REZZIME DANA (subota): Real ispoštovao, premijerligaši polovični

Vreme čitanja: 3min | sub. 19.02.22. | 23:24

Pogledajte ko vam je doneo novac 19. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ARSENAL - BRENTFORD (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Apsolutnu dominaciju na terenu Tobždije su krunisale golovima Emila Smit Roua i Bukaja Sake u drugom poluvremenu. Ekipa Mikela Artete definitivno jeste ozbiljan kandidat za mesto u Ligi šampiona, pošto u poslednjoj trećini prvenstva ima samo bod deficita u odnosu na četvrtoplasirani Mančester Junajted od kojeg ima i dve utakmice manje.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - ALAVES (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 3:0

Gosti su odolevali rivalu na njegovom Santjago Bernabeuu u prvom poluvremenu, odnosno sve do 63. minuta dok im zidine nije srušio najmoćniji katapult Španije, odnosno Primere - Marko Asensio. Krilni fudbaler je snajperom iz leve noge srušio Granadu, a večeras preslikao mini remek-delo i protiv Alavesa. Nakon toga posao su završili Vinisijus i Benzema.

Opširnije OVDE.

KRISTAL PALAS - ČELSI (tip 2, kvota 1,67) - rezultat 0:1

Čelsi se ozbiljno mučio u londonskom derbiju sa Kristal Palasom, a nakon gostovanja na Selhurst parku slavi levicu Hakima Zijeha koja mu je donela trijumf u 89. minutu. Nije ni čudo da se ekipa Tomasa Tuhela toliko mučila da zatrese mrežu rivala, kada je najistureniji Romelu Lukaku za 45. minuta igre u prvom delu imao samo dva dodira sa loptom, a do kraja utakmice svega sedam.

Opširnije OVDE.

LIVERPUL - NORIČ (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 3:1

Norič je pokušao da iskoristi činjenicu da se Jirgen Klop drznuo da utakmicu počne bez startnih bekova Trenta Aleksander-Arnolda i Endija Robertsona (ostao na klupi), ali je Liverpul na krilima imao anđele čuvare oličene u Sadiju Maneu i Mohamedu Salahu. Od 64. do 67. minuta Senegalac i Egipćanin su preokrenuli rezultat, a pobedu je prvencem zapečatio Luis Dijaz.

Opširnije OVDE.

AZ ALKMAR - HERAKLES (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Zaslužena i očekivana pobeda domaćina koji je u potpunosti nadigrao Herakles dozvolivši mu samo jedan udarac u okvir gola za 90 minuta. Poveo je Alkmar sredinom prvog, malo pre poluvremena Herakles je vratio rezultatski egal, a golom Pavlidisa tik nakon pauze, domaćin je stigao do tri boda.

PRECRTANO

MANČESTER SITI - TOTENHEM (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:3

Spektakularan duel na Etihadu nije mogao da dobije uzbudljiviji i neizvesniji epilog. Pevci su do drugog minuta nadoknade imali vođstvo 2:1, Kristijan Romero je tada skrivio penal koji je Rijad Marez pretvorio u gol i taman kada se očekivalo da će Građani krenuti po treći, Dejan Kuluševski je pronašao Harija Kejna, a reprezentativac Engleske trznuo glavom i ućutkao Etihad.

Opširnije OVDE.

SALERNITANA - MILAN (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 2:2

Onda kada se vode uzbudljive i neizvesne borbe za šampionsku titulu, osnovnu prevagu prave mečevi sa takozvanim malim timovima. Milan je napravio nedopustiv propust, pošto je na gostovanju fenjerašu Salernitani osvojio samo bod. A poveo je golom Mesijasa u petom minutu, zatim dozvolio fenjerašu da napravi preokret pre nego što je Rebić petnaestak minuta pre kraja pogodio za 2:2.

Opširnije OVDE.

NANT - PSŽ (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 3:1

Nant je u 23. kolu po svim parametrima iznenadio svoje navijače na Božuaru, počeo od količine hrabrosti sa kojom je spuštenog garda ušao u ring sa najmoćnijim timom u zemlji, odigrao hrabro, konkretno, napadački i naneo Pari Sen Žermenu najteži poraz u sezoni. Na poluvremenu je domaćin vodio sa 3:0!

Opšrinije OVDE.

ASTON VILA - VOTFORD (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Očekivali ste pobedu domaćina, ali je izabranicima Stivena Džerarda koji su dominirali na terenu nedostajalo preciznosti. Od 20 udaraca, samo jedan je išao u okvir gola Votforda koji je to kaznio preko Denisa petnaestak minuta pre kraja utakmice.

VEST HEM - NJUKASL (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:1

Nakon vodećeg gola Dosona posle pola sata igre delovalo je da će Vest Hem uspeti da osigura pobedu, ali Džo Vilok je pogodio u finišu prvog dela, pa su Svrake ostale neporažene šestu prvenstvenu utakmicu zaredom.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzime danarezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara