi najbolji napadac univerzuma Levandowski? Moze samo u bundes da igra protiv miki maus ekipe
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Miki maus Barsa, MIKI maus Totenhem i Miki maus Čelsi. Ovo su ekipe sa kojima je Bayern odradio laksi trening prosle sezone. A u Poljskoj neće nikada igrati kao u Bayernu, jer iza sebe nema tim, kao što ni Mesi neće u Argentini.
A

Aleks Miami

pre gotovo 3 godine

@allianz... barsa gubila od cadiza :).. tottenham se raspada menja trenere, a celzi osvojio lš
G

Gosturina

pre gotovo 3 godine

@miki12 hvala brate,ova aplikacija je top,manje vise zbog svih svetskih tv kanala nego i zbog svih najnovijih filmova i serija,ladno cu da prekinem pretplatu na netflix iz momenta...:-)
m

miki12

pre gotovo 3 godine

dobra je app ima malo bagova ali radi lepo.ako ti npr stigne da ne mozes vise da gledas jel si presao limit za danas posto nisi premium samo odes u podatke aplikacije obrises podatke i ponovo mozes da gledas, mislim da je premium 20e i da se placa samo jednom.
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Slovaci i Cesi su poslednjih 20g. igrali uvek korektan i tvrd fudbal, nisu nikome bili lak protivnik, pogotovo Cesi koji sa EP imaju finale i polufinale, a i titulu kao zajednicka drzava. Poljaci su bzv ekipa, uvek ako bljesnu u kvalifikacijama na turniru u grupi ispadnu, oni su baksuzi, kao i ovi nasi i kad imaju korektan tim zeznu stvar. Levandovski nigde ne moze dominirati kao u Bajernu, najbolje mu je da tamo ostane do kraja karijere.
W

Wat

pre gotovo 3 godine

Ovaj vezni red bi i Legiji bio premija. Krihovjak jedna od vecih prevara u tom nekom srednjem stalezu fudbalera u poslednje vreme.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Lewandowskog nikada necemo viditi u Poljskoj na nivou u kojem igra u Bayernu to je vrlo jednostavno za zakljuciti. I opcenito Poljska je uzasno precjenjena u nogometu, to je sasvim jedna prosjecna srednjoeuropska ekipa koja ne moze nikad u istu recenicu sa Francuskom, Belgijom, Italijom, Engleskom, Spanjolskom, Njemackom i Nizozemskom.
G

GostЈа

pre gotovo 3 godine

Kakav je zamajac Slovačka dobila ovog popodneva! Sve su karte bacili izabranici Štefana Tarkoviča na igru iz tranzicije i veći fokus da se Robert Levandovski isključi iz ove utakmice, u čemu su oni uspeli! Da li ste ga videli danas na terenu? Где да га видим СРБИНЕ,НА НОВА С!?!?!?!?!?МРШ
m

miki12

pre gotovo 3 godine

brate, skines rokkr aplikaciju ukucas adresu huhu.to i imas sve kanale slika super i ne koci, mozes na telefon, windows, i smart tv.
r

rakkkk

pre gotovo 3 godine

pa uzmi sbb srbine, mts je ionako smece od provajdera, net im je bulsit, signal na mobu totalno smece, kanali djubre nevidjeno. sbb uzmes i miran si. ako ne mozes jer zivis negde u tunguziji, uzmes total tv

Interista

pre gotovo 3 godine

@miki12 koju adresu treba unijeti?
m

miki12

pre gotovo 3 godine

interista ukucas huhu.to
b

bgcz

pre gotovo 3 godine

A rakkku jedan deda s planine u bosni, nije imao struju do pre 3 godine, drugi iz crne gore koristio kamenje umesto noža. Otac i majka završili po 4 razreda u nekom selu u Hercegovini al on je faca, živi u Beogradu, nije u pripizdini.