Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Moraće Irci bolje da se prate

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.05.24. | 08:09

Pročitajte ko vam je doneo novac 24. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ĐIRONA – GRANADA (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 7:0

I pre poslednjeg kola jasno je bilo da će katalonski klub završiti na trećem mestu Primere, najboljem u 93-godišnjoj istoriji kluba, ali imali su domaćini veliki motiv u duelu sa otpisanim gostima iz Andaluzije, pretposlednjom ekipom na tabeli Primere.

Opširnije OVDE

MALME – KALMAR (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 5:0

Pukla je petarda u Malmeu, a golovi su padali u periodu od 4. do 56. minuta. Danas se posebno istakao trostruki strelac, Erik Bothajm.

ELFSBORG – HALMSTAD (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:0

Čak dva tipa iz švedskog Alsvenskana našlo se među 10 najigranijih danas u Mozzartu. I oba su veoma lagano i nadasve očekivano prošla.

ALANJA – ANTALIJA (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 1:1

Ovim susretom otvoreno je poslednje, 38. kolo turskog Superliga, a pošto ovbe ekipe sa ovog meča nisu imale nikakav takmičarski podsticaj, pošto nisu mogle ni do Evrope, niti da ispadnu, nerešeno nimalo ne čudi.

VOŽDOVAC – RADNIK SUR. (tip 1, kvota 1,32) – rezultat 3:2

Da stvar za malobrojne navijače Zmajeva bude gora: Voždovac uopšte nije igrao loše ove sezone. Na premijeri protiv Crvene zvezde su bili skoro ravnopravni, protiv Partizana u Zaplanjskoj gotovo bolji. Ali su tokom svih prolećnih mečeva pokazivali ozbiljne dečije bolesti, sa akcentom na lošu završnicu. Na taj način Voždovac je ostao bez elite posle punih devet godina. 

Opširnije OVDE

ST. ETJEN – RODE A. (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:0

Velikan francuskog fudbala (10-struki) nalazi se na dohvat povratak u elitnu ligu francuskog fudbala pošto je uspeo da se probije do finala plej-ofa gde ga čeka Mec.

PRECRTANO

ĐENOVA – BOLONJA (tip 2, kvota 2,45) – rezultat 2:0

Ekipa Alberta Đilardina je bila silno motivisana da dođe do trijumfa. Bila je direktniji i konkretniji rival na terenu, što je na kraju krunisala i sigurnom pobedom.

Opširnije OVDE

KORK SITI – TRITI JUN. (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 1:1

U nedostaku utakmica iz velikih fudbalskih liga, danas su u fokusu bili između ostalih i Irci, našavši se sa dva tipa, od toga i jedan ovaj iz druge lige. Nažalost, nije prošao.

BODO – KFUM (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 2:2

Dok su dva švedska tipa prošla kao od šale, ovaj jedan norveški koji se našao među 10 najigranijih u Mozzartu, nije. Štaviše, domaćin je spasavao živu glavu.

DERI S. – SLAJGO (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 2:2

Zanimljivo je bilo danas u Londonderiju, gradu u Republici Irskoj gde je vođena ova paklena fudbalska bitka. Dva puta je gost vodio, ali je domaćin uspeo da anulira prednost, ali ne i da obrne rezultat.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara