Komentari na vest

Roma otišla po Big Roma, a u Rimu euforija! Preko 3.000 ljudi pratilo let rukovodstva Vučice za London

I

Internazionale Milan

pre 8 meseci

Nije on odbio dolazak u Inter nego je najuren jer je ispao necovek! Ljiga od coveka, vise je donelo lose nego dobro Interu.
M

Montela

pre 8 meseci

Ovo je odlično za Romu. Imaju Dibalu, Auara, Renata Sančeza, Pelegrinija, Lukakua, Abrahama kad se oporavi i Murinja na klupi. Nisu za potcjeniti, možda i top 4.
Н

Ник 31

pre 8 meseci

Лукаку тек 30 година,а ја био клинац кад је играо против Партизана у Андерлехту а ја старији од њега.
r

rsczz

pre 8 meseci

Lukaku je rijedak tip napadaca u danasnjem fudbalu. Garantuje golove to je sigurno i nevjerovatno koristan u kontranapadima, mozda cak i najbolji na svijetu kada je u pitanju gradjenje i odlaganje dugih lopti ali da zna toliki baksuz biti ispred protivnickog gola u nekim bitnim momentima to je nevjerovatno.
B

Bebeto

pre 8 meseci

Koliko se srozao ovaj klub. Slave ovog coveka koji je u zadnje 2 godine unakazio svoj klub i reprezentaciju. U finalu lige sampiona promasio nepromasivo, a na svetskom protiv Hrvatske obrukao se za sva vremena. Roma ga slavi kao da dolazi zuba Ronaldo u najboljim danima.
m

marcos llorente

pre 8 meseci

Veliki je klub Roma, baš. Nije ni u Rimu najveći i nikada neće ni biti. Naložile se komunjare na ime "Roma", boje grada Rima, pa furaju priču da je to gradski klub. Nigde veze. Roma je osnovana u okolnim selima fuzijom 3 seoska kluba i postala zvanično "Roma". Jedini i pravi rimski klub je Lazio. To sam morao da kažem, bez ljutnje. Ipak, to što si napisao ima veze sa državom Italijom i italijanskom ligom. Ne-atraktivna je i nema para. Zato se posluje tako kako se posluje i tako rade svi klubovi danas u Italiji.
c

cr24

pre 8 meseci

Lacio nije Rimski klub, nego klub dela grada Rima koji se zove Lacio ( kao u Beogradu Voždovac, Dorćol, Karaburma,...), To je deo grada gde žive najbogatiji rimljani, elita. A Roma je klub celog grada i šire okoline, plebejski klub. Roma je imala tradiciju da u prvih jedanaest mora uvek da ima nekoliko Rimljana. To danas više nije tako, zato fudbal-sport sve više gubi smisao.
V

Vito Andolini

pre 8 meseci

@cr24 Lacio nije deo grada rima nego regija. Nemoj pisati ako ne zanš
V

Vito Andolini

pre 8 meseci

@cr24 Lacio nije deo grada rima nego regija. Nemoj pisati ako ne zanš
@

@cr24

pre 8 meseci

Pelegrini (kapiten, u prvih 11), Bove, Pagano.

Proficap

pre 8 meseci

@macros Lacio nije deo Rima nego regija. To nije rimski klub, nego klub bogatih rimljana, patricijaki klub. Dok je Roma plebs. Inace, ne volim ni jedne ni druge.
S

Srbija 1991

pre 8 meseci

Svaka cast majstore .
2

2342342

pre 8 meseci

Zubu Ronalda da uzimas velikim slovima u usta. jer on je jedini koji je po nama starijim obozavateljima fudbala izmislio tu igru.rodio sam se 81ve, pratim ozbiljno svetski fudbal otkako znam za sebe,skautirao sam par igraca za svetske klubove(statistika) ali veruj mi-nikad NIKO nema sanse da pokaze sta je Zuba radio. po meni najjaci igrac u istoriji fudbala do sada. nije tada bilo interneta i svega,kostao bi milijardu. i vredeo bi. najjaci i najkompletniji igrac SVIH vremena.
@

@234....

pre 8 meseci

Ja bi tu negde i Ronaldinja uglavio, a za Zubu se slažem. Samo da ga povrede nisu zezale.
J

Jesse Custer

pre 8 meseci

Pa i igra 14 godina, s obzirom da je igrao za Anderleht još sa 16.
z

zauzeto ime

pre 8 meseci

koliko se sacam postavio neki domaci zadatak u sezoni kad je odlazio, nesto oko 30 golova u prvenstvu, posle dosao mitar da ga zameni, bio je dobar al daleko od lukakua
T

Tata Menažera

pre 8 meseci

Rimljani, izaBBBrali ste pogrešno društvo😉
d

dr.Mengele

pre 8 meseci

Na sta se ti palis. Glupost najveca koja postoji je to. Kad napunis 30 godina shvatices. Sad sa Zvezdinim dresom ne mozes Rimom prosetati.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Romul/Rem Romelu, Romalu, Romale, Romali.
?

??

pre 8 meseci

Imam osecaj da ovaj lukaku igra profesionalno vec 15 godina, a tek mu je 30
Ђ

Ђанфранко Зола

pre 8 meseci

Па и јесте тако, од 16 године је играо у првом тиму Андерлехта, играо и против Партизана ја мислим...

Proficap

pre 8 meseci

Ako cemo precizno, igra 14. godina profesionalo. Jer je poceo profesionalni fudbal sa 16 goduna u Andrlehtu.