©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Nije solidno - ovo je izvanredno!

Vreme čitanja: 3min | pon. 04.01.21. | 08:10

Pogledajte ko vam je 3. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - UDINEZE (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:1

Kristijano Ronaldo postigao je večeras dva gola i u potpunosti bacio u drugi plan ubedljivu pobedu Juventusa protiv Udinezea - 4:1. I tabela, i činjenica da je Juve daleko od vrha, sve ostaje u drugom planu, jer CR7 je ispunio još jedan veliki cilj - postigao je više golova u karijeri od Pelea!

Opširnije OVDE.

INTER - KROTONE (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 6:2

Najmoćniji napad Nerazura u poslednjih 60 godina uspeo je ono što mu je polazilo za rukom u većini mečeva tokom dosadašnjeg toka sezone, a to je da postigne više golova od protivnika. Uz het-trik Lautara Martineza, po jedan pogodak Romelua Lukakua i Ašrafa Hakimija, odnosno autogol Maronea, Inter je došao do ubedljive pobede u 15. kolu Serije A i preuzeo lidersku poziciju od MIlana - 6:2 (2:2).

Opširnije OVDE.

ALAVES - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 1:2

Primio je Atletiko gol u 85. minutu i to sa igračem više, posle promašenog brda šansi. Alaves je zapretio da uzme bod, a onda upravo taj mentalitet šampiona. Ko drugi nego Luis Suarez? Jeste, gurnuo je loptu u mrežu sa pola metra, ali treba se naći tu, treba namirisati gde će fudbal doći. A, tu je Urugvajac besprekoran. Na pravom mestu u pravo vreme, u 90. minutu, za trijumf Jorgandžija u Vitoriji – 2:1.

Opširnije OVDE.

ROMA - SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Romu pred početak sezone niko nije shvatao ozbiljno kao kandidata za plasman u Ligu šampiona, ali ona to definitivno jeste, što potvrđuje i plasman na tabeli. Vučica se pomučila sa čvrstom i odgovornom odbranom Sampdorije. Klaudio Ranijeri je u svoj Rim došao da se odbrani, imao je dupli bedem pred golom Audera, ali je na kraju domaćin pronašao način da dođe do pobede - 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE

UESKA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:1

Nekada mašina za mlevenje mesa, atomski napad od kojeg su klecala kolena šampionima liga Petice, a danas tim koji posle 16 odigranih mečeva u Primeri ima prosek manji od dva gola po utakmici! Čak ni protiv „fenjeraša“ Ueske nije mogla Barselona da se raspuca, da se razigra, da pregazi rivala. Samo jedan gol, ovog puta dovoljan za pobedu, pa eto, makar se izbegla bruka da se na terenu poslednjeg tima na tabeli ne upiše pobeda – 1:0.

Opširnije OVDE.

BENEVENTO - MILAN (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:2

Milan ima neku magiju. Definitivno. I kada igra bez pola tima i kada igra sa čovekom manje na terenu i kada rival ima penal, Rosoneri opet nekako nađu put do pobede. I to bez neke velike drame. Uzalud Benevento ima nadimak Veštice. Ovog puta nikakva čarolija protiv crveno-crnih nije radila – 2:0.

Opširnije OVDE.

OLIMPIJAKOS - AEK (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 3:0

Rutinska i ubedljiva pobeda pirejskog velikana. Već posle 13 minuta bilo je 1:0 posle gola El Arabija, koji je bio “krivac“ i za drugi pogodak koji je došao mnogo kasnije, da bi Valbuena u nadoknadi s kreča postavio konačni rezultat. Iako je utakmica po mnogo čemu bila ujednačena, Olimpijakos je iz tri šuta u okvir gola zatresao mrežu svaki put i to je napravilo razliku.

PRECRTANO

SOSIJEDAD - OSASUNA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Kiks kom se u San Sebastijanu nisu nadali. Real Sosijedad je odigrao samo 1:1 sa Osasunom na svom stadionu i tako doveo u pitanje treću poziciju, koju bi mogao da preuzme Viljareal ako 8. januara slavi u Vigu protiv Selte. Domaćin je bio bolji, imao inicijativu i posed lopte čak 63:37 odsto, ali su plavo-beli naišli na čvrst bedem u ovom 17. kolu.

Opširnije OVDE.

VOLENDAM - MVV (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:1

Ozbiljan šok i veliko iznenađenje. Volendam je bio apsolutni favorit u ovoj utakmici, a Mastriht je sve rešio u svoju korist jednim golom koji je pao već u 12. minutu! Ovo definitivno nije bio dan za domaćina, jer nije pomoglo ni to što je imao posed lopte 73-27% u svoju korist, pa ni 21 šut ka golu, od čega šest u okvir. Jednostavno, nije se dalo...


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara