REZZIME DANA (subota): Juve kec dana, drugi favoriti prodali

Vreme čitanja: 4min | sub. 25.05.24. | 23:09

Pročitajte ko vam je doneo novac 25. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - MONCA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:0

Juventus je pobedom stavio tačku na ovu sezonu Serije A. U laganom ritmu u Torinu je pala Monca (2:0), a meč je u pravom smislu reči obeležio veteran Aleks Sandro (33), koji se danas oprostio od crno-belog dresa.

Opširnije OVDE.

KAJZERSLAUTERN - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:1

Jedan stari lisac je pronašao slabu tačku Ćabiju Alonsu, nadmudrio ga i naneo mu prvi poraz u sezoni vredan izgubljenog evropskog trofeja. Samo tri dana kasnije šansu da nešto slično napravi imala je još jedna seda glava - Fridhelm Funkel (70), međutim Kajzerlslautern je daleko slabiji tim od Atalante i nije mu se ukazala gotovo ni minimalna šansa da priredi senzaciju. U berlinskom finalu DFB kupa samo 1:0 za nemačkog šampiona, ali treba imati u vidu da je Verkself čitavo drugo poluvreme igrao s igračem manje, jer je Odilon Kosunu dobio drugi žuti karton u finišu prvog dela.

Opširnije OVDE.

LION – PSŽ (tip 2, kvota 1,67) – rezultat 1:2

PSŽ je osvojio duplu krunu i potvrdio po ko zna koji put dominaciju francuskim fudbalom. To što u Evropi i dalje ne može ništa da uradi je druga tema... Ružnu uvertiru imalo je večerašnje finale zbog tuče huligana dva tima, a na terenu Sveci su ipak pokazali da su bar za gol ispred Liona.

JANG BOJS – VINTERTUR (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 3:0

Jang Bojs je pobedom dodatno uvećao prednost u odnosu na Lugano koji se nije proslavio protiv Serveta, mada je morao dobro da se pomuči za trijumf. Vintertur se držao sve do 50. minuta, kada je konačno probijen bedem sa bele tačke. Posle je sve bilo lakše.

GENT – SINT TROJDEN (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 2:0

Gent je uspeo da izvuče trijumf nad Sint Trojdenom i opravda vaše poverenje. Gol odluke pao je na startu drugog poluvremena, a nedugo zatim poništen je drugi gol zbog ofsajda. No, niste morali da strepite, jer je u momentu tenzije stigao i drugi pogodak.

PANATINAIKOS – ARIS (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:0

Panatinaikos nije mogao do titule, ali jeste do pehara u kupu. I to na kakav način! Jedini gol, vredan pehara, pao je u sedmom minutu nadoknade! U tom momentu PAO je imao jednog, a Aris dva igrača manje. Bila je prava ludnica...

AL AHLI KAIRO – ESPERANS (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Al Ahli je slavio i to je ono što vas najviše zanima. To što je pao jedan gol možda je bitno samo onima koji su jurili kombinaciju ili samo pogotke, a verovatno vas nije mnogo interesovalo to što je taj jedini gol na meču bio zapravo poklon rivala već u 4. minutu. Al Ahli je svoje uradio i osvojio afričku Ligu šampiona.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MANČESTER JUNAJTED - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Sa trijumfom nad Sitijem rezultatom 2:1 (2:0), Junajted je prigrabio Ligu Evrope ispred Čelsija koji će sada morati da se zadovolji Ligom konferencije, dok je najveći gubitnik Njukasl koji je tako ostao bez plasmaa u evrotakmičenja!

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - BETIS (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:0

Real je mnogo pre poslednjeg kola overiošampionsku krunu, Betis je i pre dolaska u Madrid znao da će takmičenje okončati kao sedmi, ali i da su večerašnji bodovi nešto odlučivali utakmica ovih rivala ostala bi u senci oproštaja Tonija Krosa od madridske publike.

Opširnije OVDE.

MILAN - SALERNITANA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:3

Takmičarsko nadahnuće ovoga puta je izostalo. Milan je već kaparisao Ligu šampiona, dok se Salernitana odavno oprostila od Serije A. Ali večeras se sa njom od San Sira oprostio i trio koji mu je doneo mnogo radosti time što mu je vratio dostojanstvo. Jer malo je ljudi bilo zaslužnijih za onu Milanovu titulu iz 2022, prvu posle 11 godina, od Stefana Piolija, Olivijera Žirua i Simona Kjera. A svi oni su se u večerašnjem remiju od 3:3 oprostili od crno-crvenog dresa. Žiru svakako na najlepši način, golom za 2:0, njegovim 49. u dresu Milana i prava je šteta što nije postigao i taj jubilarni 50.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenjeInternet klađenjerezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara