Slobodan udarac Kena Seme (Votford) na meču sa Sovama
Slobodan udarac Kena Seme (Votford) na meču sa Sovama

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Sove u Votfordovom kavezu

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.04.21. | 11:39

Pročitajte nekoliko predloga za 2. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 16:00
Preston - Norwich
ID: 5500803

 

Norič je pred odlazak na prvenstvenu pauzu odigrao samo nerešeno sa Blekbernom na svom terenu(1:1), ali je zadržao popriličnu prednost u odnosu na drugoplasirani Votford. Preston je vezao četiri poraza i remi, zbog čega novi trijumf lidera na tabeli ne dolazi u pitanje.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.77)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 16:30
Clinceni - CSMS Iasi
ID: 5501200

Ovo je lepa prilika da Klinčeni prekine seriju od pet kola bez pobede, u okviru koje je zabeležio pet remija (uz 0-2) i poraz od Voluntarija (1:0). Jaši je zakucan za dno, istina, pre pauze uspeo je da dobije Dinamo, no kec je najrealniji. Ako sumnjate, gađajte malo golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Za izbegavanje
ENGLESKA 4 | 16:00
Salford City - Grimsby
ID: 5500857

Na prvi pogled ovde je situacija jasna – Salford je deseti, dok njegov protivnik zauzima poslednju poziciju na tabeli. Međutim, domaći su u padu forme i nisu slavili već pet kola, dok je Grimzbi u poslednjih šest prvenstvenih mečeva zabeležio pet remija i pobedu. Preskočite!


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
ENGLESKA 3 | 16:00
Crewe - Hull
ID: 5500828

Hal vodi na tabeli Lige jedan, ali je situacija u vrhu vrlo komplikovana: Tigrovi imaju bod i utakmicu više od drugoplasiranog Piterboroa, dok Sanderlend, koji je na trećem mestu ima tri boda i dva meča manje od lidera. Gosti ne smeju sebi da dopuste grešku i moraju da pobede.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 18:30
Barnsley - Reading
ID: 5500809

Iz prikrajka, ali nipošto nezasluženo Barnsli se domogao plej-of pozicije. I Reding je u grupi klubova koji se nadaju ulasku u elitu, a trenutno ima dva boda manje nego domaćin. Momci Veljka Paunovića vezali su tri kola bez pobede, ali umeju sa ovim rivalom. Ipak, biramo GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.05)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 16:00
Watford - Sheffield W.
ID: 5500806

Ovo je još jedna utakmica u današnjoj ponudi na kojoj ne bi smelo da bude bilo kakvih iznenađenja. Votford je u seriji od pet pobeda, a neke od njih bile su prilično ubedljive. Sove su posle dužeg vremena spojile dva dobra rezultata, međutim, na Vikeridž Roudu su bez šansi.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Birmingham - Swansea
ID: 5500810

Svonsi je malo popustio sredinom marta, ali ima meč manje od Votforda, sa kojim se bori za drugo mesto, tako da je i dalje ozbiljan kandidat za direktan plasman u Premijer ligu. Iako Birmingem ima bolji međusobni bilans, Labudovi su favoriti protiv tima koji je u opasnoj zoni.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Levante - Huesca
ID: 5501282

 

Desetoplasirani Levante ne bi trebalo da ima previše problema u okršaju sa “fenjerašem”. Uostalom, domaći su ekipa koja je sredinom februara u svega tri dana prvo remizirala sa liderom Atletikom, a potom ga i dobila na njegovom terenu. No, ne očekujte više od dva pogotka.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara