Taivo iz DAC-a protiv Partizanovog Vujačića (© Star sport)
Taivo iz DAC-a protiv Partizanovog Vujačića (© Star sport)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Vreme je za Dunajsku Stredu i revanš PSŽ-a

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.08.21. | 10:57

Pročitajte nekoliko predloga za 1. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
UKRAJINA 1 | 18:30
Dynamo Kyiv - Veres
ID: 5726917

Od šampiona se očekuje da pokaže autoritet. Prvu utakmicu u novom prvenstvu Ukrajine Dinamo igra na svom terenu, veliki je favorit, jer čeka dojučerašneg drugoligaša, a podatak da je od poslednjih šest zvaničnih utakmica na Olimpijskom stadionu slavio na pet jasno ukazuje šta se od njega očekuje.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.58)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 19:00
Rostov - Zenit
ID: 5727271

Zenit je u prve dve utakmice nove sezone pokazao snagu. Bez problema je savladao Lokomotivu u susretu Superkupa Rusije, odbranu titule počeo ubedljivom pobedom na gostovanju Himkiju, a potvrdu dobre forme traži protiv uzdmranog Rostova. Domaći tim je na ostvaranju prvenstva ubedljivo poražen od moskovskog Dinama, a osim toga trener Valerij Karpin je postao selektor Rusije, što je očigledno dovelo do nestabilne atmosfere u svlačionici.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Vredi probati
SLOVENIJA 1 | 20:15
Olimpija - Maribor
ID: 5726631

Tek je počelo prvenstvo Slovenije, a već u trećem kolu na programu je derbi. Na Stožicama Olimpija Sava Miloševića dočekuje Maribor u meču velikog uloga. Poslednjih šest međusobnih duela završeno je u opsegu 0-2 gola, a sad se može očekivati još „tvrđi“ susret. Pogotovo što ni jedni, ni drugi, ne blistaju na početku sezone.


Ukupno golova

Tip: 0-1 (3)
Vredi probati
SRBIJA 1 | 18:55
Cukaricki - Metalac
ID: 5727065

U prvom kolu pobeda nad Voždovcem, meč drugog sa Novim Pazarom je odložen zbog evropskih izazova, a kako se Čukarički iz Bakua vratio pobedom jasno je da ga krasi samopouzdanje pred duel treće runde Superlige. Metalcu ne ide na početku nove sezone, remizirao je u Surdulici, poražen u Gornjem Milanovcu od TSC-a, tako da...


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (2.35)
Vredi probati
HRVATSKA 1 | 18:55
Hajduk - Sibenik
ID: 5726758

Po kvotama je Hajduk veliki favorit, igra na svom terenu i traži premijernu prvenstvenu pobedu ove sezone, ali... Splićani su u četvrtak veče eliminisani iz Lige konferencija, izbacio ih je Tobol, dugo su putovali natrag iz Kazahstana, umorni su i poljuljanog samopouzdanja. Pritom, u prve dve ligaške runde osvojili su samo bod. Ako bi negde trebalo tražiti iznenađenje onda je to na Poljudu.


Dupla šansa

Tip: X2 (2.9)
Vredi probati
FRANCUSKA - SUPER KUP | 20:00
Lille - PSG
ID: 5726401

Veliki je Lil dužnik Pari Sen Žermenu iz prethodne sezone. Uzeo mu je titulu, dobio početkom aprila derbi na Parku prinčeva vredan naslova, pa klub iz glavnog grada želi osvetu u meču Superkupa koji se igra u Tel Avivu. Kontrolne utakmice su pokazale da je Lil daleko od sjajna iz minulog ciklusa. Sveci su pak dobili tri i remizirali na dva meča, na papiru su jaki kao grom, pa se dvojka nameće kao prvi izbor.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Za izbegavanje
ŠVAJCARSKA 1 | 16:30
Basel - Sion
ID: 5726714

Na uverljiv način počeo je Bazel novu sezonu. Savladao je Grashopers u uvodnom kolu prvenstva, plasirao se u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija duplom pobedom nad albanskim Partizanima, međutim, tim sa Sent Jakob parka je često umeo da zakaže kad se to od njega najmanje očekuje. Primera radi, od poslednjih 13 ligaških utakmica kod kuće slavio je samo na pet...


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
SLOVAČKA 1 | 18:00
Dac Streda - Tatran Liptovsky
ID: 5726918

Odigrao je DAC tri takmičarske utakmice od početka sezone, još čeka prvu pobedu, ali je u revanšu sa Partizanom pokazao da napreduje. I red bi bio da konačno upiše premijerni trijumf. Pogotovo što mu u goste dolazi novi član slovačke elite. U finišu prethodnog prvenstva slavio je na šest od poslednjih sedam utakmica kod kuće, a na svih sedam je davao tačno po dva gola.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.3)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:30
Hamburger - Dinamo Dresden
ID: 5726201

Pobeda na gostovanju Šalkeu, uz preokret na kraju derbija prvog kola Cvajte, pokazala je koliko je HSV motivisan da ove sezone uradi ono što nije prethodnih. Da se vrati u Bundesligu. Na tom putu obično bi posustajao u finišu, ali u uvodu prvenstva igra uglavnom dobro. Zato mu i valja dati prednost, naročito kad se ima u vidu da je tokom priprema bio siguran.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara