Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Italijani dali, Italijani odneli

Vreme čitanja: 3min | sub. 28.01.23. | 08:01

Pogledajte ko vam je 27. januara doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

RB LAJPCIG - ŠTUTGART (tip 1, kvota 1,35), rezultat 2:1

Evo Lajpciga na samo bod zaostatka u odnosu na Bajern. Biće pod pritiskom aktuelni šampion Nemačke posle još jedne pobede Bikova (2:1), iako Lajpcig večeras protiv Štutgarta nije odigrao sa autoritetom, potrebnim da se do kraja ostane u trci sa mašinom iz Minhena. Pamtiće se samo pobeda u režiji sjajnog mađarskog reprezentativca Dominika Soboslaja. Pokazao je Lajpcigov as zašto ga smatraju jednim od najboljih vezista sveta sa čarobnim udarcem. Kada domaćinu nije išlo, Soboslaj je izmišljao golove. Poput onog u prvom poluvremenu kada je u 25. minutu odmereno šutirao iz slobodnog udarca i doveo domaćine u prednost.

BEŠIKTAŠ - ALANJA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 3:0

Ušao je Bešiktaš u ritam i ne planira da stane. Istanbulski velikan upisao je danas petu vezanu pobedu. Alanja nije imala odgovor za Gunešovu četu na Vodafon parku. Čenk Tosun načeo je goste sa bele tačke u 20. minutu, isti igrač duplirao je prednost početkom drugog dela, da bi trijumf potvrdio Dele Ali na isteku sat vremena igre.

STANDARD - EUPEN (tip 1, kvota 1,70), rezultat 3:1

Lako je ekipa iz Liježa opravdala ulogu favorita. Mada nije krenulo sve po vašim zamislima, Epen je prvi došao do prednosti. Međutim, Standard je golovima u 31. i 35. minutu preokrenuo rezultat. Potom i rutinski rešio meč,

BOLONJA - SPECIJA (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 2:0

Mučila se Bolonja u prethodnom periodu, igrala sa mnogo oscilacija, ali je večeras bila dovoljno dobra da Speciju pošalje u grčevitu borbu za opstanak.

Opširnije OVDE.

BERŠOT - GENK II (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:2

Beršot je prekinuo mini-seriju slabih rezultata. Mada je do sredine prvog poluvremena bio na dobrom putu da je produži i upiše treći vezani poraz, imao je dva gola zaostatka, ali je do kraja uspeo da režira preokret. Pomogao mu je u tome pogodak u nadoknadi prvog poluvremena kojim je prepolovio zaostatak, da bi potpuna ludnica nastala u samom finišu meča. Beršot je golovima u 87. i 96. minutu stigao do preokreta i vratio se na lidersku poziciju koju sada deli sa Beverenom.

MANČESTER SITI - ARSENAL (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0

Duel najvećih kandidata za titulu, dva najefikasnija tima u Premijer ligi, ipak, u šesnaestini finala FA kupa ne preterano uzbudljiv meč. I samo jedan gol – u mreži londonskog tima, pa ekipa Mikela Artete u omiljenom joj takmičenju (rekordnih 14 trofeja) završava u ranoj fazi – 1:0 (0:0).

KALJARI - SPAL (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Još jedan meč završen prema vašim zamislima. Bilo je vrlo neizvesno, posebno u prvom poluvremenu. Taj deo igre završen je remijem. A onda je stvar u svoje ruke uzeo Lapadula i silno vas obradovao. Zaokružili ste još jedan fiks.

PRECRTANO

LEČE - SALERNITANA (tip 1, kvota 1,85), rezultat 1:2

Salernitana je napravila veliki korak ka konačnom cilju, opstanku u ligi. Salernitana je odigrala furiozno u početku, stekla dva gola viška posle 20 minuta. Leče je uzvratio udarac. Međutim, nije imao snage za nešto više. Na vapu veliku žalost.

LORIJAN - REN (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 2:1

Imao je Lorijan neverovatne momente na početku sezone, vezane pobede kada je gledao u leđa samo PSŽ-u. Uprava kluba odlučila je da oslabi kadar tokom zimskog prelaznog roka, Dango Uotara je potisao za Bormut u transferu teškom 22 miliona evra, čeka se i odlazak Terema Mofija.Ali ni ta činjenica nije zaustavila pobednički marš trenera Reigsa Le Brisa. Posle večerašnje pobede nad Renom, Lorijan je ponovo ozbiljan kandidat za Evropu - 2:1


tagovi

rezime danarezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara