(Shutterstock)
(Shutterstock)

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Prijalo vam rumunsko škrtarenje na golovima i turbo Arsenal

Vreme čitanja: 3min | pet. 16.04.21. | 07:00

Pogledajte ko vam je 15. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

KLUŽ - FCSB (tip 0-2, kvota 1,47) - rezultat 0:0 (4:1 na penale)

Superkup Rumunije je prošao onako kako smo i očekivali, te smo vam ovaj tip danas i predložili u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Bez golova na stadionu Ilije Oana u naftoj prestonici naših suseda, Ploeštiju. Na kraju je, pri izvođenju penala preovladalo iskustvo asova Kluža.

ROMA - AJAKS (tip 2-3, kvota 2,15) - rezultat 1:1

Dušan Tadić jednostavno se nije dalo da bude heroj četvrtfinala. Imao je dosta dobrih poteza, pravovremenih pasova u prostor, ali je koncentracija bila ono što je izostala u okršajima sa Romom. U Amsteradmu nije iskoristio udarac sa bele tačke, a večeras u Rimu mu je poništen gol nakon gledanja VAR snimka.

Opširnije OVDE

ROMA - AJAKS (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 1:1

Gosti će najviše žaliti za situacijom iz 56. minuta, kada je srpski masjtor Dušan Tadić sigurnom egzekucijom zatresao mrežu domaćina posle snažnog udarca Brobija i odbijene lopte, ali su sudije previdele faul nad Mhitarijanom, koji je prethodio toj situaciji, pa je usledila reakcija iz VAR sobe.

Opširnije OVDE

MAN. JUN. - GRANADA (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 2:0

Bajka španskog kluba, koji je prvi put u istoriji izašao u Evropu i odmah stigao do četvrtfinala Lige Evrope, završila se u Mančesteru, gde je Junajted maltene sa pola snage ne samo sačuvao prednost iz prvog meča (2:0), nego dobio i revanš.

Opširnije OVDE

VILJAREAL - DINAMO Z. (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 2:1

Sanjali su u Zagrebu polufinale Lige Evrope, ali nova senzacija posle eliminacije Totenhema je izostala. Unai Emeri još jednom je pokazao da zna kako se pobeđuje u Ligi Evrope i odveo Viljareal u polufinale.

Opširnije OVDE

SLAVIJA P. - ARSENAL (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 0:4

Nisu igrači iz Praga bili inferiorni ni prošle sezone, kada su u Ligi šampiona za rivale imali Barselonu, Inter i Borusiju iz Dortmunda. Ali su večeras nokautirani. Udario ih je brzi voz iz Londona.

Opširnije OVDE

AL DUHAIL - AL ŠORTA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:0

Azijski, posebno arapski klubovi često umeju da iznenade i razočaraju kladioce, ali u poslednje vreme i tamo je domaćinstvo situacija koja obećava. Dakle igranje na keca, što se ovde obistinilo na meču katarskog i iračkog predstavnika u Grupi C Lige šampiona najvećeg kontinenta.

PRECRTANO

SLAVIJA P. - ARSENAL (tip GG, kvota 1,93) - rezultat 0:4

Češki šampion je impresionirao kompletan Stari kontinent. Bila je ekipa sjajnog češkog stručnjaka Jindriha Trpišovskog taktički besporekorna, ofanzivno orjentisana, čvrsta... Pokazala je snagu pre sedam dana na Emirejtsu i remizirala sa Arsenalom, ali je jednom morala da podbaci.

AL HILAL R. - AGMK (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 2:2

Zanimljiv meč u Rijadu na stadionu princa Fajsala bin Fahda u okviru prvog kola azijske Lige šampiona. Gost iz Uzbekistana pokazao se kao tvrd orah odnevši kući, hiljadama kilometara dalje, jedan bod sa ovog teškog gostovanja.

ROTERAM - KOVENTRI (tip GG3+, kvota 2,70) - rezultat 0:1

Očekivalo se više vatre na duelu dva tima iz opasne zone u Čempionšipu. Pre svega i zato što je dopmaći klub pre samo dva dana slavio nad Kvins Park Rendžersima sa 3:1. Ostao je, kao i mi kod ovog kladilačkog tipa, bez celog plena


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara