Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

REZZIME DANA (petak): Votford i Portsmut popravili dan

Vreme čitanja: 4min | pet. 02.04.21. | 23:45

Pogledajte ko vam je 4. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

VOTFORD - ŠEFILD VENZDEJ (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 1:0

Zaista vrhunski igra Votford u poslednje vreme, ekipa je sa ubedljivo najboljom formom u celom Čempionšipu i deluje da Stršljenovi nezadrživo hitaju ka Premijer ligi. Danas su dočekali Šefild Venzdej i slavili sa 1:0 (1:0) čime su dodatno osigurali drugu poziciju. Ne može se reći da je Votford preterano blistao protiv Šefilda koji pripada donjem delu tabele, ali je odradio posao uspešno i upisao nova tri boda. Najzaslužniji za to je fudbaler gostujućeg tima Lis koji je postigao autogol već u sedmom minutu, pa do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

Opširnije OVDE.

PORTSMUT - ROČDEJL (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Portsmut je uspešno nastavio pohod da Čempionšipu. Ekipa iz Hempšira je na svom terenu protiv Ročdejla upisala treću uzastopnu pobedu i popela se na peto mesto. Domaćin je pitanje pobednika rešio još u prvom poluvremenu, kada su pogađali Vilijams i Kurtis. Ročdejl je tek u nadoknadi meča uspeo da ublaži poraz pogotkom Džejka Bizlija.

PRECRTANO

KARDIF - NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 0:1

Notingemovom postu došao je kraj. Na vašu žalost, ceh je platio Kardif. Posle šest vezanih mečeva bez pobede, Šumari su ovog petka slavili na gostovanju u Velsu. Pobedonosni pogodak postigao je Garner u 29. minutu iz jedinog udarca gostiju u okvir protivničkog gola.

DE GRAFŠAP - DORDREHT (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 0:3

Ko je ovome mogao da se nada? Da pretposlednji tim Erstedivizije na gostujućem terenu stigne do celog plena protiv ekipe koja "juri" promociju u elitni rang holandskog fudbala. Ali, i to se desilo. I ne samo da je slavio, Dordreht je bio vrlo ubedljiv protiv De Grafšapa. Poveo je u 34. minutu preko Agrafiotisa, da bi početkom drugog dela u kratkom periodu Banis još dva puta zatresao mrežu favorizovanog domaćina, koji je usled nemoći u finišu meča ostao sa igračem manje.

LEVANTE - UESKA (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 0:2

Otkako je stigao u Uesku Rafa Mir potvrđuje da se radi o kvalitetnom napadaču. Prošle godine je za polusezonu postigao devet golova, ove je u Primeri već početkom aprila dobacio do dvocifrene brojke. Ne prethodne četiri utakmice isto toliko golova. U prošlom kolu protiv Osasune doduše nije bio precizan, u porazima od Selte i Barselone pogađao je po jednom, da bi večeras u prvom meču 29. runde na gostovanju Osasuni sa dva pogotka odveo Uesku do velika tri boda – 2:0 (1:0). U kakvoj je formi govori i podatak da je na šesnaest utakmica do one sa Seltom postigao samo tri pogotka, svaki u sudaru sa Valjadolidom.

Opširnije OVDE.

AJAKS II - NAC BREDA (tip 2, kvota 1,83) - rezultat 1:1

Seča favorita u holandskoj drugoj ligi. Posle De Grafšapa, ni NAC Breda nije uspela da slavi ove večeri. Tim iz Brede je sa gostovanja drugom timu Ajaksa odneo samo bod. Domaći tim je u samom finišu prvog dela propustio priliku da sa bele tačke povede. Istu takvu Breda je iskoristila na startu drugog dela. Ali boljom igrom do kraja meča ekipa iz Amsterdama stigla je do izjednačenja i podele plena.

PRESTON - NORIČ (tip 2, kvota 1,77) - rezultat 1:1

Norič je lider Čempionšipa, ali bi mogao da ugrozi svoju poziciju, ukoliko nastavi da ispušta bodove. Posle devet vezanih pobeda, Kanarinci su na gostovanju Prestonu upisali drugi uzastopni remi. Povela je ekipa Danijela Farkea u 17. minutu golom Emilijana Buendije, sa kojim se otišlo na odmor. Norič je i u nastavku bio bolji rival, činilo se da će uspeti da se vrati na pobednički put, ali mu je planove pokvario Pots golom u četvrtom minutu nadoknade.

EKSELZIOR - PSV II (tip 1, kvota 1,93) - rezultat 0:0

Ni treći holandski tim u koji ste polagali nade nije opravdao vaše poverenje. Ekselzior je protiv rezervnog tima PSV Ajndhovena odigrao bez golova, što je bio treći uzastopni kiks za domaćina, odnosno četvrti u poslednjih pet mečeva, kojim su i definitivno ostali bez prilike za mesto u plej-ofu.

BIRMINGEM - SVONSI (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 1:0

Još jedan tim iz gornjeg dela Čempionšipa večeras nije uspeo da opravda ulogu favorita i vaše poverenje. Birmingem je na svom terenu savladao Svonsi golom sa penala tek u prvom minutu nadoknade meča, ali je mogao da slavi i ubedljivije da je sredinom prvog dela jedanaesterac iskoristio i Jutkijevič.

BOLTON - KOLČESTER (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 0:0

Propustio je Bolton odličnu priliku da se posle kikseva Tranmera, Forest Grina i Morkamba dodatno učvrsti na trećoj poziciji. U goste mu je došao jedan od najslabijih timova prvenstva, Kolčester, ali Vonderersi uprkos velikoj inicijativi nisu uspeli da stignu do nova tri boda, te su prekinuli seriju od četiri pobede.



tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara