Komentari na vest

Ronaldo ućutkao kritičare, Pirlo diplomatski: To je bila zajednička odluka

A

Ale

pre gotovo 3 godine

Ovo situacija mene kao navijaca Juventusa apsolutno vrijedja... Znaci ti kao najplaceniji i "najbolji" igrac, ostavljas ekipu u najbitnijoj utakmici na cjedilu... To o umoru je prica za novinare i navijace, ali pozadina je cini mi se nesto drugo... On je osigurao titulu najboljeg strijelca Italije prije zadnje utakmice i to je njemu dosta bilo za ovu sezonu... A to sto je Juventus imao jos posla i izboriti CL, ga bas i nije diralo previse... Fino si je odredio kada ce uzeti slobodan dan za rekuperaciju, kako bi bio svjez za europsko prvenstvo... Glavno da je skinuo jos jedan osobni rekord! Siuuuu... Fuj... Pozdrav svim fan boy navijacima Ronalda, sa porukom Forza Juve! Pa makar zavrsili i 10-ti iduce godine, ali bez njega! Lijep pozdrav!
J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Dobar dan Pjanic sa tri zuta. Imaš problema?
J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Juve se raspada kao uranij, još od davne 1897. i nikako da se raspadne. Čak i onda kada ovdje likujete i pišete (kao priethodnih dana) da će igrati LE, Juve zaigra UCL. Juve se raspada dok za tekuću likvidnost inter pozajmljuje 275, a Barsa 500 miliona EUR. Pametnom dosta. Idealno bi bilo da Ronaldo ode ovog ljeta, Dibala produži ugovor i da se u napadu formira trozubac Kijeza - Ikardi - Dibala. Molim za gomilu negativnih lajkova.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Juventus trazi da se cetiri plate odloze za sledecu sezonu. To bi ti kao akcionar kluba :))))) trebao da znas. Ali ne znas. Znas samo da se mangupiras sa svojim klubom koga niko od postenih zaljubljenika u fudbal ne ceni.
I

I_tako

pre gotovo 3 godine

Delimicno si u pravu, mada i Juve je isto pogodjen nedostatkom navijaca na tribinama. Ako osvajac Seria A dobija nekih 25miliona evra, a puna Alianz Arena u Torinu donosi po utakmici bar 2miliona evra, onda sracunaj kolko su svi klubovi u minusu samo zbog toga. Potez dovodjenja CR7 iako ima astronomsku platu, vise im je doneo sto se tice cena akcija, prodaje ulaznica, dresova... Za sledecu sezonu, misljenja sam da ga se treba resiti, najvise iz razloga visoke plate i velike minutaze koje zahteva. Kvalitet ima i dalje, al je pitanje s godinama hoce li moci da ga pruzi na svakoj utakmicu koju igra.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Fino ala fine za cetvtro mesto BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Kaze lik da nam ne tesko sto Djubrentus igra LS, da bas nam tesko sto smo Sampioni Serije A, dok raspad iz torina mora u LS preko Verone :) bas kidam onu stvar u ronaldov dres od muke :) Ciju ciju pacologija iz torina za cetvrto mesto, tako ce biti i naredne seozne, INTER SAMPION Zato TISINA ! RASPADATE SE I TEK VAM JE POCETAK, nardne sezone opet cetvrti BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
j

juve

pre gotovo 3 godine

Bila je to dobra odluka da ostane na klupi
D

Del.p

pre gotovo 3 godine

Precenjen igrač.igrač koji igra samo kada ceo tim igra za njega.i onda samo ako mu krene.adio Ronaldo,Forca juve
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Pa ni jedan vrhunski igrac nije vrhunski bez dobrih saigraca. Bilo da se radi o Messiju i Ronaldu, bilo Mbapeu, Benzemi itd. Fudbal je timska igra.

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Meni je on najlepši fudbal igrao zadnjih godina u Junajtedu. U Realu je vremenom postao klasična devetka i kao takav je bio gol majstor, ali je izgubio asistencije i timski duh koji je imao u Junajtedu.