Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Pale jedino sigurice Grčke i Češke

Vreme čitanja: 3min | uto. 28.03.23. | 07:53

Pročitajte ko vam je doneo novac 27. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

C. GORA – SRBIJA (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 0:2

Sa podgoričkog brda Gorica sada već puca pogled ka Nemačkoj, jer je Srbija sa maksimalnim učinkom završila martovske dve runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Dušan Vlahović je nastavio golgeterski niz u dresu reprezentacije, duplom porcijom doneo pobedu.

Opširnije OVDE

R. IRSKA – FRANCUSKA (tip 2, kvota 1,35) – rezultat 0:1

Pre tri dana Francuska je deklasirala Holandiju, večeras u drugom kolu kvalifikacija za EURO 2024 savlada i Republiku Irsku u Dablinu, pa je već posle prve dve utakmice jasno ko će voditi glavnu reč u Grupi B.

Opširnije OVDE

POLJSKA – ALBANIJA (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 1:0

Namučili su se Poljaci protiv uvek tvrdih i nezgodnih Albanaca, ali i uspeli da sačuvaju stva tri boda u Varšavi. Jedini pogodak na Narodnom stadionu delo je napadača MLS tima iz Šarlota, Karola Šviderskog u 41. minutu.

MAĐARSKA – BUGARSKA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:0

Odavno Bugari nisu ozbiljan faktor na evropskom nivou - ni klupski ni reprezentativno - čak su mnogo bliži trećoj nego drugoj fudbalskoj klasi, ali to nikako ne umanjuje večerašnji trijumf Mađarske na Puškaš areni.

Opširnije OVDE

AUSTRIJA – ESTONIJA (tip 1, kvota 1,13) – rezultat 2:1

Austrija se nakon dva kola kvalifikacija u Grupi F izdvojila sa stoprocentnim uspehom na vrhu tabele, ali treba znati da Belgijanci imaju meč manje, a bez sumsnje su, i pored odlaska u reprezentativnu penziju Edena Azara najveći favoriti da sa prvog mesta pravo odu na Euro.

Opširnije OVDE

ŠVEDSKA – AZERBEJDŽAN (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 5:0

Švedska su se posle ubedljivog poraza od Belgije još ubedljivijom pobedom večeras vratila u borbu za drugo mesto. Dokazali su momci selektora Andersona da se može i bez velikog Zlatana Ibrahimovića do sigurnog trijumfa.

Opširnije OVDE

NIGER – ALŽIR (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 0:1

Alžir je nastavio lagani hod kroz kvalifikacije za Kup afričkih nacija i nakon četiri odigrana kola ima maksmimalan učinak, a pošto je do kraja ostalo da se odigraju još dve runde, ukoliko Tanzanija sutradan ne slavi protiv Ugande, priča o je gotova.

HOLANDIJA – GIBRALTAR (tip 1, kvota 1,01) – rezultat 3:0

Ova kladioničarski tip je bio jedan od najigranijih danas u Mozzartu iako je kvota bila zaista mala. No, idealno je poslužila za KOMBINAZZIJE ili popunjuavanje tiketa u cilju barem malog dizanja ukupnog koeficijenta.- Što se očigledno mnogima dobro isplatilo.

PRECRTANO

GRČKA – LITVANIJA (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 0:0

Pravi „prijateljski“ rezultat na prijateljskom odmeravanju na OPAP areni u Atini. Domaći tim je imao inicijativu, izveo čak 13 korena i u sedam navrata šutirao u okvir gola protivnika, ali nije mu se dalo da slavi pred domaćim navijačima.

MOLDAVIJA – ČEŠKA R. (tip 2, kvota 1,20) – rezultat 0:0

Slabo izdanje Čeha i neočekivan gubitak bodova u Kišinjevu, i to samo tri dana pošto su kod kuće sa 3:1 preslišai komšije Poljake. S druge strane, Moldavci, pomalo i neočekivano, nemaju poraz nakon prva dva kola kvalifikacija.


tagovi

rezime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara