Ronaldo sluša Kerikove savete (©Reuters)
Ronaldo sluša Kerikove savete (©Reuters)

Ronaldo predviđa Keriku veliku karijeru: Ništa nije nemoguće za ovog momka

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.12.21. | 12:40

Portugalac se porukom na društvenim mrežama pozdravio sa trenerom i bivšim saigračem

Posle 15 godina u Mančester junajtedu, Majkl Kerik kreće nekim drugim putem, van zidina Old Trafoda.

Bivši vezista, pa asistent Žozeu Murinju i Oleu Gunaru Solskjeru, posle tri utakmice u ulozi vršioca dužnosti trenera prepušta ekipu Ralfu Rangniku.

Izabrane vesti

Tokom ta tri meča u kojima je Kerik vodio tim, Junajted je neporažen. Savladani su Viljareal u gostima (2:0) i Arsenal kod kuće (3:2), dok je osvojen bod u londonskom okršaju sa Čelsijem (1:1).

Odličan posao odradio je nekadašnji prvotimac Crvenih đavola. Uspeo je da podigne igrače na noge i vrati im samopouzdanje uoči dolaska iskusnog nemačkog stratega.

Zbog toga, kao i ranijih zasluga, dobio je Kerik javnu zahvalnost od Kristijana Ronalda.

"Majkl Kerik je bio klasa kao igrač, a mogao bi da postane i veliki trener takođe. Ništa nije nemoguće za ovog momka. Lično, ponosan sam što sam igrao pored njega i što sam ga imao za trenera", napisao je Portugalac na društvenim mrežama.

Pitanje je, međutim, hoće li 40-godišnji Englez nastaviti da se bavi trenerskim poslom. U oproštajnoj poruci najavio je da će se posvetiti porodici, kojoj je obećao više zajedničkog vremena još po završetku igračke karijere.

"Ostaću navijač Junajtea, a ionako me sin neprestano zapitkuje kada ću ga odvesti na neko gostovanje", poručio je Kerik.


tagovi

Kristijano RonaldoMančester JunajtedMajkl Kerik

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara