(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Osijek sigurica, Galata i Parma gužvali tikete

Vreme čitanja: 5min | sub. 20.03.21. | 08:12

Pogledajte ko vam je doneo novac 19. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BILEFELD - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:1

Bilefeld je nošen pobedom nad Leverkuzenom u minulom kolu u dobrom raspoloženju dočekao drugi tim sa tabele. Od starta je zatvorio sve prilaze golu i čekao priliku iz kontri, ali ta taktika nije dovela do pozitivnog rezultata. Lajpcig je držao konce igre u svojim rukama i golom na početku drugog poluvremena obezbedio nova tri boda, pa je tako nastavio poteru za vodećim Bajernom.

Opširnije OVDE.

OSIJEK - LOKOMOTIVA ZAGREB (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Sigurna pobeda Osijeka kod kuće. Dozvolio je rivalu svega tri šuta, postigao golove u uvodnim i završnim minutima meča i prilično rutinski odradio posao. Drugi vezani trijumf su ekipi Nenada Bjelice doneli Mađar Klajnhajsler i Argentinac Mijerez, golovima u 14. i 79. minutu. Lokomotiva je i treći put zaredom ostala bez bodova, a bez pobede je na šest poslednjih utakmica.

SENT ETJEN - MONAKO (tip 2, kvota 1,92) - rezultat 0:4

Veče u kojoj se sve vrtelo oko Stevana Jovetića. Crnogorski reprezentativac je bio centralna figura meča u Sent Etjenu, u kojem je njegov Monako razbio domaćina i najavio da se neće predati u trci za titulu, dokle god mu matematika daje šanse. Prečka, pa izboren penal, pa promašen penal, pa gol. Sve je to Jovetić izveo u samo prvih 15 minuta utakmice, gde je i trasirao put Monaku do ubedljive pobede. Prečka, pa izboren penal, pa promašen penal, pa gol. Sve je to Jovetić izveo u samo prvih 15 minuta utakmice, gde je i trasirao put Monaku do ubedljive pobede.

Opširnije OVDE.

BETIS - LEVANTE (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 2:0

Raspoloženi domaćin od starta je preuzeo dirigentsku palicu ne dopustivši protivniku da u prvom poluvremenu uputi šut u okvir gola. Iako je Betis imao glavnu reč, Fernandez Abaris se nije našao na ozbiljnijim iskušenjima do završnice susreta. Prelomni momenat predstavljao je impresivan slalom Nabila Fekira koji je dobio loptu na sredini terena i posle fenomenalnog prodora od preko 50 metara došao u priliku da matira gostujućeg golmana što je i učinio hladnokrvno poslavši mu loptu kroz noge u mrežu.

Opširnije OVDE.

ALMERE - DEN BOŠ (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Dobar otpor gostujućeg sastava, ali je Almere nastavio da vrši pritisak na drugoplasirani Grafšap, sada ima samo dva boda manje. Došao je do treće vezane pobede u drugoj holandskoj ligi golovima Hamutija i Verhejta u idealnim trenucima, krajem prvog poluvremena (44. minut) i početkom drugog (64. minut). Nisu dozvolili iznenađenje protiv poslednjeplasiranog Den Boša, koji posle 29 odigranih kola ima 19 bodova, čak 43 manje od večerašnjeg rivala.

GO AHED IGLS - DORDEHT (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 5:1

Dominacija Orlova iz Deventera. Potpuno su deklasirali pretposlednji tim druge lige i pitanje pobednika rešili već u prvom poluvremenu. Poveli su u devetom minutu preko Veldmatea (penal), da bi u 31. i 44. minutu Hendriks i Van Hoeven otklonili dileme o pitanju pobednika. U nastavku je Hendriks povisio na 4:0, usledio je počasni gol za Dordeht, postigao ga je Aktas, da bi konačan rezultat u 70. minutu postavio Berden. Go Ahed Iglsi nastavljaju borbu za promociju, kaskaju sedam bodova za drugoplasiranim Grafšapom, ali imaju čak 20 bodova više od devetoplasiranog Ekscelsiora, pa je izvesno da će igrati makar u doigravanju za plasman u Erediviziju.

PRECRTANO

GALATASARAJ - RIZE (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 3:4

Fenerbahče i Galatasaraj su počeli da posrću, pa je Bešiktaš na dobrom putu da osvoji titulu u turskoj Super ligi. Činilo se da će ekipa Fatiha Terima nastaviti borbu sa gradskim rivalom posle pobede nad Kajzerijem u minulom kolu (3:0), ali je usledio novi kiks. Rizespor je slavio na Turk Telekom stadionu, pogotokom u trećem minutu nadoknade u meču u kojem je viđeno čak sedam golova.

Opširnije OVDE.

GENK - STANDARD (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:2

Odličan meč u Genku, ali domaćin nije uspeo da opravda ulogu blagog favorita. Štrumfovi su propustili priliku da preskoče Antverpen i makar prenoće na drugom mestu na tabeli, dok je Standard sa osvojenim bodom ostao daleko od plej-ofa, ali i borbe za opstanak, ušuškan je u sredini tabele. U prvom poluvremenu nije bilo golova, gosti iz Liježa su poveli u 54. minutu preko Klausa, ali je usledio preokret, koji je u rasponu od 13 minuta režirao Japanac Ito. Standard je do boda stigao u 81. minutu, zahvaljujući pogotku Muleke.

PARMA - ĐENOVA (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 1:2

Vratio se Gracijano Pele iz Kine da pomogne Parmi u borbi za opstanak, međutim, teško će to ići. Iako je 35-godišnji golgeter doneo prednost svom timu u duelu sa Đenovom, fantastičnim makazicama u 16. minutu, gosti su osvojili tri boda. Preokret za pobedu 2:1 režirao je rezervista Đanluka Skamaka. Do ove utakmice dao je dva gola u Seriji A za Grifone, a večeras još dva.

Opširnije OVDE.

DE GRAFŠAP - EKSCELSIOR (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:1

Dominirao je sastav iz Dutinhema, ali nije uspeo da osvoji ceo plen na svom stadionu. Imali su domaći igrači čak 17 šuteva ka golu rivala, 10 više od protivnika, osam puta su pogađali metu, ali samo su jednom savladali golmana Ekscelsiora Damena. Učinio je to već u trećem minutu Van Migem, pa se činilo da gostima preti katastrofa, ali je Bas samo 19 minuta kasnije najavio da se Ekscelsior neće predati. Igrali se u drugom delu pred golom gostujuće ekipe, ali promene rezultata nije bilo...

---------------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

---------------------------------------------


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara