Komentari na vest

Roj Kin podržao navijače Junajteda: Sve im se smučilo

G

Gostyjyb

pre oko 3 godine

Pa da, to su navijači. A da kod nas navijači urade tako bili bi naslovi huligani...
d

drago10

pre oko 3 godine

ne pričaj gluposti, svaki derbi se vidi tko su navijači a tko huligani, a ti huligani su glavni kod nas u ovakvim situacijama jer ostali nemaju vremena da se zamaraju time, bore se da prežive od silne love koja se može zaraditi u srbiji, za razliku od huligana kojima je taj nered vrhunac života
S

Sacha_PFC

pre oko 3 godine

Neznam o čemu se uopste ovde radi...MU igra u ovom trenutku najbolji fudbal poslednjih godina,demolirali su Romu i veoma blizu su osvajanju LE i direktnom plasmanu u LŠ.Imali su mogucnost da igraju najjace takmicenje koje se moglo organizovati u ovom dobu ali je UEFA zbog svoje pohlepe i straha finansijskog kraha ucenjivala klubove i neko se nadje nezadovoljan.Te iste gazde napravile su od MU instituciju...brend..klub sa neverovatnom zaradom i neko se nasao bas u ovom trenutku nezadovoljnim.Pq sta bi se desilo da su primorani kao C.Zvezda koja mora da kupi polufinale kupa ili 3.boda protiv Indjije,da mora taj MU da igra protiv Vojvodine i da ih lobede jedva autogolom i sa igracem vise....pitam se sta bi onda ti isti navijaci uradili.Sve mi ovo lici na Dinamo Zagreb koji je postigao istorijski rezultat i nikada bolje nije stajao sto u igrackom kadru sto finansijski i opet se nasli nezadovoljni navijaci da sve to uruse.Kada sve sagledamo nisam siguran da iskreni navijaci stoje iza ovakvih stvari...a huligana i hostaplera svuda u Svetu postoje koji bi za evro prodali i svoj krevet u kome spavaju.
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

Sacha_pfc Zamisli tek te muke kad moraš da kupiš dve Lige šampiona i dva proleća u LE u 4 godine, pa to da ostavljaš drugoplasirani tim po 40 bodova, pa pobedu nad svetskim i evropskim šampionom, pa zamisli kad moraš da kupiš prekidanje lažnog niza pobeda drugog na tabeli. Pametni ljudi su npr. u finalu Kupa 2011. radili drugačije, plate sudiju i on natera protivnički tim da napusti teren ranije, nisu se zamajavali da se dogovaraju da ovi daju auto gol u nebitnoj utakmici.
G

Gost223

pre oko 3 godine

A kad su dolazili ti isti cutao si dok su mahali suskom oko glave....
d

dragi10

pre oko 3 godine

eto ti promeni svog gazdu koji te plaća il ćuti kao on
B

Bzzz

pre oko 3 godine

Ne razumem kako se to bas juce desilo, i gde je policija da ih spreci... Oni su divljali ne 15 minuta vec dva sata i za divno cudo nema policije da ih otera... Mislim da je to izrezirano... Svakako 0:3 za liverpul i kazna domacinu za losu organizaciju...
I

Imam lud da sam papir

pre oko 3 godine

Kakav je ovaj Roj, smucio se vise i Bogu i narodu. Lik jedva ceka neku losu situacinu u MU da bih odma poceo da napada sve u klubu. Ogromnu sujetu lik ima, jos ne moze da pregrmi sto ga je Fergi lagano precrtao. Ponasa se kao hijena. Daleko od toga da ne delim njegov stav, ali interesantno je kako se uvek prvi javi da komentarise. Mogu da se kladim da mu je najveca zelja da sedne na trenersku klupu.