Komentari na vest

Od Bajerna svi beže: Zidan rekao „ne“, neka se spremi Ten Hag

R

RealNo1

pre 13 dana

Какве глупости пишете. Нико нигдје није рекао да га је Бајерн звао, само човијек рекао да тренутно не жели у Бајерн. Највјероватније ће Клоп у Бајерн.
A

A mozda

pre 13 dana

hoce Duljaj
&

&

pre 13 dana

Dovesce ovog lika iz Stutgarta. Ali mi se bas svidja ovo vase nipodastavanje i "podsmevanje" jednom Bajernu, kao, niko ih nece. Em sto je neprofesionalno, em je jako nisko i bezobrazno. Kako mali Zikica zamislja da stvari funkcionisu.
@

@@@@

pre 13 dana

Ne mogu da verujem da bi uzeli Ten Haga a ne bi Flika?!
Z

Zlatko Psihopata

pre 13 dana

Treba da vrate Flika, oni su ga i napravili trenerom.
P

Pedja108

pre 13 dana

Bajern je navikao da svi odmah dolete kad ih on pozove i prepotentno su krenuli za novim trenerom. I zasluzili su da ih svi odbiju. A ako dovedu Ten Haga, tek ce pokazati da nisu normalni. Imali su trenera, a onda su doveli Tuhela, koji veze nema sa poslom. Njegov najuspesniji period je bio sa PSG-om, gde su mogli da kupe kojeg god igraca da im je trebao.
D

Dejani

pre 13 dana

Daj šta das
0

01

pre 13 dana

Iskreno jako uzivam u ovim vestima o Bajernu i njihovoj potrazi za trenerom kao Ivica i Marica na putu do kuce, ne zato sto mrzim Bajern nego zato sto ovakve rolekostere ni u Holivudu ne pisu haha Sto se Ten Haga tice pise u tekstu on ne bi imao nista protiv da dodje. Pa druze posle ovakvog posla u Junajtedu ovo ti je ponuda iz najludjih snova da neko ovakav razmislja o tebi jer nisi ni za Erediviziju trenutno a kamoli Bajern gde ce vec u prvom mesecu izgubiti svlacionicu sa tim egom
P

Pa da

pre 13 dana

Zidan moze da bude trener samo gde mu je mentor Perez da mu kupuje igrace i steli pobede i prolaze kod sudija. On da je toliko dobar trener ne bi ovoliko godina odmarao i bio na postu. One tri LS su najvece pljacke ikada koje su vidjene u fudbalu. posle tih sramnih trofeja Zizua nema ni na mapi nigde.
M

Mourinho

pre 13 dana

Hello
Д

Дуљај је слободан

pre 13 dana

…само кажем
S

Saša Le

pre 13 dana

Mali je to klub za onakvu trenersku veličinu. Gde bre iz Partizana u tamo neki Bajern. Ajde molim te ne budi smešan. Za njega su samo MS, PSŽ,REAL.
L

Ljubitelj

pre 13 dana

Da li je moguće da nisu zvali Lalatovića !?
P

Pep

pre 13 dana

Pa Alonso je pametan nije hteo u Bayern jer je video da su posle Gvardiole koji je bio trener 3 godine.Svi posle njega su odlazili iz Bayerna posle samo godinu ipo, Ancelotti, Kovač, Flick, Nagelsmann, Tuchel. I stalno su svi po komentarima pricali e ovaj trener e onaj trener ne valja. A nije to poenta nego uprava Bayerna plus Bayern nema taj kapacitet kao Real da često osvaja Ligu Šampiona. Bayern uzme LŠ jednom u 10 godina. U 21.veku uzeli su 2001,2013 i 2020. Ne uzimaju tako često kao Real koji je od 2014 do 2022 uzeo čak 5 Ligi Šampiona, ili Barsa koja je u periodu od 2006 do 2015 uzela čak 4 Lige Šampiona!
в

веља

pre 13 dana

какав бре Тен Хаг?!
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Lupetaju, sutra ce verovatno napisati da je Duljaj odbio Bajern.

JudeBellingham

pre 13 dana

Svi beže od Bajerna jer je iznutra raspad zbog uprave. Zizu nije poslednji trener koji ih je odbio.
V

Voždovac

pre 13 dana

Ja iz sprdnje napisah pre neki dan da je ETH sledeći trener Bajerna, kad ono međutim.
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Nije Zidan odbio Bajern, nego Bajern nije hteo njega da uzme. Zidan ne zna nemački, a i engleski kažu da mu je tanak i otpao je u startu. Počeli ste kao Informer sa ovim naslovima. Jedva čekam da Bajern dovede neku trenercinu, pa da vidim šta ćete onda pisati. Bajern gleda trenere top klase, poput Murinja, Flika, čak se priča i o Gvardioli... Mada, vi ste na prošloj vesti rekli i da je Flik rekao da neće da dodje, iako to niko na svetu nije preneo. Biće izdvojena velika količina novca za pojačanja (200 miliona + novac od prodaje igrača), tako da ne morate da se sekirate za Bajernovu budućnost.
P

Pjer

pre 13 dana

200 miliona i nije više neka enormna količina novca za transfere kada imamo primer da Siti plati livadu Griliša 100 i više miliona...
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Za igrace koji su potrebni je to vise nego dovoljno. Nece Bajern menjati ceo tim, 6 igraca ce mozda dovesti. Bajern daje 100 miliona samo za igraca kao sto je Kejn, nece sigurno platiti igraca poput Grilisa toliko. De Jong, Arauho, Tah, Van Dajk, Frimpong, Girasi... se prate. Bice i odlazaka, od Zirkize-a Bajern ima 40% od prodaje, bice tu oko 300 miliona za pojacanja nakon odlazaka. Upa ce gotovo sigurno biti prodat, mozda i Kim, treba očekivati odlazak Sara, Cupe... Ne bih bio iznenađen da prodaju i Bojea.