Komentari na vest

Roma potvrdila, Fonseka odlazi

L

Lakusa

pre oko 3 godine

Murinjo je nov trener Rome,
K

KROJF

pre oko 3 godine

Roma ko roma.Svaki put ista priča.Nikako ne mogu ne žele da prihvate da im treba STALNOST.Ne mogu se menjati treneri svake sezone.Neverovatno je da grad RIM ne može da se izbori za veliki klub ali to je već neka druga priča.SPORTSKI POZDRAV
b

bobrockrock

pre oko 3 godine

Zao mi je Paola. Radio je sjajan posao ove dvije godine i izvukao 200 posto iz ovih igraca. Roma stalno mijenja trenere i misli da je to glavni problem a problem je u upravi. Ovi Amerikanci treba da postave pored Pinta i neke od legendi kluba u upravi, tipa Giannini, De Rossi ili Kapela i onda dovesti trenera tipa Fonseke i dati mu slobodu da odlucuje koji mu igraci trebaju a koji ne. Steta. Mada Amerikanci tek sad treba da se pokazu ovoga ljeta i da vidimo koji ce to potezi biti.

Mr 007

pre oko 3 godine

Retardi u upravi kluba. Konacno dodje trener koji bi uz manja ulaganja vratio Romu u LS i balvani ga oteraju,pravio je sjajne rezultat,ako pogledamo kvalitet tima,koji je za donji deo tabele,tezak ocaj od ekipe.
N

Najstariji

pre oko 3 godine

Sta ti lupas , pratiš li fudbal uopste? Roma ima mozda i najvise talentovanih mladih igrača u seriji a ,uz to imaju solidne starije igrace koji iskustvom uz mladost mogli do ls .... nisu imali sreće sa povredama to stoji ali sto radi ovaj c9vek je sramotno ,pogledaj postave rome svako kolo drugi tim miksa jer ni sam ne zna sta hoce
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Sevilja ga pobjedila kao najveceg amatera, zato se dzeko posvadjo s njim. Pojma ovaj nema. Da je valjo ne bi u romi zavrsio!