Komentari na vest

Rikarda muči istorija sa Zvezdom

d

djordjo

pre oko 1 godinu

Mucega Erak i Drago plus Djed
S

Sramota breee

pre oko 1 godinu

Kakav tekst jbt..Ako je i od ovog buregdzije ,mnogo je..
M

Mirko svonja

pre oko 1 godinu

Kad ga čuveni štoper La masije iz rupe zvani Erak stavi u džepu onda tu nema šta dalje da se polemise
Z

Zvezda pre svega

pre oko 1 godinu

Korektan napadac ali kada sa druge strane ima klasu, sto svakako Dragovic jeste, onda je to nedovoljno. Velika je razlika u kvalitetu ova dva igraca, na nivou na kom su igrali u proslosti... Drago je doktor, a mali Erakovic moze biti dobar samo kada je sa njim u paru(šlepa se).
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Pa Dragović ga čuvao jedan derbi i ovaj sam bežao sa loptom u gol aut onda smo posle toga samo Ereakovića puštali na njega,a ono još gore.
N

Nishlija

pre oko 1 godinu

On je jedan od najboljih napadaca u nasoj ligi ali jednostavno pored Dragovica i Erakovica koji su ubedljivo najbolji defanzivci kod nas nema mnogo prostora. Osim nekog ogromnog kiksa. Nadam se dobrom fudbalu i boljem derbiju!
G

Gostnshsy ehd

pre oko 1 godinu

nije ovo ista igra kao za vreme Miloja i Stankele, i bice i drugacija utakmica... ne kazem da ce da da gol vec da nece biti isto kao u prethodnim derbijima
K

Koko7

pre oko 1 godinu

Mora prvo da izviri iz Erakovog dzepa!!
G

Gost_Ghost

pre oko 1 godinu

Da bi dao gol mora da primi loptu ili šutne. To pored Dragovića ne ide, što dovoljno govori o kvalitetu. Ako i da neki gol biće neki odbitak i sl. Limitiran napadač koji daje golove samo kad igra protiv znatno nekvalitetnijeg odbrambenog igrača.