Komentari na vest

Rim se oprašta od Mihajlovića na Kampidolju: Stigli Spaleti, Montela, Lotito

B

Bllerim L

pre preko 1 godinu

Žaljosno fotofrafiju i tužnu porodic velliki fudballer Mihajlović.Najbollu levu noga imao levicu .Neka u mir večnoga bude
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Delegacija Zvezde će biti na sahrani u ponedeljak.
A

A gde su

pre preko 1 godinu

džajićeve izjave....Mihajlović je doneo finale... I da nije red je da kaže nešto lepo o čoveku koji je ostavio toliki trag..
S

Slučajni prolaznik

pre preko 1 godinu

Imaš na netu njegovu izjavu od danas, izguglaj.
T

Tomiradi

pre preko 1 godinu

A, Zvezdin dres, sal? Mozda su ovi iz zvezde nasi uspeli da organizuju da posalju, odu . . . Eee Srbijo medju sljivama. . . Jos da je srbenda pa da bude sahranjem ovde, da l’ necete mozda u Borovu da ga sahranite? Covek 30godina u Italiji, cela mu tamo porodica, nema dodira sa srbijom i bolje tako, ovde je mogao samo mogao da udje u blato do kolena. . . Veliki si Sinisa, hvala za mnogo radosti i bilo bi lepo ako se i sada negde prelepo smejes Hvala majstore
S

Samo Srpska prica

pre preko 1 godinu

Samo cu da kazem jedno ne znam da li ce mi komentar biti pusten. Sinisi neka je laka crna zemlja postujem jako njegovu karijeru. Kako covek moje postovanje nema, neko ko ceo zivot predstavljao kao Srbenda mora je da ode kao Srbenda, a on odlazi kao Katolik. Dokaz da zena moze idelogiju da izbrise.
g

goust

pre preko 1 godinu

Kad sam počeo da čitam komentar, mislio sam da ćeš da kažeš kako je bio prgav igrač, kako mrzi hrvate ili nešto slično, a onda sam ukapirao da zapravo nisi normalan.
G

GostMaestro34

pre preko 1 godinu

Pazi brate on je prvih 19 godina svog zivota proveo u Hrvatskoj tj u Vukovaru u mešovitoj sredini gde je vise od pola stanovnistva rimokatolicko a jos mu je i majka hrvatica. Potom 4 godine živi u Srbiji. 2 godine u Novom Sadu i 2 god u Beogradu. Potom 1992 godine sa 23 godine života ide u Romu. I od 1992 godine do dana kada je umro tj punih 30 godina on živi u Italiji. Sto znaci da je najveci period svog zivota proveo u Italiji okruzen katolicima. Najmanje je ziveo medju srbima. U Hrvatskoj 19 god u Srbiji 4 a u Italiji 30. Tako da je sigurno sve to i njega oblikovalo. Brate kada neko u kuci slavi dva Božića od kako se rodio onda tu ne može da bude i neke velike svrstanosti ni na jednu stranu. Vecito ni tamo ni vamo.
K

KostaX

pre preko 1 godinu

Bolje da ti nisu pustili komenrar!