REZZIME DANA (nedelja): Samo su Junajted i Atletiko pokvarili zadovoljstvo

Vreme čitanja: 4min | ned. 21.04.24. | 23:30

Pogledajte ko vam je 21. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FULAM - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 1:3

Mini-seriju od dva meča bez trijumfa u Premijer ligi ekipa Jirgena Klopa prekinula je u 34. kolu na gostovanju Fulamu (3:1) posle kojeg ponovo dele lidersku poziciju sa Arsenalom, makar dok Mančester Siti ne odigra svoj meč sa Brajtonom.

Opširnije OVDE.

ASTON VILA - BORNMUT (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 3:1

Aston Vila je u Birmingemu savladala Bornmut - 3:1 (1:1). Kao što se i očekivalo, morali su izabranici Unaja Emerija dobro da se pomuče protiv ekipe koja je u martu pružala sjajne partije, a da će do pobede morati težim putem postalo je jasno pred kraj prvog poluvremena kada je Dominik Solanki materijalizovao jedanaesterac i doneo gostima prednost.

Opširnije OVDE.

LIL - STRAZBUR (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Eliminacija iz Lige konferencije ostavila je Lil na samo jednom frontu, te je fokus Doga u potpunosti usmeren ka borbi za mesta koja vode u Ligu šampiona. Udarac koji je francuski klub pretrpeo u četvrtak protiv Aston Vile srušio je snove ekipe koja je ozbiljan kandidat za karte koje naredne sezone vode u elitno evropsko društvo, a novi korak ka cilju izabraici Paula Foneske napravili su pobedivši Strazbur (1:0).

Opširnije OVDE.

PSŽ - LION (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 4:1

Večeras je trebalo da gledamo derbi na Parku prinčeva, gde je došao Lion, a gledali smo gaženje u režiji šampiona. I to s pola gasa, bez nekih od najvažnijih igrača. Na kraju 4:1. I sve to za prvih 45 minuta. Posle je domaćin povukao ručnu i čuvao energiju za finiš sezone, ili bolje reći za dve naredne ligaške utakmice (protiv Lorijana i Avra) koje ga čekaju u razmaku od tri dana. A onda 1. maja sledi i put u Dortmund, na prvi meč polufinala Lige šampiona.

Opširnije OVDE.

SPORTING - GIMARAIS (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 3:0

Sporting nastavlja da juriša ka tituli i tako je malo deli od povratka na tron portugalskog fudbala. Igrači Rubena Amorima zadržali su hladnu glavu iako su tako blizu cilju, pa su Vitoriju Gimarais preslišali sa rutinskih 3:0 i doneli vam još jedan razlog za zadovoljstvo.

MONCA - ATALANTA (tip, kvota 1,85) - rezultat 1:2

Atalanta je opravdala vaše poverenje i to uradila ne baš rutinski, ali bez razloga da previše brinete. Prvo je De Ketelare u poslednjim trenucima prvog poluvremena doneo prednost, da bi Ture u 72. minutu duplirao vođstvo, pa ni kasni gol Maldinija juniora nije previše poremetio stvari.

REAL MADRID - BARSELONA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 3:2

Velika sedmica za Real Madrid! Četiri dana nakon golgote kroz koju je prošao na Etihadu protiv Mančester Sitija i ušao u polufinale Lige šampiona, Kraljevski klub je u El Klasiku na Santijago Bernabeuu došao do pobede koja ga je dovela na korak od krunisanja u španskom fudbalu. Barselona je ostavila poslednji atom snage u glavnom gradu Španije, odigrala vrlo dobrih sat vremena, dva puta bila u vođstvu, ali je poklekla u poslednjih 20 minuta utakmice - 3:2 (1:1).

Opširnije OVDE.

KASA PIJA - PORTO (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:2

Porto jeste ostao bez šampionskih aspiracija, ali je u igri i dalje plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope gde ozbiljno figurira i Braga. Zato su Zmajevi odneli trijumf nad Kasa Pijom, čime su zadržali treće mesto na tabeli, jer niko na Dragau ne bi želeo da sledeće sezone igra Ligu konferencije.

PRECRTANO

KOVENTRI - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,47) - rezultat 3:3

Upitan da prokomentariše mogućnost da drugu godinu zaredom finale FA kupa igraju rivali iz Mančestera, Pep Gvardiola je od voditelja televizije beIN Sports tražio "poštovanje za Koventri", smatrajući da nije u redu da se ekipa iz Čempionšipa unapred otpisuje, bez obzira na to što je Junajted polufinalni okršaj dočekao kao izraziti favorit. Teško je reći da je Pep predosetio šta bi moglo da se dogodi na prepunom Vembliju, jer je tako malo nedostajalo da se ispiše jedna od najlepših ovosezonskih priča. Doduše, vama je ta priča odnela dobitak...

Opširnije OVDE.

ALAVES - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,87) - rezultat 2:0

Kad kola krenu nizbrdo nije ih lako zaustaviti. Zna to dobro Čolo Simeone, ima sasvim dovoljno iskustva, ali i pored toga nije uspeo da pronađe kočnicu. Nakon eliminacije iz Lige šampiona u Dortmundu, Atletiko je poražen i na Mendisorosi od Alavesa - 0:2.

Opširnije OVDE.


tagovi

Internet klađenjeklađenjesportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara