Komentari na vest

Rodić sa najviše nastupa za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona

K

KLIK1991

pre 6 meseci

Ovo treba ukinuti komentare , ovo se pretvorilo u klasicno pjuvanje svega, svakoga i svacega.... Ranije sam ulazio u komentare da procitam nesto pametno, neki predlog koga dovesti .... dajemo sebi za pravo da pricamo o coveku koji ima 40 utakmica u ligi sampiona da nista ne zna , da je ovakav onakav, da gradi zgrade , hvala Bogu da je tako da ulaze covek pametno ono sto je zaradio, jeste preterano 500k al' sto bi rekao Ckalja " to se tako placa" .... Moramo biti realni , oni dovedu Opendu za 40 i kusur milona a mi od Hvana ( za kojeg potpisujem da bolji igrac nije dosao u Zvezdu) kojeg platimo 4 miliona ocekujemo da sam uzme loptu predje sve i da gol-dva tri..... Dosli smo do ekipe koja ne prima 6-7 golova iako i dalje imamo pomracenja u igri i crne rupe al sve je to normalno svaka ekipa ima to kad je u stvaranju i dok raste kao ekipa....
Š

Škrabotina

pre 6 meseci

Jel bolji Terzin kulen ili Terzin čizzz?
К

Какав флеш

pre 6 meseci

Људи се у коментарима опраштају од Родића. Хаха јбт какви смо! И то је Звезда!
L

Liga sampinjona

pre 6 meseci

Rodic kombinacija sa Milenijum timom i Terzicina .Gradi se zgrada koga zanima fudbal.Ucaurio se u Beogradu i Zvezdi ne zna da izadje.Fudbalska neznalica.
M

Mujagic

pre 6 meseci

Ono nazivati “nastupom”???
I

Igrao ili nastupao

pre 6 meseci

Nastupao dabome. Igrao nije. A to je velika razlika. Kad neko toliko utakmica igra na nivou kome ne pripada, to mora biti velika patnja za njega. Zamisli kako se on oseca kad treba da igra te utakmice, a zna da tu ne pripada. A zna sigurno. I kako onda da ne bude u panici kad mu je lopta u posedu? I kako da ne beži od odgovornosti? I nikako da dobije od nadleznih ulogu koja mu pripada, pa da igra domacu ligu, povremeno, kad se dese povrede ili neko treba da predahne. Razume se, to bi pratio i odgovarajuci ugovor koji bi bio 100K godisnje, nasuprot 500K koliko ima sada. E sad, kad se patnja i javna blamaza uporedi sa naknadom za dusevni bol, onda sve izgleda odjednom drugacije. Srecan rad Roda, mislim ovaj gradjevinski, zidanje, kvadrati, investicije sl.
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Mozete ovde da ga pljujete, ali roda se makar bori...pa covece koliko je samo bio povredjen, pa koliko puta je igrao pod injekcijama. Nije on kriv sto ne mozemo 4-5 godina boljeg da nadjemo, jeste juce kiksnuo, ali roda je ginuo i ginuce za zvezdin dres...a najveca njegova prednost je sto je normalan lik, ne eksponira se i ne glumi ludilo.
g

gost333

pre 6 meseci

Klinac , ti mama i tata kupili telefon pa si dosao ovde da komentarises? Molim urednika da se mladjima od 16 godina zabrani pristup malo ozbiljnijim tekstovima.
f

fadjimo

pre 6 meseci

Bravo za Komentar ovi sto ga kritikuju i nisu pravi Navijaci zaboravili su kako je Zvezda izgledala pre 10 Godina tebi svaka cast a sto se tice Rodica on je bio igracina ali zadnji Godinu i po se muci ali hvala mu na borbenosti jos uvek je bolji nego drugi. Pozz
A

Astoria

pre 6 meseci

Slažem se da je Rodić mnogo uradio za klub, profesionalac je veliki, ali kako Zvezda raste tako rastu i kriterijumi. Po svemu viđenom do sada Rodić više ne može odgovoriti odbrambenim zahtevima na terenu. Komično je izgledao kod drugog gola Lajpciga, sa lakoćom ga je izbacio i okrenuo Openda. Čak mu je trebalo vreme da dođe do vazduha nakon svega. Njegovo vreme je prošlo, kao što je to bio slučaj i sa Borjanom. Moramo se osloboditi starih okova ako se želi napredak. Zvuči surovo, ali u profesionalnom sportu je tako. Od minulog rada se ne živi. Gleda se interes kolektiva, a ne pojedinca.
g

gio_czbg

pre 6 meseci

Koliko nas narod voli da potcenjuje igrace ja to jos nisam video. Nama vecito niko nije dobar, i onda kada se dovede igrac iz inostranstva koji je mladji i spremniji Rodic ga opet izbaci u drugi plan. Mislite da je to slučajno? Azarov je danas prvi levi bek Sahtjora, a Rodic je bio mnogo bolji na toj poziciji. Pritom kakva odanost i vernost, sta je covek sve uradio za klub. Kapa do poda majstore!
g

gostivarski

pre 6 meseci

lepo bi to sve bilo da je istina, azarov je rezerva u sahtjoru...a platili su ga 3 miliona...a mi kukamo sto nam starter od 5 miliona ne daje po dva gola i asistencije po utakmici
m

milo123

pre 6 meseci

mnogi govore vec par godina unazad kako je Rodic mator, a on covek ima tek 32 godine. Istina je da deluje kao da je mator, ali to ga je i kostalo bolje karijere. Nije ga slucajno Zenit pazario jos iz OFKe. Hvala mu za sve, bilo je tu svega, i dobroga i losega, ali truda i zelje nikada nije manjkalo.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Hvala za sve, veliki doprinos si imao svih ovih godina, čak mislim da si od svih igrača trenutno najduže u Zvezdi, ali više nije to to. Nisi za ligu šampiona, čak nisi ni za ligu Evrope... Igrati sa Rodićem levo i sa Mijailovićem desno, to je katastrofa. Nedeljković je dobro odigrao kada je ušao, i po meni on je zreo da bude starter u Zvezdi, ne samo u našoj ligi nego i u Evropi.
g

gostivarski

pre 6 meseci

i sta sad njega trener kad pozove da igra treba da kaze neka brate nije vise to to nek igra neko drugi, po tvojoj logici?
n

niko83

pre 6 meseci

neka brate nisi morao
l

levi bek

pre 6 meseci

Hvala za sve sto si dao Zvezdi!Ali vise nemozes,pozdrav i dosta je bilo.
m

mecava

pre 6 meseci

Nazalost, covek bez levog plucnog krila koji nije imao zelju da popravi svoji fizicku kondiciju u proteklim godinama ima najvise meceva.
G

Gostivar

pre 6 meseci

Blago nama. Zato nam i ide ovako dobro.
A

Arzt

pre 6 meseci

U nedostatku boljeg a ne na kvalitet postao rekorder. Još nisam vidio neki dobar centaršut od istoga.

MILAN1989

pre 6 meseci

Kako nisi video, pa ima onaj jedan kad je Vukanovic dao gol Jang Bojsu
d

druze

pre 6 meseci

njegov centarsut je zvezdi obezbedio drugu ligu sampiona u 20 godina protiv jang bojsa OVDE NAROD SLABO PAMTI TO JE GLAVNI PROBLEM ZATO TAKO I GLASATE
A

Acaaaaaaa

pre 6 meseci

Bilo tu je dosta dobrih centaršuteva, ali i dodavanja, posebno kad je imao po levoj strani dobrog saigrača. Vremenom je samo počeo da gubi na izdržljivosti i konstantnosti... U prve tri godine u Zvezdi je zaslužio da bude više korišćen u reprezentaciji, s obzirom na to sa smo loši na bekovima već neko vreme...
V

Vasilis

pre 6 meseci

Rodic ima vise nastupa u LS od mnogih prvotimaca u nasoj reprezentaciji.
g

gostivarski

pre 6 meseci

Samo poštovanje za ovog dečka. Nije on kriv što su Terza i Mrkela nesposobni da pronadju zamenu za njega već petu godinu. Roda igra čak i iznad svojih fizičkih mogućnosti, bori se i ne kuka.
m

molba redakciji

pre 6 meseci

gde su sta rade Terzini sinovi?jel jos uvek biju po autokomandi ili su se povukli?
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Koga bre briga. Pusti ljude da robijaju svoje kao što bi sva bagra i trebala.
а

армата

pre 6 meseci

Генерално коштао нас је пуно голова. Засићен.
к

купите му

pre 6 meseci

мобилни респиратор да може у Берну да издржи 15 минута...