REZZIME DANA (subota): Večeras je 1:1 najnepopularniji rezultat

Vreme čitanja: 3min | sub. 15.07.23. | 23:09

Pročitajte ko vam je doneo novac 15. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

KLUŽ - POLI JAŠI (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Imali su domaćini sreće da već u 4. minutu VAR poništi pogodak gostima. Brzo su se konsolidovali i u 12. minutu poveli, a potom ubrzo po početku drugog dela meča, u 49, duplirali prednost za rutinski pobedu na startu nove sezone u Rumuniji.

HEKEN - BROMAPOJKARNA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:2

Dobro su se preznojili igrači i navijači vodećeg kluba u Švedskoj protiv gostiju koji su zaređali sa porazima. Ovo je bio četvrti uzastopni neuspeh devetoplasiranog tima na tabeli posle nepunih 16 kola, ali je Heken do pobede stigao tek golovima u nadoknadi. Uspeli su igrači Bromapojkarne da nadoknade dva gola zaostatka kada je Nikola Vasić pogodio u 89. minutu za 2:2, međutim, nije im to bilo dovoljno za makar jedan bod.

DINAMO ZAGREB - HAJDUK SPLIT (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:0

Modri su golom Baturine došli do trofeja u Superkupu Hrvatske.

Opširnije OVDE.

LONGFORD - KERI (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 2:1

Golovima u finišu prvog poluvremena i desetak minuta pre kraja domaćin je uspeo da savlada poslednjeplasirani tim drugoligaškog karavana u Irskoj nakon 23 runde i produžio sebi nadu da bi mogao do plej-ofa. Fudbaleri Kerija su otpisani sa samo šest sakupljenih bodova dosad.

ČLEF - HENŠELA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Člef je u finišu meča alžirskom šampionata pobedio Henšelu sa 2:0 golovima Souiba iz penala u 82 i Busaida u 88. minutu.

ČAKARITA - ČAKO (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Namučio se drugoplasirani tim B grupe argentinske druge lige protiv šesnaestoplasiranih gostiju, ali je gol u 83. minutu doneo Čakariti očekivane bodove.

PRECRTANO

VOLSOL - ASTON VILA (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:1

Pripremne utakmice služe za uigravanje, mada teško da će navijači Aston Vile ostati ravnodušni na remi sa četvrtoligašem. I to nakon što su igrači premijerligaša iz Birmingema morali da jure gol zaostatka nakon pola sata igre. Izjednačio je Oli Votkins iz penala malo pre odlaska na odmor.

ARGENTINO MM - S. PENJAROL (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1

Dramatičan finiš imao je ovaj duel trećeligaškog ranga u Argentini. Domaćin je poveo u 88. minutu, a gost uspeo da izjednači u trećem nadoknade. Argentino je inače vodeći, a Penjarol poslednjeplasirani tim Grupe 2 argentinske treće lige.

RASING - ROZARIO (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 1:1

Zaređao je Rasing sa remijima, ovo mu je bio treći uzastopni, a četvrti u poslednjih pet utakmica argentinskog prvenstva. Rozario ih u istom periodu ima tri. Oba gola večeras postignuta su u prvom poluvremenu.

ŠAURA - SETIF (tip 1, kvota 1,74) - rezultat 1:1

Nakon 30. kola alžirskog prvenstva ovi timovi izjednače su po broju bodova na šestom i sedmom mestu tabele, a i međusobni duel završen je remijem. Autogol u 11. minutu omogućio je domaćinima da povedu, ali je u 61. stiglo izjednačenje.


tagovi

međunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara