©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Zvezda i Umar Sadik su spasli kladilačko veče

Vreme čitanja: 3min | pon. 04.10.21. | 23:23

Pogledajte ko vam je doneo novac 4. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO
C. ZVEZDA - BUDUĆNOST (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 71:63

Kontrolisala je Zvezda stanje na terenu tokom uvodnih 20 minuta. Sa nekoliko raspoloženih pojedinaca pronalazila rešenja u napadu i blistala u odbrani. Ali je sve to prosula u trećoj četvrtrini, tokom koje se u listu strelaca upisao samo Luka Mitrović. Ipak, granitnom odbranom je uspela da ostane u meču, a onda u odlučujućem kvartalu postavila stvari na svoje mesto.

Opširnije OVDE

ĐIRONA - ALMERIJA (tip 2, kvota 2,70) - rezultat 1:2

Rizičan tip, ali je ipak prošao i pogurao odličnu kvotu 2,70. Ko se odlučio da posluša naš savet, sada zadovoljno trlja ruke. Heroj pobede Almerije je ponovo bio bivši napadač Partizana, Umar Sadik sa po jednim golom i asistencijom.

MAGDEBURG - TURKUČU (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:0

Najigraniji tip danas u MOZZARTU ina sreću je prošao bez ikakvih problema. Domaćin je ponizio gosta iz Minhena, inače klub turskih doseljenika u Nemačku. Magdeburg je nakon 11. kola Nemačke 3 lider, dok je Turkuču na sredini tabele.

ESBJERG - KEJE (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 2:0

Iako deluje da je domaćin lako došao do bodova, istina je daleko od toga. Esbjerg je naime poveo tek u 55. minutu preko Uzindisa, da bi tek u 92. Strunk Jakonbsen potvrdio trijumf.

 PRECRTANO
C. ZVEZDA - BUDUĆNOST (tip VIŠE 153,5, kvota 2,29) - rezultat 71:63

Crvena zvezda i Budućnost su u 52. derbiju Jadrana odigrali kao da je još jedan trofej na talonu. Tako je to uvek kada crveno-beli i plavi ukrste koplja. Posle borbe do poslednje kapi znoja, pobeda je ostala u Beogradu.

Opširnije OVDE

KRUSEJDERS - KOLEREJN (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 0:2

Igrala se večeras i jedna Premijer liga, ali severnoirska. A tamo izazov kojem mnogi nisu uspeli da sa odupru igrajući u MOZZARTU. Nažalost, procena je bila očigledno previše rizična i na kraju krajeva, pogrešana.

BORAC B. - ŽELJEZNIČAR (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:1

Imali su domaćini priliku da se pobedom u poslednjem meču 12. kola probiju na treće mesto, ali nisu je iskoristili. Igrači u belim dresovima pružili su čvrstu partiju, čak i poveli, ali je na kraju došlo do podele bodova.

Opširnije OVDE

CIBONA - MEGA SB (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 78:78 (89:84)

Prvo poluvreme pripalo je Megi, drugo Ciboni. Nije 40 minuta bilo dovoljno da se pronađe pobednik, pa se igralo i dodatnih pet. Mega nije uspela da izađe na kraj sa sjajnim Nejtanom Riversom ni u dodatnih pet minuta, mučila se u napadu, te je na kraju morala da prizna poraz.

Opširnije OVDE

KLINČENI - BOTOŠANI (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:1

Podela bodova na stadionu Štefan cel Mare u Bukurešu. Botošani nisu uspeli da opravdaju ulogu favorita protiv poslednjeplasiranog tima rumunske Lige 1 koji je tako došao do tek drugog boda u 10 odigranih mečeva nove sezone kod naših komšija.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara