REZZIME DANA (četvrtak): Liverpul vas sve obradovao, Valensija pogodak večeri

Vreme čitanja: 3min | čet. 04.04.24. | 23:35

Pogledjate ko vam je doneo pare, a ko vas je prodao 4. aprila

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL – ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 3:1

Titula se gubi na način i na mestu na kome to najmanje očekuješ, a Liverpul je monago na Enfildu da napravi ogroman korak unazad. Baš onda kada niko to nije slutio, protiv prežaljenog Šefild junajteda. Pekao se Jirgen Klop na tihoj vatri posle autogola Konora Bredlija, postajalo je sve toplije, sve neugodnije dok se nije ukazao – Aleksis Makalister!

Opširnije OVDE.

JANG BOJS – GRASHOPERS (tip 1, kvota 1,47) – rezultat 3:0

Kako je lepo kada vam se sve lepo složi već u prvom poluvremenu. A, Jang Bojs je sve završio već u uvodnih 20 minuta utakmice, kada je postigao sva tri gola! Da li treba dalje?

LUCERN – IVERDON (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 1:0

Jedan, ali vredan. I to već u drugom minutu utakmice. Gosti su imali čak i više pokušaja na gol, ali je domaćin ipak uspeo da zadrži smirenost i da sačuva prednost do kraja. Vi ste na kraju bili zadovoljni.

GRANADA – VALENSIJA (tip 2, kvota 2,45) – rezultat 0:1

Ruben Baraha je preporodio Valensiju, klub koji se borio za opstanak je spasao i doveo u poziciju da može da izađe u Ligu konferencije. I kada su Slepi miševi bili u minus fazi, i sada kada su opet konkurentni za evroscenu zajednički sadržalac je – džin iz Gruzije. Ušao je u mod kada nema lopte koju ne može da dohvati, skinuo je sve šuteve u Andaluziji, a klub sa Mestalje konačno je dočekao Andrea Almeidu i preskočio Betis – 1:0 (0:0).

Izveštaj pročitajte OVDE.

PRECRTANO

AJAKS – GO AHED IGLS (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 1:1

Holanđani su vas večeras prodali za sve pare. Prvo Fajenord, pa onda i Ajaks koji je od 24. minuta imao gol prednosti, a onda je dozvolio da u drugom minutu nadoknade nekadašnje dete Kopljanika Bas Kujpers postigne gol za 1:1 i doneo ogroman bod Go Ahed Iglsima. Ajaks vas je razočarao ozbiljno...

Opširnije OVDE.

PJUNIK – ŠIRAK (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 1:1

Užasni Pjunik je razočarao mnoge večeras. Bio je apsolutni favorit protiv Širaka, ali se to na terenu nije videlo. I ne samo da se nije videlo na delu, već je Pjunik uspeo da povede tek u 84. minutu i da do kraja ispusti gol prednosti. Hladan tuš je stigao u trećem minutu nadoknade...

VOLENDAM – FAJENORD (tip 2, kvota 1,12) – rezultat 0:0

Fajenord je baš razočarao. Ne samo da je bio apsolutni favorit, nego nije uspeo da iskoristi nijedan od 23 šuteva na gol! Od toga je deset pokušaja išlo u okvir i na kraju je ipak ostala nula na semaforu... Fajenord je ozbiljno uprskao!

Opširnije OVDE.

SALCBURG – ŠTURM (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 3:4

Još jedno ozbiljno razočaranje. Svi su videli Salcburg u finalu nacionalnog kupa, umesto toga dogodilo se ono što je malo ko mogao da zamisli – goleadu u kojoj je kao pobednik izašao Šturm! Domaćin je poveo, a onda dozvolio da primi tri gola i juri minus što nije uspeo da nadoknadi...

ČELSI - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 3,60) - rezultat 4:3

Kakva utakmica, kakva završnica, kakva pobeda Čelsija! Doduše, vi ste većinski bili na strani Mančester Junajteda i to vam se na kraju nije isplatilo. I to bukvalno na kraju, jer je Čelsi u desetom i jedanaestom minutu nadoknade preko Kola Palmera stigao do 3:3 i 4:3! Glup penal napravio je Diogo Dalot, da bi već u sledećem napadu Skot Mektomini pogurao Palmerov hitac u gol. Kakav raspad Đavola...

SAMSUN – PENDIK (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 0:0

Još jedna velika nula. Doduše, ovde nije bilo izrazitog favorita kao što je to bio Fajenord protiv Volendama, ali ste se potajno nadali jakom pogotku na kecu. Samsun je ipak danas bio apsolutno u podređenom položaju – manji posed lopte, manje konkretnih šansi... Na kraju domaćin treba da bude zadovoljan i bodom. Svi koji su čekali keca sigurno nisu.


tagovi

rezzime danaInternet klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara