©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Solidno, ali ne i besprekorno tipovanje

Vreme čitanja: 3min | čet. 17.09.20. | 08:25

Pogledajte ko vam je 16. septembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

PSŽ - MEC (tip 1, kvota 1,33) - 1:0

Daleko od toga da su se razišli crni oblaci, ali na Parku Prinčeva se čuo uzdah olakšanja posle teško izvojevanog trijumfa nad Mecom. Vicešampioni Evrope su igrali i promašivali, ali su pogotkom Julijana Drekslera stigli do prve pobede u novom prvenstvu i ujedno poništili sjajno veče golmana rivala Oukidja – 1:0. Odluka je pala u zaostavnom vremenu posle centrašuta Di Marije, kada je čuvar mreže gostiju intervenisao, a lopta pala na glavu Draksleru.

Opširnije OVDE.

EVERTON - SALFORD (tip 1, kvota 1,15) - 3:0

Everton je uspeo da dobije Totenhem u Premijer ligi, tako da ni trijumf nad Salfordom nije neko iznenađenje, naravno, suprotno od toga. Kean je dao prvi gol u 8. minutu utakmice, a onda je Gilfi Sigurdson pogodio u 74. i posle toga je sve bilo odlučeno nije moralo ni da se igra.

VEST BROMVIČ - HEROGEJT (tip 1, kvota 1,35) - 3:0

VBA Slavena Bilića bio je bolji od Herogejta s 3:0, a da Branislav Ivanović nije bio u protokolu. Tek je stigao u tim, nije želeo Bilić da forsira. Albion je dao dva brza gola, u 18. i 22. minutu utakmice, tako da je posle toga imao značajno lakši posao. Do kraja je Robinson bio precizan u 77. minutu za konačan rezultat.

Opširnije OVDE.

MAKABI TEL AVIV - DINAMO BREST (tip 1, kvota 1,35) - 1:0

U plej-of za Ligu šampiona ide i Makabi iz Tel Aviva, miljenik žreba za treće kolo kvalifikacija. Bajka Dinamo Bresta okončana je u Izraelu pošto je Dan Biton sa penala u 50. minutu presudio Belorusima. Objektivno, nije im ni bilo mesto čak ni među kandidatima za Ligu šampiona. 

Opširnije OVDE.

SENT MIREN - SELTIK (tip 2, kvota 1,15) - 1:2

Verovali ste u Seltik i apsolutno ste pogodili. Slavio je Seltik na gostovanju Sent Mirenu, iako je domaćin poveo već u 3. minutu utakmice. Ipak, Seltik je uspeo da preokrene i da golovima Dafija u 21. i Foresta u 36. minutu napravi preokret. Imao je Seltik i penal u nastavku utakmice, ali Eduard nije bio precizan.

IPSVIČ - FULAM (tip 2, kvota 1,70) - 0:1

Nije bilo Aleksandra Mitrovića u startnoj postavi Fulama protiv Arsenala u Premijer ligi, pa je Skot Parker shvatio grešku i stavio je srpskog napadača protiv Ipsviča u Liga kupu. Naravno, to mu se odmah isplatilo - 0:1 (0:1). Mitrović je bio jedini strelac na utakmici, a pogodio je u 38. minutu posle centaršuta Tetea. Jako dobra akcija, prava fudbalska, tako je i Mitrović reagovao i glavom poslao loptu u mrežu.

Opširnije OVDE.

BRISTOL SITI - NORTEMPTON (tip 1, kvota 1,65) - 4:0

Ovo je jedan od najlakše pogođenih tipova danas. Martin je pogodio u 43. minutu i najavio da će Bristol do trijumfa, a to je dobilo potvrdu u nastavku. Prvo je precizan bio Palmer u 48. minutu, zatim je pogodio Semenjo u 82. i na kraju je Palmer postavio konačnih 4:0 u 88. minutu utakmice.

PRECRTANO

LIDS - HAL (tip 1, kvota 1,30) - 1:1

Lids jeste bio favorit na ovoj utakmici, a na kraju su Paunovi jedva izborili nerešeno. Vils je pogodio u 5. minutu i Hal je vodio skoro celu utakmicu, da bi na kraju u 93. minutu Alioski doneo Lidsu gol i odlazak na penale. Ipak, Lids nije uspeo da dobije Hala, gleda se 90 minuta, tako da se ovaj meč vodi kao nerešen.

TOKIO - OITA (tip 1, kvota 1,60) - 2:3

Zanimljivo je da u prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda je u nastavku nastao pravi rafal. Oita je prvo povela, Tokio je uspeo da izjednači, a onda su gosti dali dva komada u 82. i 86. minutu utakmice i tako su rešili meč u svoju korist. Tokio je uspeo do kraja samo da smanji preko Šinade, ali to nije imao neku veću važnost.

SAUTEMPRON - BRENTFORD (tip 1, kvota 1,55) - 0:2

Brentford je opasan tim, a u to je Sautempton mogao da se uveri. Norgard je pogodio u 40. minutu, a potom je Dasilva u 45. postavio konačnih 2:0. Do kraja utakmice nije bilo promena rezultata, bilo je izmena, a gosti su zabeležili lagan trijumf. Sautempton nije ispoštovao...


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara