REZZIME DANA (utorak): Baš mnogo promašaja! Prodavali Lajpcig, Napoli, Dortmund

Vreme čitanja: 4min | uto. 19.12.23. | 23:19

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao 19. decembra

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

URAVA – MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,20), rezultat 0:3

Za prvu titulu šampiona sveta u kulpskim istorijama će se boriti Mančester Siti i Fluminеnse. To je epilog završenih polufinala na SP za klubove u Džedi gde su učestvovali domaćin Al Itihad i šampioni kontinenata. Očekivano, predstavnici dva najfudbalskija i najjača kontinenta su našli mesto u finalu. Nakon što je Flu juče eliminisao Al Ahli iz Egipta, Mančester Siti je danas probio oklop japanske Urave, očitao lekciju iz fudbala i sa rutinskih 3:0 se palsirao u meč za titulu planetarnog prvaka.  Iako nije mogao da računa na zvezde poput Erlinga Halanda, Kevina De Brujnea i Žeremija Dokua (neće moći ni u finalu), Pep Gvardiola je opet imao na raspolaganju prejak tim za japanskog autsajdera.

BLEKPUL – FOREST GRIN (tip 1, kvota 1,40), rezultat 3:0

Lagana pobeda Blekpula, čisto dam da swe var malo popravi rasploženje. Mada nije bilo tako naivno kao šo pokazuje konačan rezultat. Imali su domaći prednost od 18. minuta, posle čega se dugo lomilo. Zaslužio je Blekpul pobedu, potvrdio je trijumf u 75. minutu. Da vam olakša veče.

PORT VEJL – MIDLZBRO (tip 2, kvota 1,80), rezultat 0:3

Laka pobeda za Boro. Teško je nešto reći za ovaj meč, pošto se videla ozbiljna razlika u klasi. Bilo jer samo pitanje trenutka kada će se gosti naplatiti. Dva gola u prvom poluvremenu odgonetnula su bilo kakvu sumnju.

PRECRTANO

VERDER - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,63), rezultat 1:1

RB Lajpcig nije na najbolji način završio prvi deo sezone u Bundesligi. Mada je u jednom trenutku izgledalo da će Bikovi uspeti da slave na Vezeru i tako dođu do petog trijumfa u nizu (računajući sva takmičenja), još jednom se potvrdilo da je odbrana najkritičniji deo sastava Marka Rozea. U 11. meču zaredom Janis Blasvih morao je da vadi loptu iz mreže. Meč je okončan rezultatom 1:1, čime je Lajpcig napravio ogroman korak unazad kada je u pitanju borba za titulu.

NAPOLI - FROZINONE (tip 1, kvota 1,45), rezultat 0:4

Vladala je blaga euforija u Napolju prethodnih dana. Nije se maštalo o novoj tituli, ali je dolazak Valtera Macarija, uz dve uzastopne pobede, raspali maštu navijača šampiona Italije. Već su razmišljanja išla ka predstojećim duelima osmine finala protiv Barselone. Ali iz tog kratkog sna probudio ih je Frozinone. Za ekipu Napolija je završeno takmičenje u Kupu Italije u osmini finala, pošto je Frozinone na stadionu Dijego Maradona bio bolji – 4:0. Da, tačno je da je Napoli igrao sa rezervnom postavom, ali je isto tako tačno da su u drugom poluvremenu, pri nerešenom rezultatu, šansu dobili Kviča Kvarachelija i Viktor Osimen. Uzlad. Bila je ono noć deteta Juventusa, na privremenom radu u Frozinoneu.

DORTMUND - MAJNC (tip 1, kvota 1,55), rezultat 1:1

Zvuči neverovatno, ali potpuno je istinito: Majnc je ponovo sapleo Borusiju! Nakon što jo je proletos iz ruku otrgao titulu šampiona nasred Vestfalena, večeras je još jednom uspeo da šokira više od 80.000 navijača popularnog kluba. Sigurno da ne boli kao pre sedam meseci, međutim mogla bi nova dva boda prosuta protiv Majnca (1:1) i te kako da zafale kad se na kraju bude podvlačila crta. Teško da će ovoga puta Milioneri odlučivati o 'salatari' - bolje reći, izvesno je da neće - no nikoga ne treba da začudi ukoliko zbog ovakvih i sličnih kikseva, Borusija iduće godine ostane bez Lige šampiona, recimo.

HOFENHAJM - DARMŠTAT (tip 1, kvota 1,43), rezultat 3:3

A u Zinshajmu goleada koja je okončana kako je malo ko očekivao - bodom za Darmštat (3:3). Tri puta je Hofenhajm vodio i tri puta gosti uspevali da stignu. Njihov junak je Tim Skarke, dvostruki strelac. Na drugoj strani Iljas Bebu je dva puta pogađao, ali džaba kad je Hof ostao na jednoj jedinoj pobedi u poslednja dva meseca.

EVERTON – FULAM (tip 1, kvota 1,90), rezultat 1:1

Još jedan promašaj. Igra Everton sjajno u poslednje vreme, međutim ove večeri nije bio na nivou. Morale su Karamele da od 42. minuta jure rezultat, pošto je Kin pogodio sopstvenu mrežu. Bio je bolji domaćin, stigao do izjednačenja u 82. minutu, ali više od toga nije mogao.

PORTSMUT – VIMBLDON (tip 1, kvota 1,67), rezultat 2:5

Još jedno iznenađenje u Engleskoj. Prosto je neverovatno šta je Portsmut sebi dozvolio. Odigrao je jedan od najslabijih mečeva u sezoni, praktično poklonio pobedu Vimbldonu. Sve je je bilo rešeno još u prvom poluvremenu kada su pala tri gola za 28 minuta.

ATLETIKO MADRID – HETAFE (tip 1, kvota 1,50), rezultat 3:3

Dugo će se pitati pristalice Jorgandžija šta se to dogodilo jedne kasne decembarske večeri, kada je njihov tim u roku od šest minuta ispustio dva gola prednosti na svom terenu, dozvolio Hetafeu da odnese bod s Metropolitana i ostavio utisak velike gorčine pred dolazeće praznike svima kojima je u Madridu crveno-bela boja u srcu. U drugom minutu nadokande igrao je Rodrigo Rikelme rukom i dozvolio ekipi iz predgrađa španske prestonice da golom iz jedanaesterca Borhe Majorala izjednači na 3:3, za uništenje večeri iz snova dvostrukog strelca Antoana Grizmana, koji je došao do brojke od 173 gola za Atletiko, čime se na prvom meču večne liste izjednačio sa legendarnim Luisom Aragonesom.








tagovi

međunarodni fudbalrezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara