Rim se oprašta od Mihajlovića na Kampidolju: Stigli Spaleti, Montela, Lotito

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.12.22. | 13:38

Stanovnici glavnog grada Italije se u mimohodu opraštaju od srpskog bombardera

Marakana je danas poslednji put aplaudirala Siniši Mihajloviću, a od srpskog bombardera se opršataju i stanovnici Rima. Koliko je bivši reprezentativac Jugoslavije bio poštovan na Apeninima najbolju ilustruje činjenica da su mu gradske vlasti Rima organizovali oproštaj na Kampidolju.

To je privilegija zaslužnih građana Rima. Posetioci će moći do 18 časova da se oproste od Siniše. Oko kovčega su postavljeni venci cveća koje je poslao Lacio, Roma, FIFA i još jedan koji je direktno poslao predsednik FIFA Đani Infantino.

Izabrane vesti

Među prvima su na Kampidolju došli predsstavnici gradskih vlasti Rima, koji su popričali sa suprugom Arijanom, odnosnom Sinišinm ćerkama Viktorijom i Virdžinijom. Sa porodicom je i Sinišin kum, Miroslav Tanja.

Mnogo navijača Lacija došlo je da se pokloni legendi kluba, klupska obeležja doneli su fanovi Torina ,Fjorentine i Bolonje. U Rim je stigao i poznati italijanski trener Lučijano Spaleti.

Fudbal je izgubio vrednu osobu, uvek je bio ljubazan prema meni. Kada je trenirao Bolonju često smo pričali o fudbalu. Bili su mu potrebni saveti. Na taj način samo smo produbili naše prijateljstvo”, poručio je Lučijano Spaleti.

Saučešće porodici uputuo je i legendarni italijanski napadač Vičenco Montela, stigao je i predsednik Lacija Klaudio Lotito.


tagovi

Siniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara