Komentari na vest

Rivali večitih u Evropi: Bragi samo bod, Bugari i Danci slavili, Anortozis tukao APOEL, Gent ponovo posrće

9

951357

pre preko 2 godine

Braga u poslednja dva kola prima gol u poslednjim minutuma utakmice...
k

kvilitaja

pre preko 2 godine

Braćo, ja tek sad vidim međusobni skor Anortozisa i APOELA. Zadnji put ih je pobedio 2019. sa 4-0, a od tada pa na ovamo.. Anortozis - APOEL (1-0, 0-0, 1-1, 2-0, 0-0, 1-0, 3-1 i sada 2-1). Likovi su ih tukli gde su stigli, a mi ponižavamo Anortozis koji je po svim tim parametrima trenutno bolja ekipa od APOELA. Zamisli dobiješ APOEL u gostima 2-0 Željko Pantić i ostali bi hvalospeve pričali zbog imena protivnika, ali da Anortozis ima kvalitet ima, a da Partizan ima još veći, ima.
F

Famagusta

pre preko 2 godine

APOEL je bleda senka nekadašnjeg tima koji je umeo da iznenadi velikane u prošlosti u LŠ, pogledaj gde se nalazi na tabeli.
m

mladenGPG

pre preko 2 godine

Svi rivali crveno-belih slavili, a Braga igrala 2:2. Računa li se i to u pobjedu, kao i ona "pobjeda" u Evropi?
к

ксодкасод

pre preko 2 godine

Да се разумемо, не величам ништа противнике Партизана нити Звезде, тачно је да су у слабим групама, али нису толико слаби. Што се Звезде тиче, Митјиланд је преузео примат у Данској, ређају победе неколико сезона заредом, елиминисали су Славију прошле сезоне, ове су налетели на ПСВ.. Лудогорец као Лудогорец, није ништа слабији него лане, са Милојем смо га добили једном на припремној 3-1, а са Декијем ваљда опет на припремној 1-0, а свако ко се вади да је припремна, нека прочита извештај колико се грубо играло и прљаво. Брага као Брага је стандардан учесник Лиге Европе, 4. по квалитету у Португалији и често узме маха некоме од Порта, Бенфике и Спортинга. Клуж је првак Румуније и много јачи од ФКСБ тренутно, лоша форма им се погодила па су толико високим резултатом изгубили, а реална разлика у квалитету је отприлике 3-4 гола у двомечу. Каират је просечан европски тим, док је Шериф сензација сезоне, али смо и као такви на Маракани доста боље играли што се и по статистици види, чак и у Молдавији на резултатима статистика открива да је Звезда била боља, а Шериф је претио из контри, профитирао због гола из офсајда, црвеног картона Канге и неиграња у Тираспољу, али дешава се. Сочи је данас победио Зенит, а ако то изузмемо, солидан тим, изузетно чврст и јак, нешто слабији од Локомотиве по квалитету. Дунајска Стреда је класична словачка екипа, јача од било ког суперлигаша ван Звезде Партизана и евентуално Чуке нажалост. Санта Клара игра изузетно брзо и домаћинска су екипа због промене зона, огромног растојања, што је мач са 2 оштрице када играју у гостима, сличне проблеме имају као и Каират на гостовањима. Гент као белгијска екипа је перфектно тркачки спремна, одбрана порозна као швајцарски сир, а напад убитачан ако им се поклопи дан ено 6-1 ваљда добише Клуб Бриж. Флора је испод Каирата по квалитету, али је неугодан противник који је куд и камо по Еворпи добијао неке утакмице кући (АПОЕЛ, Раднички, Омонија пре пенала, па чак и тај Шамрок који нема квалитет, али их одликује борбеност као и све ирске тимове), а највише сам се бојао Васиљева који има невероватно јак шут и убедљиво највећа опасност и писменост код њих, изузимајући голгетера Сапинена који је само у Естонији добар голгетер. Анортозис никако не треба потцењивати јер је тим који добије Хапоел Бер Шеву (која је демолирала бугарску Арду и пољски Шлонск), те победи Рапид Беч, сада и АПОЕЛ сигурно није лош тим и доста јачи од пређашњег Скендербега кога је Партизан добио у Београду. Хајде да подржимо вечите, немојте да се враћамо на време када су нам џелати били Чорномореци, Лудогореци, Каирати, Шамроци, Словани Либереци и Братиславе, Тунови и провлачење против Нафтана, Левадије, Ширака и Сфинтула буду мерила. Одлично играмо у Европи и треба се од ова 2 клуба направити стандардни учесници европских пролећа! Напред Звездо, Напред Партизане!!!
G

Gost200

pre preko 2 godine

Bravo, odličan komentar, napred naši! I prestanite ljudi toliko da se svadjate i delite, ok Partizan, Zvezda, rivalitet sve je to ok. Ali smanjite bre gas u groznim vremenima živimo, još je samo potrebno da vadite oči jedni drugima, nemojte.