(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Kanonade Bazela, Salcburga i Partizana

Vreme čitanja: 3min | pon. 02.08.21. | 08:00

Pogledajte ko vam je 1. avgust doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

BAZEL - SION (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 6:1

Ovde nema šta mnogo da se kaže, pogotovo jer je rezultat posle prvog dela glasio – 5:0! Već posle 21 minuta bilo je jasno šta se sprema jer je već bilo 3:0, da bi u završna dva minuta prvog dela došla još dva pogotka. Dalje ne moramo ni da pišemo...

SEN ŽILOA - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 2,25) – rezultato 0:1

Šampion iz Briža slavio je protiv novajlije Sen Žiloe rezultatom 1:0, a meč je rešen tek u završnici. Briž je do pobede stigao sjajnim volejom Ukrajinca Eduarda Sobola u 84. minutu.

Opširnije OVDE

SALCBURG - RID (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 7:1

Poput i fudbaleri Salcburga vas nisu ostavili da dugo čekate na to da zaokružite pogodak. Nije bilo baš pet golova kao u prvom poluvremenu u Bazelu, ali je bilo četiri do 60. minuta. Sve posle toga bila je čista rutina u režiji Salcburga.

PARTIZAN – VOŽDOVAC (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 4:0

Tim se menja – navike ostaju. Zarotirao je Aleksandar Stanojević Partizanove snage, promovisao čak šest novih startera u odnosu na gostovanje DAC-u, a opet je slavio pobedu i posle pet zvaničnih utamica od početka sezone njegov tim zaslužuje čistu peticu za učinak na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Opširnije OVDE.

HAJDUK – ŠIBENIK (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:0

Ukus gorčine oseća se na Poljudu posle ispadanja iz evropskih takmičenja i debakla u Kazahstanu. Tobol je stavio Splićane na stub srama, ponovo se čitava Hrvatska nasmejala u lice Hajduku zbog evropskog brodoloma, a prvi ligaški trijumf uneće dozu mira u gradu podno Marjana. Biće potrebno da Bili u kontinuitetu beleže dobre rezultate kako bi se krah u kvalifikacijama u Ligi konferencija potisnuo u drugi plan, a pobeda protiv Šibenika prvi je korak – 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE

PRECRTANO

GENT - BERŠOT (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:2

Ogroman, zaista ogroman kiks Genta koji je dozvolio da posle 2:0 na startu drugog poluvremena ostane bez pobede! Katastrofa u režiji Genta, kako za navijače, tako i za vas koji ste čekali keca. Posle gola Tisudalija u 47. minutu usledio je potop – Sanjang i Nubisi su u blickrigu između 73. i 77. minutu nadoknadili dva gola minusa i šokirali sve.

KRASNODAR - HIMKI (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 0:1

Još jedan kiks tima koji je bio viđeni favorit pre utakmice. Krasnodar nije uspeo da savlada Himki koji je čak i bio bolji rival u današnjem meču. Doduše, ko zna šta bi bilo da je Viktor Klason u 15. minutu pogodio udarac s bele tačke. Verovatno ne bismo pisali o porazu, već kao još jednom pogotku. Ovako, golom Kuharčuka u 63. minutu Himki je srušio sve planove vas i fudbalera Krasnodara...

OSIJEK – SLAVEN (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 0:0

Nije vam se dalo s Dinamom, a onda ni sa Osijekom. Remi bez golova za glavobolju svih onih koji su čekali pobedu domaćina. Osijek je u svim aspektima razbio Slaven, koji čak nije uputio nijedan udarac u okvir gola, ali džaba 13 pokušaja kada lopta nije htela u mrežu. Čak i kada je jedna lopta pogodila metu, bilo je to iz ofsajda. A igrao se 88. minut...

DINAMO ZAGREB – RIJEKA (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:3

Kakav derbi? Strašan derbi! Dinamo - Rijeka 3:3. A, golovi sve lepši od lepšeg. Doduše, vama nije došao kec... Revija evrogolova na Maksimiru. Ne zna se koji je od kojeg bio lepši. Opravdao je duel Dinama i Rijeke epitet derbija i opet se potvrdilo da su njihovi susreti prava poslastica i nešto najbolje što hrvatski fudbal može da ponudi godinama unazad. Počev od perioda kada je Rijeka bila najveći konkurent Modrima za titulu i jedini tim koji je nakratko skinuo večitog vladara sa trona.

Opširnije OVDE.

LIL – PSŽ (tip 2, kvota 2,30) – rezultat 1:0

Žestok udarac osvajanjem titule zadao je Lil prošle sezone šeicima koji vode Pari Sen Žermen, a novi šamar skupocenom projektu stigao je već u prvoj takmičarskoj utakmici za sezonu 2021/22. U meču Superkupa, igranom u Tel Avivu, šampion je savladao osvajača Kupa Francuske - 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danarezzimeklađenje rezzime tipovanjaklađenjeInternet klađenjesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara