Ričmond Boaći (©MN Press)
Ričmond Boaći (©MN Press)

Ričmond Boaći na radaru dva kluba iz Turske

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.07.21. | 15:37

Vreme je za novi izazov

Avantura u Gorniku iz Zabržja nije trajala dugo, Ričmond Boaći spreman je da posle nepunih pet meseci u Poljskoj otvori novo poglavlje u karijeri.

Nekadašnji golgeter Crvene zvezde i verovatno jedan od najboljih stranaca u klupskoj istoriji je prema informacijama s Bosfora na radaru dva kluba - Trabzona i Geztepea. Trabzon veruje da je Boaći prava zamena za napadača Kejleba Ekubana koga klub planira da proda pošto je ušao u poslednju godinu ugovora i trenutno čeka zvanične ponude za njega. Ako bi Ekuban bio prodat, onda bi se krenulo u operaciju dovođenja golgetera iz Gane. Boaći bi u Trabzonu igrao kvalifikacije za Ligu konferencija, pošto je klub u minuloj sezoni obezbedio četvrto mesto.

Izabrane vesti

S druge strane Geztepe želi da pojača napadački arsenal iako su u klubu i dalje Adis Jahović, Šerif Ndiaje i mladi Ege Ozkalimoglu. Žuto-crveni takođe vide šansu u Boaćiju ponajviše iz razloga što je od danas slobodan igrač jer mu je istekao kratkoročni ugovor u Poljskoj. Navodno ne postoje nikakve prepreke u realizaciji ovog transfera i sportski sektor Geztepea bi želeo da što pre završi posao.

Subota, 18.00: (3,60) Češka (3,10) Danska (2,20)

Čak se pominje da su skauti dali pozitivan izveštaj njegovih kvaliteta, zbog čega je Unal Karaman dao zeleno svetlo da se krene u pregovore o ugovoru kako Trabzon ne bi izašao na kraju kao pobednik.

Boaći bi tako produžio listu zemalja u kojim se profesionalno bavio fudbalom posle Italije, Španije, Holandije, Srbije, Kine i Poljske.



tagovi

Ričmond Boaćiletnji prelazni rok 2021TrabzonGectepe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara