REZZIME DANA (nedelja): Umalo perfektan dan - 9/10, samo Marselj izdao

Vreme čitanja: 4min | pon. 15.08.22. | 00:17

Pročitajte ko vam je doneo novac 14. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ALMERIJA - REAL (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 1:2

Šampion Španije gubio je posle prvih 45 minuta, ali u nastavku ulaskom Luke Modrića i Edena Azara, stvari su došle na svoje. Kraljevići su slavili sa 2:1 i najavili novu berićetnu sezonu. Za golove ovog puta su bili zaduženi Lukas Vaskez i David Alaba. Posebno je lep bipo gol Austrijanca iz slobodnog udarca u 75. minutu. Sa oko 18 metara skinuo je paučinu s gola domaćina. Zanimljivo, nekadašnji igrač Bajerna je ušao u igri neposredno pre postignutog gol. Iz provg dodira s loptom doneo je tri boda svom timu.

Opširnije OVDE.

FJORENTINA – KREMONEZE (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 3:2

Kladioci slave vezistu Fjorentine Rolanda Mandragoru koji je golom u petom minutu sudijske nadoknade doneo tri boda boda timu iz Firence protiv povratnika u najbolj ligu, Kremonezea (3:2). Gosti iz Kremone su u nastavku i sa igračem manje došli do izjednačenja, ali nisu izdržali do kraja. U poslednjim trenucima meča su ostali bez boda na stadionu Artemio Franki. Prvenac u Seriji A postigao je i Luka Jović i najavio da je nije zaboravio da daje golove posle mučnih sezona u Realu.

Opširnije OVDE.

SALERNITANA – ROMA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:1

Vučica je odigrala „murinjovski“. Nije Roma briljirala na premijeri nove sezone u Seriji A, ali se iz Salerna vraća sa tri boda. Cilj opravdava sredstvo – stara je izreka italijanskog mislioca Nikola Makijavelija koja je često lajtmotiv timova koje trenira harizmatični Portugalac Žoze Murinjo. Jedini gol na meču postigao je vezista Brajan Kristante u 33. minutu.

Opširnije OVDE.

VIZELA – PORTO (tip 2, kvota 1,32) – rezultat 0:1

Mučio se šampiona Portugalije na gostovanju Vizeli, ali je u 90. minutu stigao do tri boda. Porto slavi španskog defanzivca Ivana Markana koji je postigao jedini gol za Zmajeve. Asistent je bio Brazilac Galeno. Srpski reprezentativac Marko Grujić igrao je do 63. minut, kada je mesto ustupio Kanađaninu Stefena Eustađiju.

Opširnije OVDE.

LACIO – BOLONJA (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 2:1

Ko je igrao danas Lacio, para nije bacio. Rimljani su uspeli da „okrenu“ Bolonju Siniše Mihajlovića. Vodili su gosti pogotkom Marka Arnautovića. U prvih 45 minuta viđena su dva crvena kartona, po jedan na obe strane. U nastavku sa desetoricom na terenu bolje se snašao domaćin. Prvo je Silvestri u 68. minuutu postigao autogol, da bi prva tri boda Lacijalima u Seriji A doneo najbolji strelac Čiro Imobile u 79. minutu, a asistirao mu je Sergej Milinković Savić.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA – ĐIRONA (tip 1, kvota 1,92) – rezultat 1:0

Na debiju novog trenera Đenara Gatuza, Valensija je pobedila Đironu sa 1:0 golom Karlosa Solera s bele tačke u finišu prvog poluvremena. Mučili su se domaćini, nisu briljirali, ali se pobedi u zube ne gleda, posebno jer je tim s Mestalje od 52. minuta igrao sa desetoricom na terenu posle isključenja Švajcarca Eraja Komerta.

Opširnije OVDE.

CSKA SOFIJA – SEPTEMVRI (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 1:0

Saša Ilić odlično gura ove sezone sa CSKA iz Sofije. Bugarski gigant je prethodne nedelje eliminisao irski Sent Patriks i plasirao se u plej-of za Ligu konferencije, a u domaćem prvenstvu je slomljen otpor Septemvrija sa 1:0. Jedini gol na meču delo je Kolumbijca Brajana Morena Alvareza u 60. minutu. Asistent je bio srpski internacionalac Lazar Tufegdžić, letošnje pojačanje tima iz prestonice naših istočnih suseda.

LEVEN – KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 0:3

Probudio se i Klub Briž. Posle samo boda u prethodna dva kola, šampiona Belgije je bio ubedljiv na gostovanje Levenu, slavio je sa 3:0. Na početku meča domaćinima je poništen gol posle VAR intervencije zbog ofsajda, a do poluvuremena mrežu Levena zatresli su Nilsen u 33. i Đutla u 42. minutu. Lang sa penala je prebrinuo sve brige oko pobede u 53. minutu, dok je najbolji belgijski klub u finišu propustio da postigne pogodak s bele tačke. Vanagen nije bio pogodio sa 11 metara, ali sigurna pobeda Klub Briža.

SPARTA PRAG – SIGMA OLOMUC (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:0

Posle poraza na premijeri u šampionatu Češke od Libereca, budi se Sparta. Praški velikan je u trećem kolu pobedio na svom terenu Sigmu iz Olomuca sa 2:0. Karabec u prvom i Hojer u drugom poluvremenu su postigli golove za domaćina. Sparta je promašila penal sredinom drugog poluvremena. Julijus nije uspeo da pogodi mrežu sa 11 metara.

PRECRTANO

BREST – MARSELJ (tip 2, kvota 2,05) – rezultat 1:1

Nije uspeo Marselj da se vrati sa tri boda s prvog gostovanje ove sezone u Ligi 1. Vodio je tim sa Velodroma posle prvih 45 minuta golom Portugalca Nuna Tavaresa, ali je u 61. minutu mrežu gostiju zatreo Pjer Lis Melou. U nastavku je za goste debitovao najveće pojačanje ovog leta, Čileanca Aleksis Sančez. Igrao je u finišu i Dimitri Paje, ali Marselj nije uspeo da slavi.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezime danaRezime tipovanjasportsko klađenjeInternet klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara